Bölüm 15- Telefon Konuşması

194 11 1
                                    

"Her ne olursa olsun bu lanet olası evden birlikte çıkıcağız.Bana güven olur mu? Çünkü ben sana güveniyorum."

Başıyla beni onayladığında onu kendime çekip sıkıca sarıldım.Başını öptüğümde o da bana sıkıca sarılıp dudaklarından bir kaç kelimenin dökülmesine izin vermişti.

"Teşekkür ederim Kevın"

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Kaç dakika orada öylece durduk bilmiyorum ama Ashley'nin düzenli nefes alıp verişlerinden uykuya daldığını çok rahat anlayabiliyordum.

Beline sardığım elimi sıkılaştırdığımda vücudundaki kemikleri hissetmek yüzümü buruşturmama sebep oldu. Buraya geldiği günden beri fazlasıyla zatıflamıştı.İlk gün belki de buraya gelceğinden habersiz olan Ashley'yle alakası yoktu. Yüz hatları artık çok belli oluyordu. Zaten çıkık olan elmacık kemikleri yüzünün zayıflığından dolayı daha belirginleşmişti.

Kaç gündür yemek yemiyorduk ? Fazlasıyla acıkmış olmalıydı. Yüzü çok solgun duruyordu. Yukarı çıkıp yiyebileceğimiz birşeyler bulsam iyi olacaktı.

Ashley'nin belinden elimi çekip ayağa kalkarken korkarak uyanması içimden kendime küfretmeme neden olmuştu. O'nu korkutmuştum.Korku dolu gözlerini bana çevirdiğinde içimdeki küfretme isteğini bastırarak konuşmaya başladım.

Ahh..Ashley be-ben özür dilerim seni korkutmak istemedim. İyi misin ?

Aa..şey evet sadece bir an da kalkınca ürktüm o kadar.

Üzgünüm..

Sorun değil Kevın.

Bir kaç saniye boş gözlerle birbirimize baktıktan sonra Ashley ayağa kalkıp karşıma dikilerek halsiz bir ses tonuyla konusmaya devam etti.

Nereye gidiyorsun ? Yoksa anlaşmamızı bozcak mısın ?

Saçmalama Ashley.Ben sadece bişeyler yesek iyi olur diye düşünmüştüm ve yukarı çıkıp yiyebileceğimiz birşeyler arayacaktım.

Pekala..Çabuk gel olurmu ?

Eliyle etrafı göstererek konuşmaya devam etti.

Çünkü burası oldukça ürkütücü.

Ashley'yi başımla onaylayıp yavaşca merdivenleri tırmanıp eski tahtaları kaldırdım ve yukarıya çıktım. Etrafı kolaçan ederek sessiz ama hızla olmaya çalışarak merdivenlere ilerledim. Ahh bende ki tam bir deli cesaretiydi. Bir katilin evindeyim ve onun burada olup olmadığını bilmeden sığınacağım en güvenli yerden çıktıyorum. Harika !

Düşüncelerimle boğuşarak merdivenlerin kenarında yavas yavas merdivenleri çıkmaya başladım.Son basamağa geldiğimde elimi kapının kulpuna koyup çevirdim.Kapıyı biraz aralayıp evin holüne göz gezdirdiğimde adamın köşedeki telefonda biriyle konuştuğunu gördüm.

Çıldırmak üzereydim.Lanet olsun. Lanet olsun..Ahh!!

Tam arkamı dönüp aşağıya döneceğim sırada adamın sözleri bile canımı acıtmaya yetmişti.

O kızın işini de kardeşi gibi bitirmeliyiz.

Tahminen telefonun diğer ucundaki kişi konusmaya başladığında holde büyük bir sessizlik oldu fakat kısa süre sonra konusmaya devam edildi.

Saçmalama o kız hicbir işimize yaramayacak.
....
Ahh hadi amaa. Onunla ne yapabiliriz ki. Şimdiye kadar işini çoktan bitirmeliydik.
....
Fazla bile bekledik en geç bu gece o kızın işi bitecek. Hem de daha acı bir ölümle.

Duyduklarımı idrak etmeye çalışırken telefona avizesinin sert bir sekilde yerine koyulmasıyla kendime gelip ses çıkarmamaya çalışarak hızla aşağıya indim.Tünele geldiğimde hızla tahtaları kaldırıp merdivenlerden inmek yerien direk aşağıya atladım. Ashley yine bu hareketlerimden korkmuş olmalı ki hemen duvarın köşesine sinmişti. O'nun yanına ilerletip hızla ordan kaldırdım ve konuşmaya başladım.

Artık burdan gitmeliyiz Ashley. Her geçen gün geç kalıyoruz. Birazdan burdan çıkıcaz.

Henüz plan bile yapmadık! Senin bir planın var mı ?

Ashley'nin sinirli ve tedirgin ses tonunu umursamadan konuşmaya devam ettim

Planların canı cehenneme ! Artık tüm imkânları kullanarak buradan çıkmalıyız yoksa en geç bu akşam burdaki cesetlerden bir farkımız olmayacak.

Ashley ne dediğimi anlamak istermiş gibi yüzüme bakarken açıklama gereği duyup konusmaya devam ettum.

Bak yukarı çıktığımda onların konuşmlarını duydum.En geç bu gece bu işin bitceğini söylüyolardı..
Ashley artık bişeyler yapmalıyız. Tüm gün burada oturup birilerinin bizi kurtarmalarını bekleyemeyiz.

Sözlerim bittiğinde Ashley yanaklarından bir kaç damla yaş süzülmesine izin verdi. Elinin tersiyle hızla gözyaşlarını silip söylediklerimi başıyla onayladı ve duruşunu dikleştirerek karşıma dikildi. Az önceki masum kız bir an da cesarerlenmişti. İşte bu ikimiz içinde iyiydi.

KATİLWhere stories live. Discover now