2.7

3.9K 215 0
                                    

2sezonas

7dalis


-Išeik iš kambario ir trečios durys iš kairės ten mano kambarys pasiimk kokius nori rūbus ir eik į virtuvę pavalgyk , o aš tuo tarpu pakalbėsiu su šiuo vaikinuku,-jos balse buvo galima girdėti didele neapykanta.

Oh kažkam klius. Laiminga išėjau iš kambario link Alisos. Vos tik atidariau jos kambario duris nustebau. Šis kambarys man nebuvo matytas pas Malik. Jo sienos baltos , lubos taip pat viduryje didelė mėlyna lova. Ir per visą sieną langas kuris atveria vaizdą į netoliese esanti miškelį. Kodėl aš ankščiau neužklydau į šiuos apartamentus? Ahhh aš kaip visad viska randu paskutinė. Lėtais žingsniukais nupėdinau prie durų kurios spėju ves mane į spintą ir žinot aš neklydau , vos tik atidariau baltai dažytas duris prieš mane atsivėrė rūbų įvairovė. Ohhh seniai nemačiau tiek rūbų. Paėmiau pirmus pasitaikiusius juodus džinsus , laisvą juodą megztuką ir rudą maikutę ant šleikučių. Spintoje ir apsirengiau. Išėjau iš ten kaip naujai gimusi. Apsidairiau ieškodama kažko kur būtų galima rasti gumytę. Akis patraukė komoda prie lovos. Tvirtai dėdama kojas nupėdinau iki jos pirmajame stalčiuje aptikau seną nuotrauka kur buvo trys mergaitės. Aš garantuoju , jog ta maža mergaičiukė tai aš. O tos dvi.... Klarisa ir Alisa... Ohhh....

Radusi nelemtą gumytę susirišau plaukus į netvarkingą kuodą. Išžengiau iš to baugaus kambario. Žinojau , kad turiu eiti į virtuvę , tad ten ir patraukiau. Jaučiausi kaip paklusnus vaikas. Vos tik nusileidau laiptais į apačia prieš mano akis pasirodė pats nekenčiamiausias žmogus pasaulyje. APELSINAS. Jis stovėjo visa išsišiepusi ir lyg niekur nieko kalbėjo su Klarisa. Jos tokios panašios. Dieve gal kas sumaišė ką ir iš ties jodvi yra sesės? Būtų logiška , nes Apelsino oda labai panaši į Klarisos. Spėju jos abi turi vienodą charakteri. Tai taip graudu žvelgiant iš šono.

-Ahhh Apelsine , tu čia!!!! Pasiilgai manęs?!,-riktelėjau jai.

Merginos veidas pasisuko į mane. Jos vaido mimika pasikeitė iš linksmos į piktą. Šypsojausi plačia ir netikra šypsena.

-Klausyk Marisa , kas tau leidžia taip kalbėti su ja?,-ėmė ginti apelsiną Klarisa.

-Brangioji aš esu Marijana arba Mari , bet ne Marisa ir ar tu ne per jauna man aiškinti? Pirma užauk vaikuti.

-Man septyniolika!!!,-suriko ji.

-O man dvidešimt , tad ššš brangioji būk gera mergaitė ir nusivesk savo apelsiną kur nors kur aš jos nematyčiau,-šaipiausi.

-Čia Malik , mano vaikino namai,-tarė ji.

-Ohh mergyt jai nežinojai visos merginos yra jo , net ir apelsinas buvo su juo,-šyptelėjau apelsinui.

-Tu nebuvai jo mergina,-sucypia apelsinas.

-Oi brangioji , kad tu tik žinotum. Aš mačiau daugiau nei judvi , mačiau jį visokį...,-liaukis svajojusi apie jį jis jau nebe tavo,-O dabar perleidžiu savo panaudota žaisliuką tau Klarisiuk irisiuk.

Laiminga ir suirzus nupėdinau į virtuvę. Man tragiškai nepatinka , jog Klari su Malik , kodėl? Juk jis tiek visko iš manęs atėmė , jis tiesiog sugadino mano gyvenimą ir tuo didžiuojasi. Bet vis dėlto mano širdžiai neįsakysi ji turi savo jausmus ir atrodo savo protą , nes jaučia tai ką nori ir manęs neklauso. Aš taip norėčiau nieko jam nebejausti , nebetrokšti jo rankų ant savo kūno , jo lūpų , jo keisto elgesio..... Kad viską pamirščiau aš turiu susirasti kažką kas man padėtų tai padaryt , bet kaip man jį susirasti jai aš uždaryta čia , tikiu , kad tas sumautas niekšas mane vėl laikys kaip naminį gyvūnėlį , be...

Pro virtuvės duris įžygiavo aukštas juodaplaukis , jo mėlynos akys pro tankias blakstienas žvilgtelėjo į mane. Jo kūną dengė tik džinsais. Galėjau matyti bintą esantį ant jo liemens ir gerai ištreniruota krūtinė. WOW!!! Kas šis saldainiukas ir kas padidino šildymą... Mane išmušė karštis , negalėjau atitraukti akių nuo šio saldainiuko kuris ir yra mano problemos sprendimas. PUIKU!!!

-Aš Kristianas , Kasandros brolis,-mandagiai prisistato.

-Marijana , Klarisos ir Alisos sesuo,- taip pat mandagiai atsakau.

-Malonu su tavimi susipažinti gražuole , gal žinai kur galėčiau gauti vaistinėlę? Mano mergina įsipjovė į pirštą.

RIMTAI??!!!! Ahhhh kodėl jis turi turėti merginą? Pikta ir nusivylusi pasitiebiau ir iš spintelės padaviau jam vaistinėlę. Jam išėjus sudribau į baro kėdę ir pradėjau mąstyti ką čia padarius , kad Malik gyvenimas pasidarytu neregėtai bjaurus. Kodėl aš tokia kerštinga?

Kaip visad mano apmąstymus nutraukia kažkas , šį kart tai sumauto juoduko šauksmas kviečiantis mane iš svetainės.Mmm jis suirzęs.. Nuslydau nuo aukštos baro kėdės ir lėtai nuslinkau į tą velnio svetainę kur stovėjo Klarisa , Malik ir Kasandra. Mhm kodėl Klar žliumbia? Nejau jau apelsinas jai kažką padarė? Klausiamai pakėliau antakius. Prie šio farso prisijungė ir Alisa kuri katik įžengė į svetainę.

-Kas čia dedasi?,-atsiduso mano vyresnioji sesuo.

-Klarisa ir Kasandra teigia , jog Marijana trenkė Klarisai už tai , jog pastaroji pasakė , kad aš jos vaikinas,-paaiškino Malik.

Skardus juokas ištrūko iš mano sudžiuvusių lupų. Rimtai aš trenkiau kažkam šiandien. Tai taip absurdiška , pasisukau eiti , nes tikrai nesiruošiu čia klausytis šitų pasakų , bet...

-Stok niekur neisi!!!!,-suriko man juodaplaukis.

Ar jis katik ant manęs šaukė? Lėtai atsisukau į tą kvailį , pakėliau antakį.

-Tu katik ant manęs šaukei?

Fire Life (2sezona)Where stories live. Discover now