2.41

3.6K 220 4
                                    


-Mažyte man viskas gerai. Čia įvyko avarija. Stabdydamas išmečiau telefoną ir jis išsijungė. Aš sveikas spėjau išvengti susidūrimo. Jau važiuoju namo. Gali nesiįjaudinti. Aš juk pažadėjau , kad tavo laimės niekas neatims. Myliu tave Mažyle.

-O aš tave.

Nupėdinau į viršų ruoštis išvykimui pas Zayn gimines į vestuves. Iš po lovos ištraukiau taše. Pradėjau krautis daiktus kurių mano manymu gali ten prireikti. Vis dar sukinėjausi kambaryje , kai pasigirdo beldimas į duris. Apsisukau vietoje. Pro praviras duris įžengė mano sužadėtinis. Jis šypsojosi lyg mažas vaikas kaip ir aš visą rytą. Malik dėvėjo juodus džinsus ir mėlynus marškinius. Viršutinę sagą buvo palikęs prasekta.

-Jau pasiruošiai?,-paklausė artindamasis prie manęs.

-Beveik. Tik nežinau ką rengtis. Aš neturiu suknelės vestuvėms.

Juodaplaukis nusišypsojo ir tuo metu pasigirdo lyg ir amtelėjimas. Pažvelgiau į šoną , bet kaip tik tuo metu Zayn pasisuko į kitą šoną.

-Ką turi už nugaros?,-primerkiau akis.

-Nieko,-šypsojosi jis.

-Zayn Malik pasakyk kas tau už nugaros.

Jis lėtai ištraukė rankas. Kairėje rankoje juodaplaukis laikė mažą rudai juodą šuniuką. Pamatęs mane šunytis amtelėjo ir iškišo liežuvį. Pažvelgiau į Zayn. Jis šypsojosi savo gražiausia šypsena.

-Draugas neturėjo kur dėti , tad pamaniau , kad galėtume priglausti jį pas save. Kaip manai?

Pripuoliau prie mažylio. Paėmusi jį ant rankų priglaudžiau prie krūtinės. Jis kaip mat pradėjo laižyti man kaklą.

-Na jai jis ruošiasi iš manęs atimti visą tavo dėmesį , manau , kad tada teks jam ieškoti naujų namų,-rimtai tarė vaikinas.

Pažvelgiau į jį. Pritūpusi paleidau mažylį ant kambario grindų. Vos tik atsitiesiau atsidūriau Malik glėbyje. Apglėbiau jį per kaklą. Švelniai ir lietai paliečiau jo lūpas. Nespėjus atsitraukti jis suurzgė. Reiklios lūpos prisispaudė prie manųjų. Įvėliau rankas į jo plaukus. Vaikinas pakišo rankas po mano marškinėliais ir švelniai glostė nugarą. Šuniukas pradėjo nepaliaunamai loti ir bėgti link durų. Zayn nutraukė bučinį. Pakėliau akis į tarpdurį kur stovėjo apelsinas.

-O Apelsine ir tu čia!!!!,-surikau.

-Aš čia , nes turiu kartu su jumis važiuoti į saldainiuko pusseserės vestuves. Ji mano bestė,-sucypė,-Dieve patrauk tą padarą nuo manęs.

-Negaliu. Margis užuodžia pigius kvepalus,-šyptelėjau.

-Jai tapai Zayn sužadėtine dar ne...

-Taip , tai reiškia , kad ji gali daryti ką nori Kasandra ir aš tave perspėju , jai Ana (prisiminkit Zayn ja taip vadino pirmam sezoną , tai nuo vardo Marijana , Marij-Ana) , bent karta pasakys , jog tu ją užkliuvai , aš pasirūpinsiu , kad būtum išsiųsta į kitą šalį. Mano sužadėtinės jūs neliesit ar aiškiai pasakiau?,-šaltu balsu išdėstė.

Apelsinas tik kilstelėjo galvą , papūtė lūpas ir perliejo mane tūžmingu žvilgsniu. Parodžiau jai liežuvį ir pasislėpiau Zayn už nugaros.

-Mielasis galėsim pasiimti margiu kartu?,-suzyziau.

Juodaplaukis atsisuko į mane ir nusišypsojo plačia šypsena.

-Gali pasiimti ką nori. Nagi susikrauk daiktus. Dėl suknelės nesiįjaudink Wali ir Doni jau tuo pasirūpino. Kai susikrausi daiktus ir pasiruoši šuktelėk. Einu paimti keletą daiktų margui.

Pakštelėjo man į skruostą ir pasišalino iš kambario. Baigusi krautis daiktus pažvelgiau į veidrodį. Vilkėjau naujus Malik marškinius , kuriuos susikišau į juodus džinsus. Užsidėjau basutes ir švarkeli. Kaip tik tuo metu į kambarį iliuoksėjo margis. Nasruose jis turėjo kažką panašaus į pudros buteliuką. Priklaupiau ant kilimo. Mažylis pritipeno prie manęs ir išpjovė savo grobį. Pirštų galiukais paėmiau jo atneštą grobį. Tai tikrai pudros buteliukas , visai naujas. Atsistojau. Nusileidau į apačia. Margis sekė paskui mane , lyg žinodamas kas jo šeimininkas.

-Apelsine gal kartais pametei pudrą?,-surikau per namus,-Meški aš jau pasiruošusi!

Pritūpusi pasiėmiau margi ant rankos. Girdėjau žingsnius artėjančius iš svetainės. Pakėliau akis. Prie manęs artinosi Kasandra ir Klarisa. Abi buvo apsirengusios kaip kekšės. Aš nejuokauju. Iškirptės tokios didelios jog mačiau jų liemenėles , o tos buvo dviem dydžiais per mažos. Pažvelgiau į dangų ir mintyse persižegnojau.

-O Klarisa ir tu važiuoji su mumis?,-apsimestinai nustebusi paklausiau.

-Taip , Margarita yra mano ir Kasandros geriausė draugė , nesuprantu ko tu ten važiuoji ji net nenori ten tavęs matyti,-papūtusi lūpas tarė.

-Na matai nei viena iš jūsų nesate Zayn sužadėtinė , o aš esu , tad ir važiuoju ten.

-Pažiūrėsim ar ilgai tokia būsi,-mirktelėjo apelsinas.

Nusišypsojau plačia šypseną ir iš už nugaros ištraukiau pudros indelį. Mečiau jį į Kasandra ir pataikiau tiesiai jai į tarpapį. Per prakastus šonus prabėgo pudra ir ištepliojo jos suknia , bei papus.

-Oi aš netyčia,-apsimestinai prisidengiau burną,-Maniau , kad tu gaudai.

Apelsinas pradėjo cypti. Klarisa metė visus daiktus iš rankų ir puolė į virtuvę šlapių rankšluosčių. Stebėjau šį spektaklį ir didžiavausi , jog sugadinau jos kekšiška suknelę. Malik nusileido laiptais nešinas mano tašia. Pamatęs kas čia vyksta pažvelgė į mane. Nustačiau nekaltą veidelį ir tariau.

-Margius sukandžiojo jos pudra mestelėjau apelsinui ją , bet ji negaudė ir pats matai kas dabar čia dedasi,-pasisukau į apelsiną,-Kasandra mes neturime laiko eime į mašiną , jai pakeliui sustosime galėsi persirengti.

-Paskubėkit , turime atvažiuoti iki 21h vakaro ,o kelias ilgas.

-Bet...

-Nėra laiko Kasandra.

Nustriksėjau prie Zayn automobilio. Atsisėdau į keleivio vietą prie vairuotojo. Margi įsupau į šalį kurį Zayn man padavė. Šunelis prisiglaudė prie pilvo. Kai visi sulipo į mašiną Zayn pakštelėjo man į lūpas ir patraukė man nežinomu keliu.


Fire Life (2sezona)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt