13. Bölüm - Başlangıç

285 24 0
                                    

Lütfen yorum yapııııın ⊙◐⊙
Bölüm Şarkılarımız: Miley Cyrus - Nightmare (Alternatif: Taylor Swift- Bad Blood), Imagine Dragons - Radioactive. Multimedya: Isabella

"Ne?!" Diye bağırdı Justin. En yakın arkadaşı Vampir Akademisinden biriyle işi pişirmişti ve onun yeni haberi oluyordu. Tabii ki böyle tepki verecekti.
"Geliyorlar. Sessiz ol." Justin homurdanarak Ryan'ın kimden bahsettiğini anlamak için, Ryan'ın memnuniyetle baktığı yöne döndü. Ryan'ın işi ileriye götürdüğü kız Isabella mıydı? Olamazdı. Şu iki hafta boyunca Isabella'nın antremanlarını uzaktan izlemişti. O değilse yanındaki kız mı diye düşündü. Tabii ya Ryan'ın arasıra o kızdan bahsettiğini hatırladı
Isabella sakin bir şekilde yürürken Taylor Ryan'ı göreceği için onlara yaklaştıkça biraz daha hızlanıp Isabella'yı geride bırakıyordu. Isabella bundan sıkılarak koşarak ona yetişti. Gördüğü gözlerin Justin'e ait olmadığını düşündü. 2 saat önce gördüğü gözler bu değildi çünkü. Parlamıyordu gözleri, belkide karanlıkta seçemiyordu. Böyle olmasını dilediğinde kendine gelebilmek için silkelendi. Koca bir aptal gibi hissediyordu, kafasına takmaması gerekirken onu gördüğü her anda artık o özel bağı görüyor gibi oluyordu. Isabella kafasını çevirip Ryan'ın tuttuğu Taylor'ın her zaman ki gibi yüzüklerle dolu eline baktı ve ağızı biraz açıldı. Sonra bunu yaptığında yüzünün ne kadar kötü göründüğü aklına getirdi ve kendini toparladı. Taylor, Ryan'a bakarken tek kız arkadaşının ne tepki vereceğeni tahmin edemiyordu. Tepkisinden korkuyordu. Arkadaşını kaybetmek istemediği kesindi. Isabella'nın tepki vermediğini gördüğünde gülümsemesi soldu ve içinden keşke sonra söyleseydim diye geçirdi.

Isabella ifadesizliğini bozarak tepki bekleyen Taylor'ın yüzüne baktı ve gülümsedi. Ne kadar ilişkilerinin zor olacağını bilsede gülümsedi. O olmasa kim onun yanında kalacaktı? Justin'den -muhtemelen onun arkadaşı diye Ryan'dan da- nefret eden Michael mı? Düşüncesi bile saçmaydı. Isabella gözlerini Taylor'dan çekerek Ryan'a bakmaya başladı.
Ryan, sevdiği vampir kıza bakarak gülümsemekten bıkmıyordu. Ya da ondan bakışlarını çektiğinde karşılaşabileceği yargılayıcı gözlerden korkmuştu.

Justin'in Gözünden

Ayağımı yerdeki taşlara sürtüp onları itekliyordum. Bu an hemen bitmeliydi yoksa kafayı yiyecektim.
Isabella gülerek "Şapşal." Demeseydi aramızda iki adımdan daha az mesafe olduğunu anlamayacaktım. Kafamı yerden kaldırdım ve ona baktım, bana dememişti. Taylor'ın -sonunda adını öğrenebilmiştim- Isabella'nın onayını aldığındaki sevincine demişti.
Ryan bana baktı ve sırıttı. "Ne diyebilirim ki kardeşim?"
Bende sırıttım ve sırtına desteklercesine vurdum.
"O zaman şimdi ne yapacağız?" Dedi Taylor. Kıyafetlerine ve makyajına bakıldığında aşırı sert bir kız gibi duruyordu, Isabel gibi. Şuanda bunu pek takıyor gibi durmuyordu.

"Mesela siz kendi Akademinize dönüyorsunuz ve bizde daha doğrusu bende eğlenceme bakıyorum." Diyerek sırıttım. Herkes eğlencenin ne olduğunu anlamıştı. Isabel göz devirdi.
"Şapşal." Geldiğinden beri sadece bunu söylüyordu sesinin yerine kaset koymuşlar diye düşünmeye başlamışken "Hadi Taylor, gitmeliyiz." Dedi.
"Isabel sen git ben dönerim."
Tek kaşını kaldırdı ve "Bu tehlikeli. Ryan veya Justin olsada hala kurtlarla dolu bir yerde iki vampiriz." Yüzünü buruşturdu. "Ah, Justin'in bizi koruyacağını sanmıyorum, hatta yardım bile eder." O günü hala hatırlatması kesinlikle sinir bozucuydu. O ahmakları oraya ben yollamamıştım ki!
Taylor başını iki yana salladı. "Biz Ryan ile Akademiden çıkacağız zaten herkes partiden dolayı sarhoş sorun çıkmayacaktır. Sen geri dön." Taylor ve Ryan uzaklaşırken bana kısa bir bakış atıp vampir hızını kullanacaktı ki son anda kurtların onu fakr edebileceğini anladı ve tempolu yürüyerek geçiş kapısına yöneldi.

Dark Love (Vampires And Wolves)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt