22. Bölüm(sigara keyfi)

698 33 19
                                    

Multimedya:ekin sigara içerken
asbehh teşekürlerimi sunarım her bölümü okuyup voteliyor yorumda bırakıyor ayrıca sümeyenin arkadaşıymış dostumun dostu dostumdur. Eger bölümlerde senin adıda geçsin istiyorsan yorum vote takip yeteli
İyi okumalar....:)

Cansu:

Servisle eve geldigimde ayaklarımı sehpaya uzattım.

Aklıma bugünkü olanlar dolmaya başladı. Ekinle hiç karşılaşmadım bi serviste sabah olanlardan sonra birde akşam ters ters bakışı.

Gün boyu cenker mete alev gökçe gözde alperenle takıldık aynı sınıfta olunca daha bir güzel oldu. Cenker almanyadan falan geldiginden bahsetti.

Rahat bir şekilde otururken hava kararmaya başladı. Bu biraz ürkmeme neden olurken cenin pozisyonu alıp canla üvey babasıyla ilgili olan anıları aklımdan silmeye çalıştım. Olmayınca mete'nin telefonundan çaktırmadan aldıgım ekin'in numarasını çevirdim.

Ekin muhteşem sesiyle "ne var" dedi. Telefonu kapatsammı diye düşünürken "ne olur beni yanlız bırakma çok korkuyorum" dedim. Ekin biraz duraksayıp nefes sesini dinletikten sonra "peki" dedi ve telefonu suratıma kapattı.

Işıgı yakmaya bile korkarken karanlıkta koltukta cenin pozisyonu alıp oturmaya başladım. Ekin'in üvey babası masadaki o işkence aletleri düşünceler aklıma dolarken birde üzerine tıkırtı sesi gelince çıglık attım. O gün olanları ne kadar unutum gibi dursamda herşeyi hatırlıyordum ve artık karanlıktanda yanlızlıktanda korkmaya başladım. Bir tıkırtı daha geldiginde kapıdan anahtar sesi gelince daha çok çıglık attım. Kafamı dizlerimin arasına alıp aglarken ekin yanıma gelip "cansu" dedi. Ona baktıgımda gözlerindeki endişe hoşuma gitti. Benim için endişeleniyordu. Hiç bir şey demeden sarıldım. Kötü anıları aklımdan silmeye çalışırken "teşekür ederim geldigin için" dedim. Ekin gülümseyerek benden ayrılırken "aglama" dedi. Gözyaşlarımı silip "yemek yiyelimmi acıktım" dedim. Ekin "olur ne yapcaksın bana" dedi. Muzipçe sırıtıp "sen yapsan" dedim. Ekin olumsuz anlamda başını sallayıp "aklından bile geçirme" dedi. Yapmayacagını bildigim için oflayarak mutfaga girdim. Melemen yapcagım için malzemeleri çıkarıp menemen yaptım. Bu sırada ekinde mutfa gelmişti. İkimizin tabagınada menemen koyup yemeye başladık.

Yemegimiz bittiginde salona geçtik televizyonun tam karşısına ekinin yan tarafına çöktüm. Ekin "o çacukla konuşmayacaksın" deyince "mete ve alperenle kanka oldular artık çok geç sana söz veriyorum fazla muhatap olmayacam" dedim. Ekin "pe ka la" dedikten sonra cebindan sigarasını çıkradı. İçinden bir tane alıp dudaklarına götürürken "bana da versene" dedim. Ekin bir sigaraya bir bana bakıp "çık" dedi. Sigarasını yakıp dumanı içine çekerken bana yaklaştı. Dudaklarımızın arasında 1 cm kalınca öpüşme refleksiyle Benim dudaklarım aralanırken dudaklarıma sigarayı üfledi. Bütün duman bogazıma kaçarken öksürmeye başladım. Ekin gülerken "sigara istemiştin bücür" dedi. Ekin sigarasını biterene kadar ne o konuştu ne ben hala daha yeni yaptıgı şeyin etkisindeydim. Ekin sigarasını bitirince "uykum geldi" dedi.

Daha yeni olan şeyin şokunu atmaya çalışarak odama dogru yürüdüm ekin'de arkamdan geldi. Odama girdigimde ekine "şey çıksanda ben pijama giyinsem" dedim. Ekin sırıtarak "ben üstümü degiştirirken sende degiş" dedi. Dolaptan miki mauseli bir şortlu takım aldıgımda nasıl olsa bikiniyle giriyorum denize deyip üzerimdeki gömlegi çıkardım kısa kollu pijamayı giyip şortumuda çıkardım. Miki mauseli şortuda giydikten sonra ekin'in çoktan giyinip yatagıma yattıgını görünce gidip yanına yattım. Kafama ondan erken kalkıp uyuyuşunu seyretmeyi not ederek.

LÜZUMSUZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin