nu am idei + pauza

723 33 3
                                    

Sărutul nostru devine din ce în ce mai sălbatic.Limbile noastre se luptă pentru a câstiga războiul început de el.Stiu că mă las ușor dar nu pot să mă abțin.El e mult prea mult pentru mine.Ceva nou.Acel ceva nou de care eu am nevoie.Nu-mi pasă dacă are nevastă, copii sau altceva, eu îl vreau.

Mâinile lui se plimbă pe talia mea micuță.Mă trag din sărut pentru că simt nevoia de aer.El zâmbește si îsi linge buzele umflate.

-Vrei să continuăm sus? Întreabă privindu-mă în ochii.Vocea lui e atât de sexy, vă jur că numai auzindu-i vocea îmi dau drumul.E groasă si joasă, excitantă şi seducătoare.

-Da, şoptesc şi tati îsi pune mâinile pe fundul meu ridicându-mă în sus.Din instinct îmi încolăcesc picioarele în jurul bazinului său.

-O să te fac să te simți atât de bine, murmură ușor.

Vreau.Vreau să mă facă să mă simt bine.Vreau să îi gem numele.Vreau să mă joc cu părul lui în timp ce el mă gustă.Vreau să fiu a lui.

-Abia aștept să te gust, geme trântindu-mă în pat.

Nici nu mi-am dat seama că am ajuns în cameră.Zâmbesc şi gem cand el îmi strânge sânul în palma sa mare.Buzele lui acum se odihnesc peste ale mele.Îi prind buza de jos între dinți şi o strâng ușor.Simt gustul sângelui în gura mea asa că încep să îi sug buza.Tati mârâie şi îsi bagă limba în gura mea, cercetează fiecare coltisor până se lovește de a mea.Începem un dans lent dar pe parcurs dansul lent se transformă într-o luptă.

Se retrage din sărut doar pentru aş da tricoul jos.Privirea mea se plimbă pe abdomenul lui lucrat.Tatuajele sunt minunate pe pielea lui.

Dracului nu are nici un sens capitolul asta.Imi pare rau.Ma simt atât de vinovată!Imi pare chiar foarte rau!

O sa iau o pauza.Pe 12 încep scoala, rahat, o nouă scoala.Nu vreau sa imi imaginez cum o sa fie.Acum am de învățat mai multe, mno inceput de an scolar. Dap, si mai e o problemă..Erm, din cauza problemelor mele de sănătate nu am voie sa mai umblu asa mult pe telefon.Am de ales intre sănătatea mea si voi.Logic ca va aleg pe voi, sănătatea mea nu e importanta.Mor, asta-i viața :))

Si, da, ne vedem peste ceva timp.Va iubesc!

P.s. va rog din suflet sa ma iertați.

Sex-h.s - {editare}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum