11.

2.7K 139 14
                                    

Natáhla jsem na sebe tyrkysové triangl plavky a přetáhla přes ně bílé lehké šaty. S ručníkem pod paží jsem si to štrádovala k bazénu. Uviděla jsem kluky jak leží na lehátkách a asi tři lidi v bazénu. Sotva jsem vylezla z přístřešku, rozpršelo se. Strašně moc, až se leknutím Con rozplácl na dlažbě u bazénu. 

Takže z mého drdolu se stal mokrej bobek na mé hlavě a z volných šatů se stal přilepený průhledný pytel. 

Tris se rozběhl dovnitř a přitom do mě strčil a já dopadala na někoho a s tím někým do fontány. Udělala jsem hlasité "Vuuuááá" z té studené vody a hrozně se rozesmála. Smál se i ten za mnou a když jsem se otočila, byl to James. Koukla jsem se na něj a rozesmála se nanovo a nahlas. Měl na sobě hozený můj ručník a jeho žabky plavaly kolem jeho hlavy. Vylezl jako první a pak mi podal ruku. 

"Promiň." Omluvila jsem se mu za shození do fontány.

"V pohodě. Potřeboval jsem se zchladit." Zasmál se. No a pak nastalo takové to trapné ticho. Já i James jsme věděli, že to mezi námi nic nemění, že tak jako tak já budu ta co na něj bude stále vrhat pohledy 'opovaž se na mě mluvit' a on na mě zase 'chci se vypařit'. Možná bych se s ním i bavila, ale vždycky, když jsem se na něj podívala, vzpomněla jsem si na to jak mě rozbrečel. I když to byl můj problém, tak to bylo jako když se kouknete na něco co vás donutí zavzpomínat na dobu s někým koho jste ztratili. 

--------------

Já si vždycky myslela, že na Floridě prší jen ojediněle, ale ono né. Ono musí pršet čtyři dny. Celé čtyři dny strávené s filmy a většinu času na gauči a někdy museli kluci nacvičovat a mít zvukové zkoušky. Kdyby někdo viděl náš pokoj, asi by pozval mezinárodní pokojovou službu, protože díky klukům zavřeným vevnitř byl všude popcorn, flašky od coly a v ojedinělých případech krabičky se zdravým jídle - moje a Jamese, ale ten si je vždycky odnesl. Připadalo mi, že se snaží skoro neexistovat, když jsem někde já. A ani se mu nedivím, vždycky když donese nějakou dobrou zdravou mňamku, vrhám na něj vražedný pohled a on si to bere trošku osobně, asi ani neví, že ten pohled mám takový kvůli tomu jídlu. (:D) 

Dneska po jak jinak než mega luxusní snídani jsem se rozhodla, že i přes vydatný déšť půjdu na penny board. Oblíkla jsem si na sebe černou mikinu, černou koženou bundu a roztrhané džíny. Zhluboka jsem se nadechla deštivého vzduchu, nasadila si beanie čepici a naskočila na penny. Cestu jsem tady už znala, protože už jsem se tady snažila po ránu proběhnout. 

S písničkami ve sluchátkách čas utíkal rychleji, než bych si dokázala představit. Byla jsem venku už dvě hodiny a stále mě to bavilo, řekla jsem si, že klukům ještě nechám společný čas a zůstanu ještě dýl. S Jamesem se už  konečně kluci bavili, za což jsem byla hrozně moc ráda, nechci aby kvůli někomu takovýmu jako jsem já se pohádali nebo něco podobnýho. I když Trisovi to trvalo trošku déle než začal být k Jamesovi příjemnější.  V tyhle chvíle jsem se vážně proklínala, že jsem vůbec s nimi jela. 

Nevím kolik bylo teď hodin, protože se mi vybil mobil, ale měla jsem už hlad. Zajela jsem do většího supermarketu a koupila si dvě müsli tyčinky a rozhodla se, že začnu hledat cestu zpátky. To bylo už trošku obtížnější, než najít supermarket, ale došla jsem ke vchodu a na hodinách bylo 4:29 pm. Hups. Potácela jsem se zmáčená chodbou čtvrtého patra a hledala náš pokoj. Naproti mě běželi dvě igelitové koule. Koukala jsem se jak se zastavili a začali nahlas diskutovat s dalšími. Až teď jsem pochopila, že tam stojí čtyři lidi v pláštěnkách. 

"Proboha kde je?" Slyšela jsem někoho skučet.

"Je pryč hrozně dlouho." Rozpoznala jsem hlas. James. Koho hledají ? Sundala jsem si kapuci i čepici z hlavy a mířila k nim.

"Kdo se ztratil?" Zeptala jsem se.

"Charlieee!" Vykvikl nadšeně James a všichni se ke mě otočili. Prvně mě hromadně objali a pak se na mě káravě podívali.

"Tak co se stalo?" Optala jsem se nanovo.

"TY ses ztratila." Konstatoval Brad. 

"Ne já se neztratila." 

"Ale jojo." Přitakal Con s Trisem a Jamesem.

"Né- Hepčá-" Kejvla jsem hlavou dolů a zapotácela se. 

"Seš totálně promočená. Pojď do pokoje." Chytl mě za rameno Tris.

Než jsme došli do pokoje, asi třikrát jsem pšíkla. (pozn. takhle napsaný je to slovo vtipný :D) Sundala jsem ze sebe vrchní vrstvu oblečení a zalezla do koupelny. Teplá sprcha vždycky pomůže. Navlíkla jsem si chlupaté barevné ponožky s jednorožcema a vytahané tričko s teplákama. Hodila jsem si vlasy do drdolu a neřešila, že jsou mokré. 

"He he he pčííík." Chytla jsem se futer dveří od koupelny a kecla si na zadek. "Sjupej." Plácla jsem do podlahy poraženě a nechala se někým zvednout. 

"Hop." Hodil mě Tris do postele. "Co chceš za film? Hřísněj tanec, Láska nebeská, Rychle a zběsile?" 

"Topení." Odpověděla jsem já a s pšíknutím položila hlavu do peřiny. 

"Kluci?" Otočil se dozadu. Všichni se zvedli a skočili mi na postel. Tris a Con se přitiskli vedle mě a Brad si sedl na konec postele čelem ke mě. James se jen přesunul do křesla u mé postele, jemně se usmál a poslouchal rozhovor nás všech.

"Musíš se rychle uzdravit. Zítra večer přejíždíme do jiného hotelu." Řekl Con a zhasnuli jsme lampičku. Složení na mé posteli jsme se oddali spánku. Pokud se to dalo nazývat spánkem. 


Vás všechny do jednoho ať už to čtete teď nebo za rok, mám vás hrozně moc ráda <3 To jak reagujete komentáři je neskutečné! :) 

DwarfDreamy

Platonic love - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat