01997

248 16 12
                                    

Prf. Han taehyung'u eğitip özel dövüş sanatları dersi vermişti. Jennie ve onu yurtdışında okutmuştu. Özel dersler verip onların en iyi düzeyde olmalarını istiyordu. Prf. Doktor han öyle sıradan bir doktor falan değildi. Mafya gibiydi. Elli kolu her yerdeydi. Emrinde binlerce adamı vardı. Dışardan iyi kalpli bir doktor gibiydi ama aslında içinde hiç bir zaman iyi bir insan varolmadı...

Taehyung iyice içip sarhoş olmuş jimin'e ve onun yanındaki çocuklara bakıyordu. Tamda tahmin ettiği gibi jungkook üniversite okuyordu. Jimin, hoseok ve jungkook sarhoş olmuşlardı. Namjoon hoseok'u ve jimini alıp eve götürdü. Taehyung da jungkook ve yoongi almıştı. Şuan taehyung'un jungkook'u alıp doktor han'a verememesinin tek sebebi yoongi denen çocuktu. Taehyung arabayı sürerken aynadan arkada uyuyan jungkook'a bakıyordu. Telefonu çaldığında telefonuna cevap verdi.

Doktor han: tae! Denek ne zaman gelecek dayanamıyorum

Tae: bana 1 hafta verin efendim o zamana kadar denek elinizde olacak

Doktor han: 1 hafta veremem ama 3 gün süren var daha fazla dayanamayacağım

o süre zarfında mia'dan bana yeni denek bulmasını isteyeceğim

Boş duramam

Tae: Anlaşıldı efendim

Telefonu kapatmıştı. 3 gün içinde nasıl bu işi halledebilir ki? Duyduğu konuşma sesi ile gözlerini aynadan arkaya doğru çevirdi.

Jk: jimin miydi?

Gözleri kapalı olan ve oldukça sarhoş olan jungkook konuşmuştu. Taehyung cevap vermeden arabayı sürmeye odaklandı.

.................

Sabah erkenden evden çıkan taehyung günün ağırmasını beklememişti. Erkenden çıkıp jimin'in okuduğu üniveriste'ye gitmişti. Üniversitenin çevresini ve okulun kendisinin resmini çekmişti. Okulun yan tarafında olan pencerelere tırmanmaya başladı. Tabi ki yurtdışında dağ tırmanışı, taekwondo, boks dersleri alıyor ve uyguluyordu. Camlardan tırmanarak okulun çatısında gelmişti. Genellikle okullar yüksek olduğunda çatı katının kapısını kilitlemezler. Taehyung kapıyı açıp okulun içine girdi. Önceliği kameraların kontrol edildiği yerdi. Güvenlik görevlisinin odasına girip kameraları kapatı. Bir deneğe yakın olması için onun hakkında herşeyi bilmesi gerekiyordu. En sevdiği yemeği, hobisi, fobisi, çizgi romanı, sporu, en sevdiği rengi akıllara gelecek herşeyi. Taehyung odadan çıkıp bütün sınıfları gezdi. Öğrencilere ait olan dolaplardan jungkook'a ait olanı bulmayı planlıyordu. Uzun arayışın ardından Son sınıfa girdiğinde bulmuştu. Ama dolap kilitliydi. Elindeki maymuncukla dolabı açıp incelemeye başladı. Dolapta; kitaplar, jimin, yoongi ve iki farklı çocuğun resmi olan bir fotoğraf, ve judo kıyafetleri vardı. Dolabın içindeki herşeyin ayrı ayrı resmini çekmişti. Daha sonra kahverengi Kapaklı bir defter dikkatini çekmişti. Güneş doğmaya başlıyordu. Birazdan güvenlik görevlisi okula gelmiş olacaktı. Defteri hemen alıp dolabı kapattı ve sınıftan çıktı. Kameraların kontrol edildiği odaya girip kameraları açtı. Tam odadan çıkıyordu ki güvenlik görevlisi gelmişti. Taehyung hemen saklanacak bir yer arayıp saklandı. Güvenlik görevlisi odaya girince esneyip sandalyeye oturdu. Kameraları inceliyordu. Tae o sırada odadan çıkmak için plan yapıyordu. Aniden telefonunun çalması ile kocaman olan gözlerini telefona dikti. Telefonun sesini güvenlik görevlisi de duymuştu. Güvenlik görevlisi ayağa kalkıp sesin olduğu yere doğru yürümeye başladı.

KAN ARZUSU Taekook Where stories live. Discover now