Page 4 ¤ Katherina Romakoviç

564 38 5
                                    


Tam Adı; Katherina Ireslava Romakoviç

Doğum Tarihi; 09. 03. 1975

Doğduğu Yer; Moskova/Rusya

Cinsiyet; Kadın

Saç Rengi; Kahverengi

Göz Rengi; Kahverengi

Boy; 1.69

Kilo; 52

Aile; -

Statü; Aktif - Ajan, denetimci

Bağlılıklar; H.Y.D.R.A, The Champions

Bilinen Adlar; Rus Ateşi, Neomi, Savunucu

          Küçük yaşta hırsızlık yaparken rütbeli bir asker tarafından bulundu. Yeteneği keşfedilip eğitime alındı. Kızıl Oda x departmanında ki eğitiminden sonra Rusya'nın katili olarak görev yapmaya başladı.

          Verilen görevlerin hemen hepsini acımasızca yerine getiriyordu. Pakistan Büyükelçiliği'ne yapılan büyük Italyan saldırısının başında yer aldı. Yüzlerce kişinin ölümüyle sonuçlanan olaydan kaçmayı başardı.

           Rusya tarafından gönderildiği görevlerde kendisini duyurdu. " Rus Ateşi" lakabını alan Romakoviç en son bir Amerikan Demokratı olan Edward Northon'u öldürdükten sonra S.H.I.E.L.D tarafından izlenilmeye başlandı.

             Olaydan bir yıl geçmeden S.H.I.E.L deneyimsiz ajanlarından birini Romakoviç'in üzerine saldı. Amaç öldürmekti. Ama Romakoviç deneyimsizliği lehine çevirmeyi başardı. Kimliğini ortaya çıkaran Ajan'ın kız kardeşini kaçırıp onu ağına düşürdü.

             Ajan Russell kız kardeşi için pazarlık yapmaya gittiğinde kızı başından vurup öldürdü. Tam o sırada Russell Romakoviç'i omzundan vurmayı başardı ama kız kardeşinin ölümüyle yıkılan Ajan deneyimli Rus'un peşinden gidemedi.

               Rusya Federasyonu'na geri dönen Romakoviç artık onun için basit işlerde çalışmaya başladı. Hırsızlık ve kiralık katillik gibi. Bir gece öldürmeyi planladığı adam onu oyuna getirdi ve zapt etti. Departman X'e getirilen kadın yüzlerce deneyden sonra bir anlaşmayla bırakıldı.

          O artık başın bir parçasıydı.

       H.Y.D.R.A'nın son kalan umudu; Diriliş Projesi için çalışmaya başladı. Eğitildiği koridorlara yönetici olarak geri döndü ama yaptığı tek şey yeni kızları eğitmek değildi.

           Mutantlar, savaşçılar, mutasyona uğramış ucubeler... Hepsinin tek tek DNA parçalarını topladı ve onları yeniden büyüttü.

         Onların kahramanları, onun eseriydi ve büyümeleri gerekiyordu. En sonunda elinde ki kaynaklar yeterli olmadığında çocuklarını beslemek için en güçlü olanları kullanmaya başladı. Denetiminde ki kızların yaşamları eserlerinin besini haline geldi ta ki serbest kalma günleri gelene kadar.

               H.Y.D.R.A ile birlikte bunu vakti gelene kadar devam ettirdiler. Şimdi uyanma vakti!

Skiller / Yetenekler;

       - Her türlü dövüşte uzman

       - Bıçak,  katana gibi kesici aletleri ustalıkla kullanır

       - Fark edilmesi zordur. Iyi bir kamufle yeteneğine sahiptir.

       - Mükemmel yalan söyler ve yalanı ayırt eder.

      - Keskin nişancıdır.

Fatal Files: LadiesNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ