❤1❤

20.7K 431 20
                                    


ÇAT KAPI EV ARKADAŞI #DÜZENLENDİ

Kahvaltımı yapmış ve sofrayı  toplaya başlamıştım. Odama telefonumu almaya giderken birden kapı çaldı. Yürüdüğüm yolu tekrar geri gitmek zorunda kaldım.
Kapıyı açmamla gözlerimin büyümesi bir oldu karşımda tam dört sene ayrı kalmak zorunda oldum canım arkadaşım Doğa vardı. Hemen boynuna sarıldım .

"Hey deli kız zor nefes alıyorum " dedi . Cidden zor nefes alıyordu ki zar zor konuşmuştu . Doğa öyle deyince hemen kendime geldim ve sarılmayı bıraktım.

" hoş geldin dogiş " dedim gülerek.

"Hoş buldum esoş" dedi o da benim gibi gülerek.

Sonradan aklıma geldi tabi biz niye kapıdayız? Hemen içeri davet ettim. Elinde ki bavulları da Doğa'nın yardımıyla benim yan odam koyduk. Yol yorgunu olduğunu ve biraz rahatlaması için kendisini ortak banyoya yönlendirdim . Eee ne yapalım zengin değiliz ki kişiye özel banyo olsun dimi.

O banyosunu yaparken bende doğanın en sevdiği yemekleri yapmaya koyuldum. Muhtemelen gece yolculuğa başladığımdan atıştırmalık bir şeyler yemiştir. Ben yemekleri yapmam 2 saatimi aldı. Bu sırada doğa banyodan çıkmış bavulunu yerleştirmeye başlamıştı. O da işlerini tamamlayınca masayı birlikte hazırlamaya başladık. Bir yandan sofrayı hazırlıyor diğer bir yanda da sohbet ediyorduk.
"Eee seni hangi esmeyen rüzgar atı buraya" dedim.

" şimdi esincim canım arkadaşım, kan kardeşim, can yo-" bende dayanamadım ve sözünü kestim.

"Sadede gel " dedim. Bir insanın lafı dolandırmasına dayanamam.

" Esincim benim bir ev bulmam lazım ya .Biliyorsun benim ailem ile aram  pek iyi insanlar değil. Bende aralarında yaşayamayıncağımı anlayıp evden ayrıldım. Tabi bunların işine geldi. Ben de beş parasız sokaktayım yardımın lazım " dedi .

Doğayı bildim bileli böyle kara kara bir şeyi düşüntünü görmemiştim. Bende kardeşimi sokağa atacak göz var mı tabi ki yok.

"Şansa bak bende kendime ev arkadşaşı arıyordum sen varken başkasına ne gerek var ki . Ev kira ama uygun sana da bir part time iş buluruz hem okur hem çalışırız gül gibi geçinip gideriz " dedim heycanlı bir sesle. Aslında ev arkadaşına ihtiyacım yok ama kendisine bana borçlu bilmesini istemem.

Doğa da onaylayınca masayı hazırlamamız bitmişti. Öğlen yemeğimizi de yedikten sonra doğayı dinlenmesi için odasına gönderdim. Bulaşıkları yıkadıktan sonra doğa da odasında dinlenirken bende evin ihtiyaçlarını almak için marketin yolunun tutum. Marketten ihtiyaçlarımı aldıktan sonra hemen eve döndüm. Marketten aldım malzemeleri yerlerine yerleştirmeye başladım.

Yerleştirmeye devam ederken geçmişim aklıma geldi çok güzel eğlenceli bir çocukluk geçirmiştim doğayla. Aile konusunu pas Geçiyorum çünkü hatırlamak istemedim bir aileye sahibim . Hatırlamak istemediğim derken bile hatırladım. Neyse en iyisi gidip dinlenmek diyerek bende odama geçtim.

Merhaba sevgili okuyucularım  inşallah başarılı bir hikayeye imza atmış olurum iyi kötü her tülü yoruma açığım.
Bu kitabın devamı olacak 5 bölüm yazdı bitirdin olmaz inşallah beğenirsiniz oy kumlanmayı unutmayın lütfen ...

MAFYANİN STAJYER SEVGİLİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin