~Ένα Αύριο~

71 6 0
                                    

Ένα αύριο που θα σου λείψει σήμερα. Ένα αύριο που θα το διασκεδάσεις με την ψυχή σου, αλλά νιώθεις από σήμερα την νοσταλγία να σε κατακλύζει. Είναι ένα αύριο που σου δίνει την ελπίδα, αυτήν την μικρή σπίθα που χρειάζεσαι για να σε σπρώξει να πέσεις στο κρεβάτι και να πεις καληνύχτα αισιόδοξα στον κόσμο.

Ένα αύριο. Πόσο αγάπησες σήμερα. Πόσο μίσησες, πόσο ζήλεψες. Πόσο γέλασες, έκλαψες, φώναξες, τραγούδησες με την ψυχή σου.

Όλα αυτά είναι ένα χθες. Το αύριο θα έρθει για να σε ανταμείψει.

Μια Δευτέρα. Ένα πρωινό. Μια γεύση, του καφέ,του χυμού μου η μητέρα σου με πολλή αγάπη σου είχε ετοιμάσει. Μια μυρωδιά, της βροχής που παντρεύτηκε με την φρεσκάδα των δέντρων, το άρωμα των μαλλιών της μητρικής στοργής.

Ένα νέο, μία είδηση αργά το βράδυ. Αυτό είναι το αύριο. Αυτήν η ξαφνική αλλαγή στην πλοκή που ετοίμαζε η Μοίρα αλλά ατύχησε στην περίπτωσή σου. Η ρουτίνα έγινε έμπνευση, ζωντάνια.

Ένα ευχαριστώ. Ένα μικρό, ή ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτό είναι ευτυχία. Ευτυχία άπειρη, που αναζωογονείται κάθε φορά που χαμογελάμε με ευγένεια στο κομμάτι του είδους μας που στέκεται απέναντί μας.

~Ένα χαμόγελο. Και εδώ έρχομαι να σταθώ. Τι είναι ένα χαμόγελο ξέρεις;

Μία κίνηση του προσώπου, μία έκφραση.
~όχι.

Αυτά είναι το 2% του ορισμού ενός χαμόγελου. Το χαμόγελο είναι μια ιστορία ολόκληρη. Μία ιστορία που ο καθένας δίνει το δικό του τέλος. Εγώ την γράφω με το πινέλο του γέλιου. Κάθε χαμόγελο που γεννιέται μέσα από μια στιγμή χαράς, ευτυχίας,έρωτα,έκπληξης είναι μία ρωγμή στο κακό. Μία ρωγμή την φορά και στο τέλος θα γκρεμίσουμε το κάστρο του πολύσημου Κακού Κυρίαρχου αυτού του κόσμου-το βασίλειο της Αδιαφορίας, του Μίσους, της Στεναχώριας,της Ζήλειας, της Απαισιοδοξίας.

Το χαμόγελο είναι μια ρυτίδα άφθαρτη στο προσωπείο της ευτυχίας σου. Ίσως να είναι το κλειδί για την Πόρτα της ζωής σου. Ακολούθησε τον δρόμο που χαράζει αυτήν η γλυκιά ρυτίδα, και θα δεις πως όλα θα είναι πιο εύκολα.

~Αγάπα τον εαυτό σου.

~Αγάπα τις ρυτίδες της ευτυχίας σου,τις ρυτίδες του έρωτα που ήρθαν και τράβηξαν γραμμές νοσταλγίας στην ψυχή σου. Όλες μαζί,ισχυρές αλλά και τόσο ευαίσθητες συνάμα, θα δημιουργήσουν τους δρόμους της ύπαρξής σου.

~Εσύ τους δημιούργησες.

~Εσύ τους ακολούθησες.

~Εσύ τα κατάφερες.

~Εσύ έζησες.

~Έζησες;

-Μπορείς-Where stories live. Discover now