19. Bölüm(kabus)

670 37 9
                                    

Multimedya:mete
0siyah_beyaz0 teşekürlerimi sunarım her bölümü votelemiş ve yorum bırakmış. Eger seninde adın geçsin istiyorsan vote yorum takip yeterli
İyi okumalar....:) Bölümlerim kısa oluyor aklıma fikir geldikçe yazıyorum o yüzden günde iki bölüm yayınlıyorum özür dilerim.

Ekin:

Yanımda koca burun uyurken tavanı seyretmeye başladım. Düşünceler anında aklımı sardı.

Can'ı ve üvey babamı her gün öldürmek istemiştim hatta bir kaç kere tam vuracak zamanı buldum ama yapamadım çünkü üvey annem onların yoklugunda üzülmeyi  haketmiyordu. Sonuçta biri oglu biri kocası.

Bu gün koca buruna yaptıklarından sonra tutamadım kendimi ikisinide gözümü kırpmadan vurdum. Pişmanmıyım hayır. Tek üzüldügüm bu olanların koca burunun önünde olması ipleri çözerken titremesi odaya girince karanlıktan korkup aglaması. Eger yapmasaydım topragın altında onlar yerine koca burun olacaktı. Bu en son isteyecegim şeydi sebebini bilmiyorum ama onun için endişelendim.

Düşüncelerimden sıyrılıp Cansu kollarımın arasında uyurken kokusunu içime çektim ve sıkıca sarıldım. Terlemişti, aglıyordu ve sayıklıyordu. Uyanması için dürtügümde uyanmadı "cansu" diye bagırdım yine uyanmadı. Yanımızdaki komidinde yeni farketigim bardagın içindeki suyun içine elimi daldırdım. Elim ıslanınca elimdeki suyu cansunun suratına serptim. Tekrar "cansu" dedim. Yavaş yavaş gözlerini açerken aglamaklı bir sesle "ekin" dedi.

Cansu:
Burası neresi ve ben niye bir sandalyede baglıyım. Ekinin neden elinde silah var. Ve ayrıca annem babamamı dogrultulmuş o silah ekin'e aglayarak "yapma" diyorum. Sadece kahka atıyor sonra can geliyor. Gözüme matkap sokuyor gözümden kanlar akarken heryer siyahlaşıyor sonra bir silah sesi annemin çıglıgı babamın bagrışı.

Yavaşca gözlerimi açtıgımda ekin'in bana endişeyle baktıgını gördüm. Aglamaklı bir sesle "ekin" dedigimde "iyi misin" dedi. Sarılıp kokusunu içime çekip huzur buldum. Hala aglarken "geçti rüyaydı" dedi. Benden ayrılıp suratımı ellerinin arasına aldı. Gözlerimin içine bakıp "iyi misin" dedi. Olumlu anlamda başımı sallarken göz yaşlarım tekrar akmaya başladı. Ekin gözyaşlarımı parmaklarıyla silip "hadi uyuyalım" dedi. Olumlu anlamda başımı sallayıp kafamı göüsünün üstüne yasladım. Kalp atışlarını dinlerken ve kokusunu içime çekerken huzur  ve güven buldugumu hissettim. Bu an hiç bitmesin hep burda kalalım istedim.

Gözlerim yavaş yavaş kapanırken gözlerime engel olamadım. Uykunun kollarına kendimi bıraktım.

Sabah uyandıgımda ekin yanımda yoktu. Belki herşey rüyaydı. Öyle birşey olmadı. Yerde abimin kıyafetlerini görünce gülümsedim. Ekin'in yattıgı yastıgı elime alıp yastıgı kokladım. Evet herşey gerçekti ekin'e sarılıp uyumuştum. Kalp atışlarını dinlemiştim. Kokusunda huzur bulmuştum. Ama nere gitmişti ki.

Saçma bir sırıtışla yataktan kalkıp pjimalarımı çıkardım. Duşa girdikten sonra neon pembesi bir gömlek ve neon sarısı şort giydim. Saçlarımıda düzleştirip saldım. Mutfaga inip birşeyler atıştırdıktan sonra siyah babatlerimi giyip evden çıktım. Bu gün siyah giyinmemiştim çünkü matemde degildim.

Saçma sırıtışla servise bincegim yere geldigimde kimse gelmemişti. Biraz bekledim ama ne servis geldi ne biri. Saate baktıgımda okulda 1. derse bile girilmişti. Tabi ya hiç saate bakmadım ki ekin'i düşünmekten. Nasıl olsa daha sınavlar başlamadı diye düşünüp eve geri döndüm.

Televizyona bir dvd takıp miki mauseli bir pijama giydim saçlarımıda ev topuzu yaptım. Bir de patlamış mısır patlatıp filmin tadını çıkarmaya başladım.

Flim bittiginde telefonum çalınca telefonuma baktıgımda canikom mete yazısını görünce aha işim bitti dedim. Kulagıma götürdügümde mete kızgın bir sesle "nerdesin sen" dedi. Sakin bir şekilde "evdeyim" dedim. Mete bıkınlıkla nefesini dışarı verip "niye okula gelmedin ve beni uyuz eden canda ortada yok beranermisiniz" dedi.  Gülümsemem yüzümden silinirken "hayır" dedim. Mete biraz cevap vermedikten sonra "evine geliyorum" dedi. Sadece "tamam" diyebildim der demez suratıma telefonu kapadı.

Yeni flim koydum onuda izlerken kapı açıldı. Korkuyla kapıdaki kişi kim diye bakarken yine saçma bir sırıtış yüzümde belirdi. Ekin gelmişti ve elinde bir sürü market poşedi vardı. O geldigine sevinsemde mete'nin gelecegi aklıma gelince buyrun cenaze namazımıza.....

LÜZUMSUZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin