Page 8 ¤ Jessica Swartz

318 29 1
                                    


Tam adı; Jessica Swartz

Doğum Tarihi: 08.01.1982

Doğduğu Yer: Bilinmiyor

Cinsiyet: Kadın

Saç Rengi: Siyah

Göz Rengi: Mavi

Boy:1.77

Kilo: 52

Aile: Maria Swartz - Jonah Swartz

Statü: -Aktif / Bağımsız Asker

Bağlılıklar: Belli değil

Bilinen Adlar; Kabus

15 yaşında, lise döneminde ABD Deniz Piyadeleri'ne katılmıştır ve eğitim gördüğü sürece de başarıları nedeniyle binbaşı rütbesine yükselmiştir.

ABD Deniz Piyadeleri'nde, acemi eğitimini aldıktan sonra, piyade okuluna gitmiştir. Hemen ardından keşif, keşif gücü ve keskin nişancı okullarına da katılmıştır. Daha sonraları Amerikan Ordusu Hava piyadelerinin okulunda ve Amerikan Deniz Kuvvetleri Underwater Demolition Team eğitimi alarak bir Navy SEAL olmaya hak kazanmıştır. Hala eğitimdeyken bir Türk olan Yusuf'la tanışmıştır, genç kızın rehberi olarak görevlendirilen Yusuf da, Jessica'a vahşi doğada hayatta kalmayı öğrenmiştir.

Eğitiminden sonra, Irak Savaşı'nda savaştı. Ayrıca yakaladığı, Iraklı kadın bir teröriste tecavüz etmeye kalkışan bir askerini de kafasına sıkarak öldürdü. Birçok çatışmaya girdi ama teröristlerin Sand Valley askeri üssüne yaptığı saldırıdan bir tek o canlı kurtuldu. Üsteki bütün Amerikan askerleri öldükten sonra tek başına onlarca teröristi öldürdü. Çatışma sırasında bütün Amerikan askerleri ve saldıran bütün teröristler öldü. Irak'taki başarılarından dolayı, Medal of Honor (Onur Madalyası: Amerikan Ordusunda bir askere verilebilen en yüksek madalya), 3 kez Navy Cross, 3 kez Silver Star (Gümüş Yıldız), Bronze Star (Bronz Yıldız), 4 kez de Purple Heart (Mor Kalp) ve 1 kez de Presidential Medal Of Freedom madalyasıyla ödüllendirildi.

İlk Irak turunu tamamladıktan sonra, ikinci kez Vietnam'a gitti. Toplamda Irak'tda 4 yıl görev aldı. Irak'taki Amerikan birliklerinin tamamı geri çekilip savaş bittikten sonra da, Deniz Piyadeleri Keşif Komandoları için New York eyaletinde Black Ops görevlerini yürüttü.

Ailesinin ölümü

2003'de Jessica, annesi Maria, babası Jonah ve erkek kardeşi Frank ile birlikte Central Park'ta piknik yaparken, H.Y.D.R.A.'nın bir cinayetine tanık olurlar, muhbirlik yaptığı öğrenildiği için ağaca asılan bir S.H.I.E.L.D. ajanına. Tabii ki örgüt, arkada tanık bırakmamak için Jessica ile ailesini de vururlar, ancak Jessica hayatta kalır ve polis kayıtlarından bütün suçluları tanır. Polis gerekenin yapılacağını söyler ancak hiçbir şey yapılmaz. Polisin H.Y.D.R.A. suç örgütü ile bağları çok derindir ve yüksek rütbeli birçok polis H.Y.D.R.A.'dan rüşvet almaktadır. Ailesinin ölümü yüzünden yıkılan ve polisin bu konuda hiçbir şey yapmamasından rahatsız olan Swartz, suçluların alabileceği tek cezanın, fiziksel yok oluşları olduğuna karar verir. Kısa süre sonra vücut zırhının üstüne belirsizlik işareti olan 'X' işaretini boyar, ve sonra da suçluları cezalandırdığı görevine başlar.

O zamandan beridir de suça karşı tek kişilik olan bir savaşı devam ettirmektedir.

Suçla savaş

Kabus, geçmişinde başta H.Y.D.R.A. olmak üzere Alman Mafyası, Rus Mafyası, Kolombiya ve Meksika'lı uyuşturucu tacirleri, Çin Mafyası, İrlanda çeteleri, motorcu çeteler, sokak çeteleri, katiller, tecavüzcüler, psikopatlar, sadistler, hırsızlar, rüşvetçi devlet memurları ve rüşvetçi polislerle savaşmıştır. Ayrıca H.Y.D.R.A.'ya da genel olarak birçok saldırıda da bulunmuştur. Örgütle uzun süredir savaştığı için yapacağı bir sonraki çoğu hareketini ve planlarını da genelde tahmin edebilmektedir. H.Y.D.R.A.'nın çoğu yöneticisi hem kendi adamlarını kullanarak hem de kiralık katiller kullanarak Kabus'u öldürtmeye çalışmıştır.

Yaşayan en tehlikeli suçlulardan birisi olarak gösterilmektedir ve birkaç kez de yakalanmıştır. Rykers Adası adlı H.Y.D.R.A.'nın yeraltı hapishanesine gönderilmiştir. O hapishaneye gönderildiğinde ise birçok katil ve çete büyük sayı üstünlükleriyle ona saldırmışlardır, ancak çoğu dövüşü Kabus hemen hemen hiç yara almadan kazanmayı başarmıştır. Kabus, herhangi bir şekilde hareketsiz kaldığı zaman (hapishaneye gönderildiği zamanlar veya gözaltında olduğu zamanlar) daima egzersiz yapar. Bunun dışında serbest olduğu zamanlarda da düzenli biçimde spor yapar ve mümkün olduğu kadar sıkı bir diyet uygular.

Kabus sabit olarak bir yerde asla ikamet etmez, New York şehri içinde birçok güvenli eve sahiptir. Ayrıca suçla savaş için, İngiltere'ye,İrlanda'ya, Güney Amerika'ya, Almanya'ya, Afganistan'a, Rusya'ya ve daha birçok ülkeye gitmiştir.

Çok tehlikeli bir suçlu olarak görülmektedir, CIA, FBI, MI6 ve S.H.I.E.L.D. gibi örgütler onu yakalamak için birçok denemede bulunmuşlardır ancak birçok önemli rütbedeki personel onun yöntemlerini ve suçla savaş için yaptıklarını haklı bulmaktadır ve ona karşı herhangi bir operasyon düzenlemeyi reddetmektedir.

Skilleri/ Yetenekleri;

1.77 metre boyunda, 52 kilo, mavi gözlü ve siyah saçlı olan Kabus, fiziksel olarak çok sıkı egzersiz yapan bir insanın gücüne sahiptir. Oldukça ağır biçimde beden eğitimi çalışır, her gün güvenli evlerinde sahip olduğu poligonlarda ateş eder.

Swartz yüksek yeteneklere sahip, deneyimli bir askerdir. Mükemmel savaş kayıtlarına sahip bir deniz piyadesidir. Ayrıca Swartz, Irak'a ikinci gidişinde bir keskin nişancı olarak görev de yapmıştır. Ayrıca ABD Deniz Piyadeleri'nin keskin nişancı, piyade ve keşif okullarını bitirmiştir. Ayrıca Navy SEALS, UDT (Underwater Demolition Team), LRRP (Uzun mesafe keşif devriye) ve hava komandosu olabilmek için Amerikan Özel Harekat Birlikleri eğitimini de almıştır. Ayrıca bir eğitim programı için Avustralya'ya gönderilmiştir ve Avustralya SAS'ında bile eğitim almıştır.

Yakın dövüşte çok etkilidir. Shao Jun'dan aldığı Ju Jitsu'yu (Swartz'a yakın dövüş eğitimini veren ustası tarafından yaratılan dört dövüş sanatının bir karışımı) ve Marine Corps LINE dövüş sistemini tercih eder. Ayrıca Shao Jun'dan, çok yüksek seviyede fakat Ninjutsu eğitimi de almıştır. Kendisinden daha büyük ve daha güçlü adamları yenebilecek yetenektedir. Eğer gerekirse silahsız ve sadece yakın dövüş tekniklerini kullanarak, çok kişiden oluşan grupları saf dışı bırakabilecek yetenekte ve gücündedir. Bıçakları çok iyi kullanabilir ve üzerinde en az 4, ya da 5, bıçak tarzı silah bulundurur. En sevdiği bıçak ABD Deniz Piyadeler'inde bıçakla savaşma eğitimi aldığı SABER bıçağıdır.

Yalnızca birkaç konvansiyonel silahla ve ailesini öldürenlere olan nefretiyle, bir düzine iyi eğitimli, tecrübeli ve iyi silahlanmış rakibini tek bir çatışmada öldürüp, nerdeyse hiç yaralanmadan kaçabilecek kadar beceriklidir ve yüksek askeri eğitimi bunu sağlamaktadır. Ayrıca çok iyi bir nişancıdır da. Tek bir eliyle çok ağır silahları taşıyabilir.

Lütfen yorumlarınızı ve votelerinizi gösterin! :*

-Ladies

Fatal Files: LadiesWhere stories live. Discover now