Κεφάλαιο 5ο

177 13 9
                                    

Μηπως πρεπει να αρχιζω να φοβαμαι καλυτερα?

Μετα απο 30 λεπτα το δαχτυλάκι μου ηταν έτοιμο και δεμενο απο εναν φαρμακοποιό εξαιρετικό! Ναι δεν μου το εκανε ο Justin τελικά γιατι βαριοταν! Ετσι πήγαμε σε ενα φαρμακείο που βρισκεται κοντα στην πολυκατοικια...Μαζι.

[...]
Μ: Θα βγουμε Amanda μου?

Α:Οχι! Βγες μονη σου βαριεμαι...

Μ: Ελααα ειπα σε ενα φιλο μου οτι θα βγουμε στο "Watch Out" (δεν ξερω καν αν υπαρχει τετοιο μπαρ) και του ειπα ότι να φέρει μαζί του κάποιον για να μην εισαι μόνη σου!

Α: Δηλαδή ήσουν σίγουρη ότι θα έρθω?

Μ: αμμ ναι?!

Α: Εντάξει αλλά μου το χρωστας να ξέρεις γιατί έρχομαι μόνο και μόνο για να μην ντρέπεσαι μόνη σου με δύο αγόρια εκεί!

Μ:ωραία λοιπόν στις 11 να εισαι ετοιμη εγώ θα πάω για καφέ με τον Jack.

A: Και ποτέ θα προλάβεις να ετοιμαστεις ή ώρα είναι 8...

Μ: Αφού έκανα το μεσημέρι τα μαλλιά οπότε δεν θα χρειαστω ώρα για να ετοιμαστω. Τα λεμε Mandy!

Πριν προλαβω να την χαιρετησω έκλεισε την πόρτα και πήγε διπλα. Λοιπόν σε 3 ώρες πρέπει να είμαι έτοιμη αυτό σημαίνει πως ίσα που προλαβαινω... Δεν έχω θέμα με το τι θα φορέσω γιατί έχω ήδη σκευτει απλά τα μαλλιά μου είναι μακρυά και Αργώ να τα ισιώσω και να τα κάνω μπούκλες...!

Πάω στο δωμάτιο μου και αφού πάρω τις πετσέτες μου και το bubble bath με άρωμα φράουλας κατευθύνομαι στο μπάνιο... Σχετικά με τα bubble baths! Τα λατρεύω ασχέτως αν δεν τα χρησιμοποιούν πολλοί αλλά λατρεύω το χρωμα που παίρνει το νερό, οι φουσκάλες που δημιουργούνται και το κυριότερο η μυρωδιά κάθε τέτοιας μικρής μπαλιτσας!

Αφηνω το χλιαρο προς το καυτό νερό να τρέξει ενώ εγώ ξεντυνομαι και τυλιγω την πετσέτα γύρω από το σώμα μου μέχρι να πάω στην τραπεζαρία να πάρω το κινητό μου...Παραγγελνω μια πίτσα και λέω στην κύρια που παρηγγηλα την πίτσα να μου την φέρει στις 9...

[...]

Μόλις έφαγα την πιτσα και πάω να συνεχίσω να ισιωνω τα μαλλιά μου...ναι πριν έρθει ή πίτσα είχα ισιωσει τα μισά και καθώς πήγα να ισιώσω και τα αλλά μισά χτύπησε το κουδούνι και εγώ νόμιζα ότι θα ήταν ή Louise ή οποία είναι ή συνηθισμένη που μου κάνει ντελιβερ και έχουμε βγει κάποιες φορές και πήγα και άνοιξαν την πόρτα με το μισό μαλλί ίσιο και το άλλο μισό Σγούρο και φορώντας την ροζ ρόμπα μου που έλεγε "Victoria Secret"! Όμως ήταν ένας αλλος ο οποιος παρεπιμπτωντως ήταν κούκλος! Είχε καστανα καπως ανοιχτά μάτια και ηταν....absolutely perfect! Τέλος πάντων πήρα την πίτσα και στα γρήγορα έδωσα χρήματα χωρίς να περιμένω ρεστα και έκλεισα την πόρτα ενώ τον άκουσα να γελάει...δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς θα τον ξαναδώ? Αυτό το μαγαζί κλείνει οπότε δεν θα ξαναπαραγγηλω κατι!

I changed...and so he {GW15}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن