ϟTHE END .

1.2K 101 38
                                    

Los Angeles, California 2013.

TAYLER

Μολις ειδα και τους δυο παγωσε το αιμα μου και εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου. Ειδα τα προσωπα τους και λες και εβλεπα τον Τζαστιν και την Εμιλια. Οι αναμνησεις και εικονες ξυπνησαν και αρχισαν να εμφανιζονται μπροστα μου. Δεν μπορουσα καν να το πιστεψω αυτο που εβλεπα. Εβλεπα ενα κλωνο της κολλητης μου. Μονο που αυτη ειχε ξανθα κοντα μαλλια. Νομιζα πως εβλεπα ονειρο. Κατευθυνθηκαμε προς το αυτοκινητο ενω κρατουσα τον Τζαστιν τραυματισμενο, εννοω Τζεισον σκεφτηκα προσπαθωντας να συνερθω. Θα σκοτωνα το αγορι της κολλητης μου. Συνελθε Τyler! Κουνησα το κεφαλι , ο Τζαστιν και Εμιλια πεθαναν μα... Μα δεν μπορουσε , δεν ημουν τρελος. Μπηκαμε στο αμαξι και η Αναις καθησε στο πισω καθισμα ξαπλωνοντας τον Τζεισον πανω της.

«Ολα καλα θα πανε μωρο μου. Αντεξε» Του ειπε και του χαιδεψε τα μαλλια. Τον ειδα να εχει ιδρωσει και να μορφαζει καθως κρατουσε το πλευρο του. Χριστε μου. Πηγα να ξεκινησω την μηχανη οταν χτυπησε το τηλεφωνο μου. Ποιος στο καλο ηταν? Το σηκωσα αμεσως χωρις να κοιταξω τον αριθμο οταν ακουσα μια γνωριμη φωνη.

«Tyler δεν θα πιστεψεις τι εχει συμβει» Μπηκε αμεσως στο θεμα χωρις πολλα ενω ηταν ταραγμενος.

«Τι εγινε ρε Λενοξ?» Του απαντησα ενω ξεκινησα την μηχανη.

«Η Εμιλια ζει. Εμιλια ζει φιλε» Παγωσα για ακομα μια φορα. Δεν μπορει να συμβαινει αυτο θεε μου.

«Τι μαλακιες λες Λενοξ» Του ειπα προσπαθωντας να μεινω ηρεμος.

«Η κορη μου η Μπλερ. Εχει μια συμφοιτητρια ιδια με την Εμιλια. Πριν μερες την ειδαμε με την Anquellique. Δεν ξερεις πως αντεδρασαμε» Γουρλωσα τα ματια και κοιταξα για λιγο στο πισω καθισμα και η Αναις με κοιταξε περιεργα.

«Δεν μπορει» Ειπα σοκαρισμενος. «Ειναι ξανθια και την λενε Αναις?» ψιθηρισα για να μην με ακουσουν.

«Ναι πως το ξερεις?» Ειπε ξαφνιασμενος. Ετσι και του ελεγα πως ακριβως στο πισω καθισμα του αυτοκινητου μου ειχα την «Εμιλια» και τον «Τζαστιν» απλα θα παθαινε εγκεφαλικο.

«Την εχω μπροστα μου τωρα και οχι μονο αυτην» Του ειπα και επεσε σιωπη για μερικα λεπτα.

«Λενοξ με ακους γαμω?» Του φωναξα ψιθηρωντας .

«Ναι σε ακουω» απαντησε .

«Ποιον αλλον εχεις εκει?» Με ρωτησε γεματο περιεργεια και ηξερα πως ηταν ηδη σοκαρισμενος.

A Thousand Years.Where stories live. Discover now