Hoofdstuk 6

261 17 8
                                    

Dit is het vervolg van vorig hoofdstuk, dus vandaar dat het misschien iets korter dan dan normaal gesproken is. Veel plezier met lezen! :)

Dit klinkt niet als een goed spel als er een grijns op hun gezichten geprint staan. Wat als dit een of ander raar spel is waar ze dingen bij elkaar doen. Dit is college dus je weet nooit wat ze leuk vinden om te doen.

'Is dit spel... veilig?' vraag ik Jade.

'Laatste keer ik checkte wel' giechelt ze.

'Oké goed, jullie weten de spelregels mensen, iemand zegt iets dat ze hebben of niet hebben gedaan en als je het hebt gedaan doe je je vinger naar beneden en trek je één kledingstuk uit. De laatste persoon die nog vingers in de lucht heeft gestoken, moet een uitdaging doen sinds dat ze allemaal watjes zijn, snappen jullie het?' Zegt een jongen die in het midden van de cirkel staat.

Mijn ogen worden groot en ik draai me om naar Jade. Ik heb nog nooit iets zoals dit gedaan en ik weet niet of ik het wil.

'Jade..' zeg ik bezorgd.

'Perrie het is goed ik beloof het, doe gewoon niet één van je vingers omlaag zodat je je niet helemaal hoeft te gaan uitkleden.'

'Maar... maar dan zal ik de uitdaging moeten doen.'

'De uitdagingen zijn nooit moeilijk, ze laten je meestal een shotje achterover slaan of iets dergelijks.' ze haalt haar schouders op.

'De afgelopen keer probeerde ik drinken achterover te slaan, maar ik verslikte me in het melkpak.'

Het is een grappig verhaal echter eigenlijk, maar ik ben niet van plan om in de detail te gaan. Jade kijkt naar me en trekt een wenkbrauw op voordat ze grinnikt.

'Het is goed kom op dit spel is leuk' zegt ze als ze zich weer terug omdraait. Ik knik toch voor de zekerheid en ik bekijk de binnenkant van de cirkel als ik zenuwachtig met mijn haar speel.

'Goed handen uit' zegt dezelfde jongen. Ik kijk rond als iedereen zijn handen uitsteekt. Ik laat mijn haar los en doe hetzelfde.

'Oké Jesy, zou je willen beginnen?' vraagt hij. Jesy knikt en grijnst.

'Nooit heb ik ooit een bepaald type drugs gedaan bij een feest of ergens anders.' zegt ze en ze kijkt rond. Ik bekijk het ook en de helft van de cirkel doet zijn vinger naar beneden. Ik kijk naar Jade en ze heeft gelukkig nog 10 vingers omhoog en ik zucht van opluchting. Ik kijk naar Jesy en Leigh en ze doen een vinger naar beneden. Misschien deden ze het maar één keer of misschien partydrugs. Ik wil niet oordelen over hen want ik weet dat het waanzinnige meiden zijn. Ik trek mijn wenkbrauw op wanneer een paar meisjes en jongens hun shirts uittrekken.

'Volgende' zegt Jesy en Leigh glimlacht.

'Nooit heb ik ooit iets seksueels gedaan met iemand in een donkere plek.' zegt ze en hetzelfde ding gebeurt opnieuw. Ik kijk naar Jade en ze giechelt een beetje als ze één vinger omlaag doet. Ik heb nog steeds niet één vinger omlaag gedaan. Wat voor soort vragen zijn dit.

'Nooit heb ik ooit iets seksueels gedaan in het huis van mijn ouders.' zegt een andere jongen en iedereen lacht als ze vingers naar beneden doen en een ander kledingstuk uitdoen. Zayn en ik hebben geen seks gehad, maar hij had zijn eigen appartement toen en dat maakte het meer comfortabel als we besloten om elkaar aan te raken. Dat doen in het huis van je ouders lijkt best respectloos.

Opnieuw kijk ik naar Jade en ze doet een andere vinger naar beneden. Misschien was het met Sam en dat is oké aangezien ze aan het daten zijn, nou waren?

*

We waren bij de negende ronde en ik heb nog steeds zeven vingers in de lucht. Ik denk niet echt veel erover na, maar ik weet dat ik een paar grinniken van andere meiden in de cirkel kreeg en dat was best wel ongemakkelijk.

Classic || p.l.e + j.a.tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu