Hoofdstuk 9 De horror-dokter

860 44 5
                                    

Hoiihoii,

Het ging slecht met me, nu gaat het redelijk met me, en ik ben superduper opgelucht. Het is nog niet allemaal goed, maar het geeft een fijn gevoel om te weten dat mijn lotsgenoot (oké, dat woord gaat ver, maar je weet wat ik bedoel) een beter einde krijgt. Verder wil ik echt heel erg bedankt zeggen tegen mijn vriendinnen,  you guys are sweet :) en ik ben blij dat jullie even geluisterd hebben naar iets wat ik kwijt moest, en waarmee ik ook een ander hielp. THANK YOU. YOU GUYS JUST ROCK. ALLRIGHT? Verder Rocken ALLE lezers van dit boek ook heeeeeeeeel erg :) En ik ben weer re-adicted aan Ed... Hiernaast dus ook een liedje van hem ;)
By the way, ik zal het maar vast bekend maken, ik ga een Ed Sheeran fanfic schrijven. Deze komt pas rond de zomervakantie. Dan heb ik genoeg tijd voor beide verhalen, daarom post ik het dan pas. VROLIJK PAASFEEST :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stephanie's POV

Ik loop samen met Alicia het hotel binnen en open de deur naar de grote gezamelijke woonkamer van Louis, Sophie, Lynn, Alicia, Daantje en mij. Eigenlijk is het niet erg eerlijk dat wij met z'n allen in een kamer opgekropt zitten, ook al is er genoeg ruimte. Mijn oog valt op Louis en Sophie, die op te bank liggen te slapen. Louis heeft een arm over haar heen geslagen. Zo stil als we kunnen sluipen we de slaapkamer van Alicia en mij in, daarnaast is die van Daantje en Lynn, maar die zullen waarschijnlijk al slapen. Ik kleed me vlug om in mijn slaapkleding en kruip mijn bed in. Ik heb totaal geen zin meer om mijn tanden te poetsen. Dat zal ik morgen wel doen, voor een keer maakt het toch niets uit. Voor ik het weet val ik al in slaap, met een droom over gratis ijs.

~*~*~*~*~*~*~*~

Ik schiet wakker door hard gelach en gepiep. Met een wazig beeld zie ik Alicia hard lachen, en piepen. Waarom ze piept? Tja... dat hoort bij haar... lach? Het is in ieder geval erg aanstekelijk, daar houden we het op.

'Wat?' vraag ik grinnikend.

'Nee! Geef mij ook... ijsje...' zei ze lachend op een imiterende manier.

Mijn hoofd wordt rood en begin te lachen,'Oeps,'

Ik heb denk ik liggen praten in mijn slaap.

Lynn komt de kamer binnen en kijkt verrast,'Mijn tandpasta was op. Ik wilde vragen of ik die van de tomaat mocht lenen,'

Ik overhandig haar de tandpasta en ga weer liggen, met mijn hoofd onder mijn kussen.

Louis' POV

Ik schrik wakker door plotselinge geluiden. Uit een automatische reflex knijp ik in Sophie's arm. Zodra ik merk dat het maar Alicia was die aan het 'lachen' was, ontspande ik weer.

'Wow, rustig knul, ik hoef niet uit elkaar te barsten,' hoor ik Sophie zeggen.

'Misschien vind ik van wel,' grijns ik.

'Maar uiteindelijk is dat niet zo omdat je ogen je dierbaar zijn,' zegt ze met een glimlach.

De grijns verdwijnt van mijn gezicht,'jij wint,' zeg ik zuchtend.

Ze geeft me vrolijk een kus op mijn voorhoofd en staat op. Vervolgens loopt ze de keuken in.

Ik hoor haar een aantal kastjes openen.

'Oké, we hebben brood...' zegt ze waarna ik weer wat gerommel hoor,'En we hebben brood. Wat wil je?'

Ik glimlach,'brood,'

'Dat is nou precies wat ik zou kiezen. Ik denk niet dat dit toeval is,' grinnikt ze.

Met een brede glimlach loop ik naar de keuken toe.

Liars~Sequel on SurviveWhere stories live. Discover now