004

297 8 0
                                    

POV Violetta

Als ik 's ochtends wakker wordt, denk ik meteen aan gisteren. Het was zo gezellig met Leon, ik kan gewoon niet stoppen met aan hem te denken. SHIT! Leon heeft mijn dagboek nog... Ik spring uit bed en pak mijn kleren. Voor vandaag is het gewoon simpel; een babyblauw blousje met een roze hempje en een mintgroene broek, en natuurlijk niet te vergeten mijn favoriete schoenen! Ik mlet vandaag repeteren dus een hele ingewikkelde outfit werkt denk ik niet echt.. Ik loop naar beneden, ga ontbijten en maak me helemaal klaar voor school..

- Tijdsprong naar school -

Als ik op school kom staat Leon me op te wachten.. "Uhm, Vio, dit heb je gisteren laten liggen.." Zegt hij, en hij overhandigd me mijn dagboek. "Dankje, maarre... je hebt er niet in gelezen he?" Vraag ik. "Nee, tuurlijk niet!" Zegt hij.
*zucht opgelucht* "Zullen we samen naar binnen lopen? "Ja natuurlijk, lijkt me gezellig.."

Als de bel gaat splitsen we en lopen we naar onze les.. "Dag schoonheid," hoor ik hem nog fluisteren. En dan is hij verdwenen.. Ik voel een rilling over mijn rug lopen.
Dag schoonheid? What the fack?!
Als ik Cami en Fran hoor roepen, word ik teruggetrokken in de realiteit... *Pfieettfieuuww* "We zagen het wel hoor, Vio." Zeggen ze lachend. "Haha,lach maar lekker door." Zeg ik sarcastisch.

Korte chapter, maar ik had toetsweek deze en vorige week, dus ja... Dat is en was nogal druk.. Ohja, ik kwam erachter dat mijn vorige chapter niet klopte, dus die heb ik aangepast en langer gemaakt! Xx

Falling (Dutch Leonetta Story)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu