❤5❤

8.6K 392 27
                                    

İki hafta bounca işk ev iş ev derken hayatım morotonlaştı. Biz de kızlar olarak gece eğlenmek clubüne gitmeye karar verdik. Hepmiz hazırdık zaten. Hep beraber gece clubüne geldik . İçerisi çok hoş bir yerdi bar degildi zaten. Siyah ,beyaz renklerin oldugu beyazın hakimiyetindeydi. 2 katlıydı katlı dedigime bakmayın beş basamaklı bir merdiven sonrası 1. Kat dans edilen yere ulaşmiş olunur yani . Amannn yeter bu kadar ayrıntı. Kızlarla giriş katında olan koltuklara oturduk.

Yağmur da bizimle aynı evde kalmasını istemiştik doğayla ama bizi kibar bir şekikde reddetmişti. Doğa ise bir otelde yüzme dersi veriyordu. Gerçekten de iyi bir yüzücüdü. Geçiciydi bu iş zaten boş kontenjan olduğunda gerçek işini yapıcaktı. Yanımıza garson gelip ne istediğimizi sordu.

"Üç tane alkollü kokteyl "dedik. Garson doğaya doğru baktı ve gitti.

Garson geldiğinde yanında iki tane arkadaşıyla daha geldi. Biz kızlarla birbirimize baktık ve olayı anladık. Ve onlarla oynamaya karar verdik
Doğa garsonun yanına gitti ve benim yanimada diger garson oturdu

"Selam güzellik."

"Selam." Dedim

Biz böyle konuşmaya başlarken doğanin garsonla dans ettiğini farkettim

***DOĞA***

Kizlarla olayı anladıktan sonra garsonun yanına gittim

"Selam adın ne yakışıklı garsooon " ağzimi yayarak konustum bu salak anca öyle konusmaktan anlar.

"Çetin güzellik ya senin adın ne?" Dedi. Hay senin güzelim diyen ağzını karıncalar ordu olarak girsin emimi yavşak . Ama eğlenmek lazım dimi ahahahana....

"Doga, yakışıklımm, dans etmeye ne dersin?"dememle beni belimden tutttuo dansımıza başlamişnolduk . Ben de ona uyum sağladım.

Arada sırada salak ayağıma basıyordu ama uğraşmak bana eğlenceli geliyordu. Bi anda beni kendine çekti ne yaptığıni anlamadım eli den kurtulmaya çalıstm ama sıkı tutuyordu beni. Anında yüzüne gelen yumrukla sağıma baktım. Görmeyi hiç beklemediğim o gıcık Poyraz tam da karşımdaydı. Çetini biraz dövdü ve beni kolumdan tutarak dısarıya cıkardi. Çıkarken tek gördüğum şey Esin in de aynı durumda olduğuydu.

***ESİN ***OY KULANNMAYI UNUTMAYIN 50 OY OLANA KADAR BÖLÜM YAYIMLAMICAM BİLGİNİZE ... HADİ DEVAM OKUMAYA

"O zamanlar ben de senin görüyordum ama lise sonduk işte sınava hazırlnmaktan pek bir ilgilenemedim."dedim .

Doğru tahmin lise den birbirimizi görmüş ama tanışma fırsatı bulamamaıştık. İyi biriydi ve lise arkadaşlarımın söyledine göre varlıklı bir aileye sahipti garson olcak degildi meskegini gerçekten çok merak ediyorum.

"Ayenen sen benim ilgimi çeliyordun aslında o zmanlarda ama tanışmak bu güne kıstemetmiş."dedi biraz sesli konuşmuştu ortakda ki sesten dolayı.

"Anladım ben bir lavaboya gidiyim."dedim. Yerimden kalktım ters dönup gidicektim ki bayan gorsonun beni görmemesiyle benim ona çarpıp düşmem aynı anda oldu ve beni utkunun kucağına atmış oldu. Bayan garsonun elindeki bardakları yere düşürmüşken bana üzgun bakışlar atip kırdığı bardakları toplamaya başlaadi ben de hemen kalkmaya yeltenmişken kalkamadan biri kolumdan tutup kendine çekkti. Beni çeken kişiye baktımda kim oldunu tahmin etmiştim. Ayaz beydi . Bu haftalarda brni fazka sahipleniyor ve erkeklerden koruyordu.

"Noluyo lan burda " diye bağırd. Bana hemde bana tek bana. Sen kim oluyon leynnn diyesim geldi ama tabi bunu sıkıyosa dıştan söyle.

"Yok bir şey ayaz bey bir kaza oldu. Yanlışlıkla üstüne düştüm "dedim sakindim ama ayaz bey bu dediklerimle sakinleşmişti ama çok az .

"Seninin bu herif yaninda ne isin var lan sen benim !!!"dedi sustu devam etti "sekreterimsin!"diyine benim de devreler atti.

"Şu an iş yerinde degiliz sizin bana burda bagırma gibi bir lüksünüz olamaz. Benim sizin çalışanınızim sadece sevgiliniz degil" dedim bagırarak bu iki hafata boyunca eski bütütü dosyalari düzenememei istemis . Masaj bile yapıtırmıstı malak. Kendini bir bok sanan yakışıklı biriydi. Evet yakışıklıydı bunu inkar edemem gözle görünebilir gercekti bu

"Bu sözü sanan hatırkatırım. Yürü simdi"dedi beni kulondan tutup dışarı çıkarttı..

MAFYANİN STAJYER SEVGİLİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin