Love Me & Kimse Gelmesin !

915 82 12
                                    

***
Baekhyun

" Baek...se-sen , iyi görünmüyorsun. " Lay kollarıyla omuzlarımdan tutuyordu. Ona dayanıyordum , yoksa düşebilecek haldeydim. Zaten beyaz olan tenim , kızların dedikodusuyla ne hale gelmişti kim bilir ?

Chan ' ın bana söyledikleri yalandı belkide. Sevmiyordu beni. Ama neden , neden duygularımla oynamıştı ? Bilmek istiyordum. Oysa ona güvenmiştim ben. Boynuma hickey yapmasına izin vermiştim. Lanet olsun , çok aptalım.

Lay ' in bana seslenişlerini umursamadan koridora çıktım . Görünüşümü engelleyen yaşları silmeye çalışıyordum ama yenileri gelip duruyordu. Sinirle bir hıçkırık bıraktım ve okul duvarına çöktüm. Bu kadar acıtmamalıydı.

Çoğu kişinin bakışlarına maruz kalmıştım ama hakkımda yaptıkları dedikodulara kulak asmıyordum. Duygusal ve hassas kişiliğimden nefret ediyordum. Ağlamak yerine , Chanyeol ' e öfkeyle vurmalıydım. Beni incitmemesini söylemeliydim ama o yakışıklı yüzüne kıyamayacak kadar seviyordum onu.

Çok aptalım !

Belki saniyeler , belki dakikalar geçmişti , bilmiyorum ama Gövdem ve başım , güçlü kollar tarafından sarılmıştı. Kokusu ve sesi tanıdıktı.

" Bebeğim , neden ağlıyorsun ? " Bana bebeğim diyebilecek kadar yüzsüz , Park Chanyeol.

Kollarını bedenimden ittim. Şaşkın görünüyordu.

" Sorun ne ? " Lanet olsun , sesinden şefkat akıyordu. Dağılan saçlarıysa...hemen kendime gelmeliyim!

" Ellerinin bedenimde olmasını istemiyorum ! Sarılma bana...! " Sesim tahmin ettiğimden daha yüksek çıkmıştı. Ve nerdeyse tüm öğrenciler - Sehun , Luhan, Lay , Tao ve diğerleride dahil bizi izliyordu. Kris bile ! -

" N-ne-neden ? " Chanyeol , bizi izleyenleri farketmemiş gibiydi. Şaşkınlığı gözle görülür bir haldeydi.

" Defol git ! Sadece...Git. O kıza git ! Sevdiğin kızın kollarına ! Neden sevmediğin birine sarılıyorsun ki ?! " Gözlerimden yaşlar akıyordu ve bedenim sinirden titriyordu. Ama Chanyeol benim aksime ne yapıyordu...?

Kahkahalar eşliğinde karnını tutuyordu!

Komik olan ne ? Ben sinirlenirken onun gülmesi ne boktan ironiydi böyle ?!

" Tanrı aşkına...Byun Baekhyun beni kıskanıyor ! " Chanyeol salak salak sırıtırken ben dahil kimse Yeol ' ün neden güldüğünü anlamamıştı.

Chanyeol , anlamadığımı farketmiş olacak ki , kollarını belime sarıp göğsüne çekmişti. Ve kimsenin duyamayacağı bir şekilde ,

" Zaten sevdiğim kişiye sarılıyorum , Baekkie. Ve bildiğim kadarıyla sen kız değilsin. Penisin var..." Chanyeol ilahi halde gülerken başımı iyice boynuna gömmüş , utancımı gizlemeye çalışıyordum.

" Ama ben...senin bir kız için...- " Chanyeol ' ün dudakları sözlerimi yok etmişti. Masum bir öpücük değildi bu. Şevhetli ve arzu doluydu. Daha ileriye gitmesi an meselesiydi. Ama...hey ? Tüm okulun bizi izlediğini unutmuştuk. Ta ki...Kris ' in sesiyle.

" Gidin ve bir sınıfta sevişin ! " Şişen dudaklarımı , Chan ' ın dudaklarından ayırırken nefes nefeseydik. Tüm okul bize şaşkınca bakıyordu. Bende , tabi. Chanyeol , kızların biricik gözdesiydi ve şimdi eşcinsel olduğu ortadaydı. Bunu yapması , gururumu okşamıştı ama...hala neden o kızı kucağında taşıdığını anlatmamıştı.

" Chanyeol...neden o kızı...- " Hep lafımı kesiyordu.

" Tecavüz edilecekti , kurtardım. Sonra revire götürdüm Hepsi bu...Şimdi lütfen Kris ' in dediklerini uyguluyalım. "

Chanyeol pis pis sırıtırken ayağa kalktık. Elimi tutuyor , ve kalabalıktan uzaklaşıyorduk. Chanyeol bir şey unutmuş gibi kalabalığa döndü ve söyledikleriyle kıpkırmızı olmamı sağladı.

" Biz soyunma odasında sevişiyor olacağız. Kimse gelmesin ! "

Tanrım , Chan !

***

Hadi gökkuşağı kusalım. :D :D Çok fazla Baekyeol bölümü oldu. Biraz Hunhan yapmalıyız , değil mi ?

Love Me [ HunHan ]Where stories live. Discover now