Capitolul 12

100 7 0
                                    

Skyler
Nash m-a dus până la pat și m-a asezat acolo. Emma mi-a luat prosopul din cap și l-a dus la baie sa se usuce. A băgat uscătorul de par în priza și a început sa-mi usuce parul în timp ce eu încă plângeam. După ce mi-a uscat parul s-a dus la cantină cu băieții ca sa îmi aducă ceva de mâncare și niște calmante.

Mi-am desfăcut halatul și l-am lasat sa cadă pe podea. Mi-am tras chiloții , apoi mi-am luat bustiera pe mine. Mi-am luat șosetele apoi am început sa mă imbrac cu pantalonii și cu maieul. Am scos din valiza niște papuci de casă și i-am încălțat. Mi-am luat deodorantul de pe masa din fața oglinzii și m-am dat cu el. Am luat parfumul și l-am pulverizat către gâtul meu. După, m-am pieptănat și chiar după ce am terminat, cei 3 au revenit cu pizza și pastile.

-Ti-am adus astea, Nash mi-a strecurat niște pastile în palmă. S-a dus la noptieră și si-a luat bidonul cu apă de acolo și mi l-a dat.

-Mulțumesc, m-am uitat la el și am încercat sa zâmbesc

-Și ai aici vreo 5 felii de pizza, Cam a pus pe noptieră o caserolă din plastic.

-Sunteți așa buni cu mine , am murmurat și m-am uitat la fiecare în parte.

-O meriți, m-a îmbrățișat Emma. Am zambit puțin.

Am mâncat și am luat pastilele apoi mi-am căutat telefonul. L-am găsit la încărcat. Mi-am luat hanoracul pe mine apoi mi-am strecurat telefonul în buzunarul de la pantaloni. Am băgat acolo și cartela mea apoi am mers către Cameron.

-Noapte bună, Cam, l-am îmbrățișat. M-a imbratisat și el apoi am mers la Nash.

-Noapte bună, Nash, l-am îmbrățișat strâns și i-am șoptit un 'mulțumesc'. M-a îmbrățișat la fel de strâns apoi s-a depărtat puțin de mine ca sa mă privească în ochi. Si-a pus un braț după umerii mei și m-a tras din nou intri îmbrățișare. Cu celălalt braț m-a mângâiat ușor pe spate. Ne-am despărțit din îmbrățișare și am mers către Emma. Am luat-o de braț și am plecat către camera ei.

Când am intrat în cameră ei , ne-au întâmpinat Charlie, Jack Johnson și Jack Gilinsky. Nu știam ca Emma stă în cameră cu fratele ei. Primul care a venit sa mă îmbrățișeze a fost Charlie.

-Welcome , a chicotit strangandu-ma în brațe. Am zâmbit scurt apoi m-am uitat la Emma. Zâmbea și era fericită. Hei , fraiero, Charlie s-a dus și la ea s-o îmbrățișeze

-Sky, m-am trezit îmbrățișată de Gilinsky. L-am îmbrățișat și eu și am intins mâna spre celălalt Jack. L-am tras și pe el în îmbrățișarea noastră

*

-Cum dormim? a întrebat Charlie.

-Charlie , tu dormi pe jos , eu cu Skyler într-un pat și cei 2 în celălalt pat. Simplu , a ridicat Emma din umeri.

-Nu, în niciun caz. Charlie nu doarme pe jos. Dorm eu pe jos , am spus

-Nu. Nu dormi, a spus Charlie. Dorm eu.

-De ce nu dormiti toți 3 în pat? a întrebat Johnson razand

-Bună idee , blondinule, a spus Emma. Eu iau marginea.

-Eu mă descurc la mijloc , a spus Charlie și s-a băgat în pat . A bătut cu mâinile pe perne ca sa venim. Nu mă faceți sa aștept. Am alergat către pat și am sărit peste Charlie. Emma a venit și ea peste noi și deja nu mai puteam respira. Mă întreb dacă Charlie mai respira. Am început sa radem cu toții, chiar și eu. Ne-am dat jos de pe Charlie iar el si-a întins mâinile către noi.

Ne-am așezat amândouă cu capul pe câte o mână de-a lui Charlie, iar Gilinsky s-a ridicat sa stingă lumina. Televizorul a rămas aprins și am putut sa dorm liniștită. Mi-am strecurat o mână pe pieptul gol al lui Charlie și așa am dormit până dimineață.

-Hei psst, trezirea , m-a scuturat o mână. Am deschis ochii și am văzut-o pe Emma

-Ce e în capul tău? Lasa-ma sa dorm. Am închis ochii la loc. M-a tras jos din pat și m-am lovit cu spatele de parchet.

-Am zis trezirea, m-am ajutat sa mă ridic și si-a luat cartela. Mi-am luat papucii în picioare si am urmat-o afară din cameră. A scos din buzunar o altă cartelă care era a mea și mi-a dat-o. Am mers pana în camera mea și mi-a zis să-mi iau niște haine și sa mă schimb. M-am schimbat în niște colanți lungi negri și un maieu. Mi-am luat converse în picioare apoi m-am machiat. Rimel , tuș și un gloss cu sclipici. Mi-am prins parul într-o coadă de cal apoi am asteptat sa văd ce vroia.

-Trezeste-i și pe ei , a făcut semn cu capul catre Nash si Cameron

-De ce? m-am uitat urat la ea

- Vorbim după, si-a dat ochii peste cap. M-am indreptat catre patul meu și al lui....Anne și m-am asezat pe margine.

I told youDonde viven las historias. Descúbrelo ahora