Bölüm 9; Gumi'nin Melekleri

330 25 44
                                    

✘✘Bölüm 9; Gumi'nin Melekleri✘✘

Rin'in sıcak elleri yanağımı turlarken ben de onun kısa sarı saçlarını okşuyordum. Öpüşmemiz şiddetlenirken sessiz kalmaya çalışıyorduk.Odadaki tek ses mırıltılarımızdı ve bu mırıltıların ne kadar huzur verici olduğunu hayal dahi edemezdiniz.

Sonunda Rin yumuşak dudaklarını benimkilerden ayırdığında, alnını alnıma yasladı ve dudağıma üfleyerek konuştu. Bu titrememe sebep olmuştu.

"G-gumi... lütfen bunun bir şaka olmadığını söyle..." Sesi o kadar muhtaç çıkıyordu ki kendime kızdım. Ondan vazgeçebileceğimi düşünmem hataydı.

"Şaka gibi mi görünüyor...?" Onun yaptığı gibi dudağına fısıldadığım sözcükler kıkırdamasını sağlamıştı.

"O kadar muhteşem ki, rüya olduğunu düşünmeye başlıyorum." Ellerini yanağımdan alıp dudağımda gezirdi. Ah, Rin... beni çıldırtıyorsun demek istedim... Dalga mı geçiyorsunuz? Tabii ki bunu ona söyleyemezdim.

"R-rin..." Adı dudaklarımdan dökülürken elimi onun saçlarından aldım ve uzaklaştım. Gözlerindeki merakı ve endişeyi seçebiliyordum.

"Sen... emin misin...? Yani-" Sesimdeki tedirginliği onun net ve cesur sesi kesti.

"Eminim Gumi. Seninle olmaktan eminim. Senin olmaktan ve senin de benim olmandan eminim ve ömrümde ilk defa bir şeyden bu kadar emin oluyorum." Kurduğu net cümle, gözlerindeki parlama, dudaklarındaki kızarıklık... Her şeyi mükemmeldi. Mükemmel olmak için bir erkeğe ihtiyacımız yoktu. Biz beraberken mükemmeldik.

Gözlerimden bir damla yaş dökülürken onun yanağını okşadım.

"Seni seviyorum..." Titrek sesim gülümsememi engelleyememişti.

"Ben de seni seviyorum..." Rin'in huzur verici sesi kulaklarıma dolarken gözümün tekrar dudaklarına kaymasına engel olamadım.

Yavaş yavaş dudağına yaklaştım. Rin hızla dudaklarımızı buluştururken şaşkınlığımı gizleyememiştim. Dudaklarımız uyum içinde hareket ederken onun eli benim belimde, benim elim ise onun sırtındaydı. Konuşmasak da birbirimizi anlıyorduk.

Rin dilini dilimle buluşturunca sırıttım. Galiba beden dili dedikleri şey buydu.

~~

Rin'in Ağzından~

Dudağımda hissettiğim ellerle göz kapaklarımı araladım. Gumi, bir elini başının altına koymuş, diğer elini de dudağımda gezdiriyordu. Aklıma dün gece gelince gülümsedim.

"Günaydın."

"Günaydın... s-sevgilim..." Elini hemen yanına almıştı. Bunu kızararak söylemesi çok hoşuma gitmişti.

Gülümsedim. Elim onun önüne düşen saçlarına gittiğinde kendini geri çekti. Yanakları daha da kızarırken yanımdan kalktı.

"Şey... b-ben duşa gireceğim de..." Yatakta doğruldum ve kafa salladım. O banyoya doğru giderken sırıttım. Sarı şort ona yakışmıştı.

Yataktan kalktım ve aynanın karşısına geçtim. Dağılan saçlarımın dışında dikkatimi çeken şey ufak yara izi olan dudağım oldu. Ş-şey... dün gece biraz kanamıştı...

Miku haklıydı. Benim biricik arkadaşım. Elime hemen telefonu alıp ona mesaj attım.

Kime; Miku

|| Miku!!! Saat ikide her zaman gittiğimiz parka gel!!! Sana anlatmam gereken şeyler var!! ||

Hehe. İnsanları telaşlandırmayı seviyordum. Saat birdi. Hemen hazırlanmalıydım.

Together (Rin & Gumi FanFic)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin