Κεφάλαιο 1ο

374 24 9
                                    

Παρασκευή σήμερα.


Άλλη μια συνηθισμένη μέρα! Βαρετή όπως πάντα. Τι κάνω κάθε μέρα? Δουλειά, σπίτι και.... αυτά! Έχω βαρεθεί την ζωή μου! Βασικά την παρασκευή μόνο βράδυ βγαίνω με την Madison σε διάφορα μπαρ! Αλλά τώρα μιας και είναι καλοκαίρι πηγαίνουμε σε Beach Bar!

Τώρα είμαι στην δουλειά και σε 30 λεπτά περίπου τελειώνω. Ευτυχώς έχουν υπερβολική δουλειά τα Starbucks, μιας και είναι μια από τις διασημότερες καφετέριες, και δεν έχω πρόβλημα με τον μισθό μου όπως στην προηγούμενη δουλειά μου! Ναι, πριν δούλευα σε ένα ζαχαροπλαστείο το οποίο ήταν το καλύτερο! Μέχρι που αλλάξαμε μάγειρα και βλέπαμε όλοι μας εκεί την μία αποτυχία μετά την άλλη και λόγω αυτών των αποτυχιών μου χρώσταγαν πολλά χρήματα!

Είμαι σερβιτόρα εδώ και αυτήν την στιγμή μόλις μπήκαν δύο πελάτες στο μαγαζί! Θέλω να τους περιγράψω με μια λέξη και τους δύο! Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-Ι! Αν και τον ένα δεν μπορώ να τον δω καλά γιατί φοράει καπέλο αλλά....Wait! Τι κάνω τώρα? Σχολάζω τους πελάτες μου? Δεν είναι και η πρώτη φορά μα...


Madison: Amanda Amanda είδες αυτά τα μανάρια που μπήκαν μέσα? Είναι τόσο υπέροχοι *.* όχι σαν τον Ian όμως είναι υπέροχοι!

Εγώ: Ξέχνα τον Ian! Και όσο για τα μανάρια ναι είναι υπέροχοι! Οπότε θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα?


Και ναι αυτή είναι η μία και μοναδική κολλητή μου! Η Madison! Έχει κοντά κάπως άσπρα πλατινέ μαλλιά...δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς το χρώμα! Έχει γαλανά μάτια και...κανονικό ύψος. Καλλίγραμμο σώμα μιας και γυμνάζεται κάθε μέρα στο σπίτι μαζί μου! Ναι μένουμε στο ίδιο σπίτι και δεν με ενοχλεί καθόλου! Είχε μια σχέση πριν μία εβδομάδα με τον Ian αλλά χώρισαν γιατί ο Ian την απάτησε. Δεν την πολυπείραξε γιατί ήταν μαζί μόνο για 2 εβδομάδες αλλά στεναχωρήθηκε λίγο γιατί της έφυγε αυτός ο κούκλος, όπως λέει και αυτή!


Ξέχασα να με περιγράψω έτσι? Δεν πειράζει ξεκινάω τώρα! Είμαι 20 χρονών όπως και η Madison και έχω μακρυά καστανά μαλλιά με λίγο ξανθό στις άκρες έχω μέτριο ύψος και απλά καστανά μάτια. Δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο αλλά όλοι λένε ότι είμαι γλυκιά! Και αυτό μου αρέσει γιατί το χρησιμοποιώ εναντίον των φίλων μου και όταν θέλω κάτι τους κάνω puppy face, η ειδικότητά μου, και τα καταφέρνω πάντα! Στο παρελθόν είχα κάποιες σχέσεις οι οποίες απέτυχαν παταγωδώς γιατί ήταν βαρετές και τους χώριζα!Επίσης μένω με την Madison στο κέντρο της California σε έναν ουρανοξύστη-πολυκατοικία!

I changed...and so he {GW15}Where stories live. Discover now