007

324 12 13
                                    

POV Violetta

Ik word wakker met enorme hoofdpijn. Vaag herinner ik me wat er gebeurd is.. Maar echt precies weet ik het niet.. Iets met Camilla en Leon? Ik probeer mijn ogen te openen, maar het lukt niet.. Ik hoor stemmen, maar van wie ze komen kan ik niet plaatsen..

"Als ze na 2 maanden nog niet wakker is, zullen we haar moeten verdoven en zal ze nooit meer wakker worden en langzaam sterven..."

"Okee, dokter, dankuwel..."

Over wie hebben ze het? Over mij? Zal ik echt langzaam dood gaan? Zal mijn leven hier eindigen? Zal ik? Opeens worden mijn gedachten onderbroken door twee lippen op de mijne.. Ik open mijn ogen en zie Leon... Hij glimlacht..

"Vio, je bent wakker!!" Zegt hij opgelucht. "Ja, ik denk het.." zeg ik aarzelend. "Wacht, ik roep een dokter." Even later komt Leon terug met een dokter. "Mevrouw Castillo, u bent zojuist wakker geworden uit een coma. Kunt u zich herinneren hoe u heet, hoe oud u bent en waar u woont?" Vraagt de dokter beleefd. "Uh ja.. Ik heet Violetta Maria Alejandra Castillo, ik ben 16, en ik woon in Buenos Aires..." zeg ik langzaam.. "Dat klopt allemaal, zoals ik het hier op u dossier zie.. Ik heb heel erg goed nieuws voor u. U mag morgenochtend naar huis, uw vader komt u ophalen om 10:00." zegt de dokter, en hij loopt weg...

Neww chappie!

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Aug 12, 2015 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Falling (Dutch Leonetta Story)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant