Bölüm 3:Takıntılı

9.2K 380 52
                                    

Diplo-Revolution(SEAN&BOBO remix)

Yorumlarınızı bekliyorum ve merak ediyorum.

İyi okumalar koruyucu melekler:)

Bölüm 3:Takıntılı

Öyle olsun gizemli kız..
Öyle olsun gizemli kız..

Hala aklımı kurcalayan bu cümleyle motoruma atlamış,bu garip gecenin ardından eve gidiyordum.Gerçekten sesimden tanımış olamazdı değil mi?

Dün gece "öyle olsun gizemli kız" dedikten sonra ben bir şey diyemeden gitmişti Kamer.

Benan meraklı gözlerle beni izlemişti ve anlatmam için ne kadar ısrar etsede anlatmamıştım.Ne diyebilirdim ki..

Şansıma neredeyse bütün kırmızı ışıklara denk gelmiştim ve içimde anlayamadığım bir sinir ve endişe vardı.Sinir,her zaman hissettiğim bir şeydi.Ama endişe,bilmiyordum.Yüzümü görmediği için şükrediyordum sadece.Yoksa bütün saklamaya çalıştığım kişiliğimi ve en önemlisi tek ailemi,Nehiri bulabilirlerdi.

Annemle babamı kaybettikten sonra benliğimi de kaybetmiştim.Sanki adım Milan değil de koruyucu melekmiş gibi hissediyordum.Evet doğrusu gizemli olmak hoşuma gidiyordu ama işim buydu ve açığa çıkmak gibi bir niyetim yoktu.

Evin önüne geldiğimde motorumu park edip hızla apartmana girdim.Bizim daireyi es geçip hızla üst kata çıktım ve kapıyı çaldım.Kapıyı Nilüfer ablanın açmasını beklerken Nehir açınca bir an duraksadım.Nehir hıçkırarak "Ooo tek ailem hoşgeldin" diyince sinirlerim tekrardan tepeme bindi.Daha bu yaşta alkol mu almıştı bu aptal! Hızla içeri girip kapıyı kapattım.

"Nilüfer abla nerde Nehir!"

Nehir resmen ayakta uyuyordu.Biraz bekleyip ardından "Bii-ilmiyorum görmedim" diyince büyük bir sabır çektim.Yok bu kız akıllanmayacaktı.

Hızla Nehiri kolundan tutup eve götürdüm ve hızlıca yatağına yatırdım.Üzerindeki kıyafetleri değiştirdikten sonra tam gidiyordum ki bileğimden tutup "Anne gitme,bırakma beni" diyince dayanamadım.Nasıl da üzgün görünüyordu.Belki de bu yüzden içmişti,kızıcaktım evet ama şimdi iyi bir uyku çekmeliydi.Ellerimi saçlarına götürerek okşamaya başladım.Nehirin ağladığını farkedince eğilip alnından öptüm "Sevdiğin ninniyi söylememi ister misin?" Kafasıyla onaylayınca söylemeye başladım.

Unutma küçük yavru,
Eğer ağlarsan melek üzülür.
Melek üzülürse gözyaşları yağmur olur,
Seni ıslatmak için yeryüzüne düşer.

Unutma küçük yavru,
Adın gibi akışkan ve temiz ol.

Unutma küçük yavru,
Melek daima seninle.

Melek daima seninlee..

Uyuduğundan emin olduktan sonra mutfağa gidip her zamankinden keskin bir viski aldım ve bardağa ihtiyaç duymadan kafama diktim.

Acılarımın biraz da dinmesinin tek çaresi bu illetti.

Acı geçmez biliyorum. Acı sizden geçmez. Sizin acıdan geçmeniz gerekir. Artık vazgeçmeniz gerekir. Savaşmaktan, ayakta kalmaya çalışmaktan vazgeçmeniz gerekir. İyileşmek istemeniz gerekir. Ama bunu gerçekten istemelisiniz. Yaralarınız hiç geçmeyebilir. İllaki izi kalır, tamamen düzelmesini beklememelisiniz. Fakat yaşayabilecek kadar iyileşmesi yeterlidir. Nefes aldıkça canınızın yanmaması, kalbinizin hüzünle çarpmaması yeterlidir. Yaşamak için ufak bir umut ışığı görmeniz yeterlidir.

Koruyucu Melek Où les histoires vivent. Découvrez maintenant