Capitolul 14

100 5 0
                                    

Skyler

Am coborat la cantina si eu cu Nash am mers sa ne luam mancare. Mi-am luat 2 sandwich-uri micute si suc de portocale si m-am intors la masa. La masa erau 2 tipi intorsi cu spatele. Unul din ei s-a intors si mi-am dat seama cine e.

- Skyler? a intrebat uitandu-se la mine

-SAMMY, am tipat si am sarit la el in brate. Mi-am aruncat picioarele in jurul taliei lui si mainile in jurul gatului si l-am imbratisat strans. M-a imbratisat inpoi si i-am sarutat ambii obraji.

Sam a fost cel mai bun prieten al meu din liceu si inca mai e. E mai mare cu 3 ani decat mine. E de aceeasi varsta cu fratele meu. Ca venind vorba de el....

-Hei Skyy , i-am auzit vocea fratelui meu. M-am dat jos din bratele lui Sam si m-am intors spre fratele meu. NATE ,l-am imbratisat strans iar el mi-a sarutat fruntea. Ce cautati aici? am intrebat radiind

-Se cunosc? i-am auzit pe Emma si Cameron soptind

-Am auzit ce s-a intamplat cu.....

-Si s-au eliberat cateva locuri ,deci am venit sa stam cu tine ,l-a intrerupt Sam pe Nate

-Va iubesc , am zambit trist amintindu-mi de ea....Și o Doamne Sammy. Părul tău...., am zâmbit și i-am ciufulit parul blond.

-Deci va știți deja, a venit Nash din spate cu tava lui de mâncare

-E sora mea vitrega , a ridicat Nate din umeri

-E CE? a ras Emma. Nash s-a așezat lângă ea și Cameron iar eu m-am așezat lângă Sam și Nate.

-Gilinsky și Johnson știu asta, a spus Sammy

-Cei doi Jack mă cunosc? Eu de ce nu îi cunosc pe ei? am întrebat incruntandu-ma

-Nu ai avut ocazia sa-i întâlnești. M-am uitat urat la Sammy și Nate și am început sa-mi mănânc sandwich-urile în liniște.

-Ce cameră aveți? i-am întrebat

-Eu 48 iar Nate 43. Merg sa despachetez, ne vedem mai târziu, a zâmbit Sammy și a plecat.

-Pa tipilor , l-am urmat pe Sammy. Hei tu , am ajuns în dreptul lui și si-a pus brațul drept în jurul umerilor mei.

-Mă ajuți la despachetat? s-a uitat la mine iar eu mi-am împleticit degetele de la mâna dreaptă cu degetele de la mâna lui de pe umerii mei.

-De ce nu, mi-am băgat cealaltă mână în buzunarul stâng de la spatele pantalonilor lui. Am ieșit amândoi din cantină și am mers către lifturi. Am intrat în lift iar el a apăsat butonul cu numărul 5 iar ușile liftului s-au închis.

-Aici suntem , a zis Sammy ieșind cu mine din lift. Am mers amândoi către camera 18 care era față în față cu camera mea. Am intrat și acolo erau două fete care dormeau. Una roșcată și una brunetă cred. M-am despărțit de Sam si m-am dus către patul gol.

-Ele sunt Lydia și Maggie, a făcut semn cu capul către cele două

-Iar mie mi-e somn, m-am întins pe pat

-Ai spus ca mă ajuți, a șoptit

-Bine bine , m-am dat jos din pat și am început sa despachetam

După o oră am despachetat și aranjat în dulap tot ce a avut la el. M-am întins din nou în pat și am închis ochii.

-Obosită? A râs ușor. Am murmurat un da și am început sa mă descălț.

Am alunecat sub pătură iar Sam a aprins televizorul. Era SpongeBob. Si-a dat vanşii jos și s-a băgat sub pătură lângă mine. Mi-am strecurat capul în scobitura gâtului lui iar cu o mână i-am imbratisat pieptul. Si-a pus mana în jurul taliei mele și m-a tras mai aproape, dacă asta era posibil. Fluturii din stomacul meu au apărut imediat. Da, îl plăceam pe Sammy dar totuși și pe Nash. Am adormit aproape imediat.

I told youDonde viven las historias. Descúbrelo ahora