"Harry Styles"

7.9K 250 24
                                    

Încalț teniși albi All Star şi ies din camera mea, cobor scările care duc spre sufragerie.

A venit în vizită la noi un amic de-a lui tata, presupun că este un bărbat în vârstă care are cinci copii şi o nevastă cicălitoare.

Prima dată când mi-a spus că o să avem musafiri nu am vrut să particip la discuțiile pe care o să le aibă ei, dar tata ma convins să vin şi eu.

Termin de coborât scările, păşesc ușor pe parchetul maro închis până ajung în dreptul tatălui meu.Ridic privirea din pământ şi rămân surprinsă când văd un frumos bărbat.

Tata observă prezența mea în camera şi zâmbește.Mă trage mai aproape de el şi îşi așează mâna pe talia mea. 

-Aceasta este fiica mea, Hayley, rosteşte ușor în timp ce mă strange în brațe.Ăsta e tata, afectuos în orce moment.

Bărbatul misterios zâmbește şi se ridică de pe fotoliul negru.

-Harry Styles, vocea lui e foarte groasă şi joasă, îți provoacă furnicături pe şira spinări.Întinde mâna dreaptă spre mine, o prind în mâna mea stângă şi o scutur ușor.Mâna mea e atât de mică pe lângă mâna lui.

-Încântată de cunoștință, domnule Styles, şoptesc cu glasul aproape şters.Domnul Styles aprobă din cap şi se aseză la loc pe fotoliu.

Domnul Styles e un bărbat matur, care ştie ce vrea de la viață, după părerea mea are 23-24 de ani, pare tânăr.Nu cred că are copii sau că e logodit, dar nu am de unde sa ştiu.

-Domnișoară Hayley, câți ani aveți? Tresar când îmi aud numele spus de către domnul Styles.Numele meu ieşit din gura lui sună fantastic!

-17 ani, dumneavoastră? Răspund plictisită, tata se uită la mine şi se încruntă, ridic o sprânceană şi tata dă din cap.

-24 de ani, spune uitându-se la mine, am avut dreptate are 24 de ani.Îmi stă pe limbă să-l întreb dacă e logodit dar mai bine tac.

-Mă duc să vorbesc la telefon, bolboroseşte tata şi iese din încăpere, sunt singură cu Dl. Styles.

-Şi... se aproprie de mine, inima mea o ia la goană când spațiul dintre noi doi se micșorează.-Ai iubit, întrebarea lui mă lasă mască, ce îl interesează pe el?

Vreau să spun ceva dar închid la loc gura neştiind ce să spun. Domnul Styles îsi plimbă nasul pe gâtul meu, oftez şi mă trag înapoi, râsul lui colorat răsună în toată camera.

-Baby girl o să-ți dorești să te ating, şopteşte cu buzele lipite de gâtul meu, închid ochii şi îmi prind buza de jos între dinți.Buzele lui îmi sărută pasional pielea gâtului, limba lui trasează lini umede şi fierbinți.Buzele lui urcă sus pe maxilar, din când în când mai muşcă ușor pielea.

-Ah, nu, gem şi Dl.Styles chicoteşte, îsi plimbă limba pe maxilarul meu făcându-mă să gem puternic încă o dată.

-Eu sunt sigur de asta domnișoară, îşi mută buzele din nou pe gâtul meu, de data asta sarutandu-l mult mai agresiv.Dinți lui sapă în pielea gâtului şi limba linge acea porțiune de piele.Îi şoptesc numele şi îmi bag mâinile în părul lui.Suge pielea şi o linge din ce în ce mai tare făcându-mă să gem de durere.

Mă trag din brațele lui şi îl privesc nervoasă.Cât de nesimțit poate să fie?Cum să îmi sărute în aşa fel gâtul?

Dl.Styles nu mă rezolvi şi pe mine?

Bună piloților. (:

Un capitol special pentru voi.

Vă iubesc!

                              Editat ✓
                  Data 26.04.2016 ✓

Sex-h.s - {editare}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang