11. I really really, really like you !?

446 23 1
                                    

De lantaarns vlogen voorbij, toen ik achterop zat bij Samuel. Ik hield stevig mijn armen om zijn middel heen, en rustte met mijn hoofd op zijn rug. Het was een koele zomernacht, op dit moment was alles heel even perfect. Ik nam de geur van Samuel zijn parfum in mij op, en het gaf me gelijk weer het vertrouwde gevoel terug, het gevoel hoe het is om bij hem te zijn. De laatste twee weken voelde ik me rot, door alles wat er gebeurde alsof het nooit meer het zelfde zou zijn.

Maar na vandaag, ons gesprek in het park, lijkt alles weer vanouds te zijn maar dan net wat beter. Ik snap nu meer waarom Samuel op sommige vragen over zijn leven soms wat nors kon antwoorden. Ik begrijp het, en zal niet snel meer veder vragen als die het niet wilt.

Als Samuel dan ook zijn scooter stopt, vind ik het bijna jammer dat de rit er al weer op zit. Het had voor mij nog wel even wat langer mogen duren, en nog even van alles kunnen genieten. Samuel pakt mijn tas aan en loopt al naar de deur '' kom je '' vraagt hij. Ik heb nu pas door dat ik nog steeds op de scooter zit, ik lach het wat weg stap af en loop hem achterna zijn huis binnen. Maar alles is donker, zouden ze ouders niet thuis zijn ? '' ben je alles thuis '' vraag ik dan. '' waarschijnlijk wel, mijn ouders hadden een verjaardag maar als het te laat zou worden zouden ze daar blijven logeren '' antwoord hij terwijl hij zijn schoenen uit doet en in de hal zet. Ik doe hem na, en zet ook mijn schoenen in de hal. Het is weer even een tijdje geleden dat ik hier voor het laatst was, denk ik bij mezelf terwijl ik op de bank ga zitten. Ik kijk naar de klok, jeejtje al weer 12 uur 's nachts, de tijd is echt snel gegaan.

'' wil je wat te drinken '' hoor ik Samuel dan vanuit de keuken roepen. '' ja hoor is goed, ik neem wel het zelfde als jou. Dat is makkelijker '' roep ik terug. Ik zet de TV aan, en kijk naar de herhaling van geordie shore. '' ik ben eigenlijk totaal niet moe, jij '' vraagt Samuel terwijl hij naast me neer ploft op de bank. Maar als ik er zo over na denk, ik ook eigenlijk niet. Ik heb ook niet heel veel gedaan vandaag. Ik schudt dat ik niet moe ben. '' zal ik sushi bestellen voor ons, of vind je dat niet lekker '' vraagt hij en haalt zijn mobiel al uit zijn zak. Zo te zien zit hij op, bezorgd.nl ik lach erom in mezelf. En knik dat ik het oké vind.

Na de sushi, hebben we nog gepraat over wat we de afgelopen weken gedaan hebben. Omdat we elkaar in die periode natuurlijk niet gesproken of gezien hebben. Dan voel ik mezelf wat moe te beginnen te worden. Ik leg mijn hoofd op Samuel zijn schouder voor ondersteuning, omdat mijn hoofd altijd zo zwaar aan begint te voelen als ik moe ben. Het ligt best lekker ook al zou je zeggen van niet.

'' hey niet in slaap vallen hé gekkie '' hoor ik een stem opeens. Ik viel net bijna weg, in dromenland. Tot Samuel mij zachtjes wakker maakte. Ik draaide mijn hoofd weg van hem en deed alsof ik veder ging slapen. Dan voelde ik opeens iets in mij zij prikken, nee hé hij weet dat ik hier niet tegen kan. Ik doe mijn best om niet te lachen en niks te laten merken maar tevergeefs. Ik spring op, klaar om Samuel terug te pakken maar hij rende weg. Ik moet nog steeds lachen, ik denk dat ik de slappen lach heb waardoor ik veel te langzaam ben en hem bijna niet bij kan houden. Maar net voordat hij de trap kan op rennen, spring op zijn rug om hem niet veder te laten gaan. Maar het doet hem blijkbaar niks, want hij loopt gewoon de trap op met mij op zijn rug. '' waarom. Blijf. Je. Niet. Staan. '' zeg ik terwijl ik hem probeer te stoppen nog steeds. '' dat krijg je ervan als je zo licht als een veertje bent '' lacht hij. '' niet ik ben veel zwaarder dan dat hoor '' antwoord ik op een plagerige manier. '' Oh ja? let maar eens op '' hoor ik hem zeggen. En dan voel ik opeens de grond niet meer onder mijn voeten. Samuel heeft mij zojuist over zijn schouder getild. Ik probeer eraf te komen, maar met de slappen lach gaat dat niet zo makkelijk. Dus rent hij met mij op zijn schouder door naar, wat ik aan neem zijn kamer.

En hij gooit me op bed, ik veer wat terug om hoog op het matras. Zijn bed ligt aangenaam comfortabel. Ben benieuwt waar ik ga slapen vannacht, waarschijnlijk op de bank denk ik. Dan zie ik hem opeens zijn shirt uit doen, oh god wat gaat er nu gebeuren , ik weet niet waar ik heen moet kijken. Hij ziet dat ik de andere kant op kijk, en moet lachen. '' wat is er Carmen, je hebt mij toch vaker zonder shirt gezien. Zoals bij de fotoshoot, weet je nog. Toen je je ogen niet van mij af kon houden en nu wil je opeens de andere kant op kijken '' zegt wat plagerig. Ik sta op en loop op hem af '' je bent wel erg zeker van je zaakje he, dat ik mijn ogen zogenaamd niet van je af kon houden. Dan heb je waarschijnlijk de hele tijd op mij moeten letten om dat gezien te hebben, omdat je zelf mij de hele bestudeerde '' zeg ik, terwijl ik zijn buik zachtjes aanraak. Ik laat mezelf niet te erg te laten afleiden door zijn, geweldige six-pack maar deed juist alsof het me niks deed. Ik heb geen idee waar deze zelfverzekerheid opeen vandaan kwam, maar ik ben trots op mezelf.

Hij liet hier zeker geen gras over groeien, pakte mij met beide handen bij mijn heupen en bracht mijn lichaam tegen het zijne aan zodat er geen ruimte meer tussen ons was. Ik schrok een beetje van zijn snelle reflex maar vond dit zeker niet erg. Daarna bracht ik langzaam mijn handen van zijn buik omhoog naar zijn nek. Waardoor ik hem nu alleen nog maar kon aankijken. '' de dingen die je met mij doet Carmen, heb ik nog nooit zo met iemand anders ervaren '' zegt hij zacht terwijl hij zijn hoofd dichterbij bracht en het in mijn oor fluisterde. Dit bracht mij een beetje in verlegenheid, en ik draaide mijn hoofd wat weg van hem. Wat er voor zorgde dat hij mij bij mijn kin pakte, waardoor ik hem nu wel aan moest kijken. '' oh god, jij bent zo schattig als je zo verlegen bent steeds ''. Ik kijk naar beneden, ik ben in shock en weet niet wat ik hier allemaal moet op antwoorden '' fuck it '' hoor ik hem dan zeggen. En op dat moment, voelde ik zijn lippen op die van mij, ik schrok er een beetje van maar vond het niet erg. Zijn lippen zijn precies zoals ik mij voorgesteld had, zacht en teder beroerde hij mijn lippen. Hij had eerst zijn, handen nog op mijn heupen, maar die zakken steeds veder naar mijn billen, waar hij in kneep. Ik duwde hem nog zoenend, het bed op. Hij ging zitten, en ik ging op zijn schoot.

'' So one last time I need to be the one who takes you home One more time I promise, after that, I'll let you go Baby, I don't care if you got her in your heart All I really care is you wake up in my arms.. ''

Mijn mobiel ging af... serieus mensen gaan we nu met ze alle bellen denk ik bij mezelf. Samuel mompelt iets van dat ik niet op moet nemen, maar stel het is belangrijk. Ik zucht en klim van Samuel af, om mijn mobiel te pakken. Sam is duidelijk geïrriteerd en laat zich met een zucht naar achter vallen op zijn bed. Het blek mijn moeder te zijn, ze vroeg zich af of ze eerder naar huis moest komen of dat ze tot in de middag door kon. Ik zei dat ik bij Demi bleef slapen, en het dus geen probleem was. '' waarom worden wij toch altijd gestoord door iedereen '' hoor ik Samuel. Hij gaat achter mij staan, slaat zijn armen om mijn middel en legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik, die nog steeds moest bij komen van wat er net allemaal heeft plaats gevonden lachte erom en hield mijn schouders op '' ik weet het niet, ze hebben gewoon geen goede timing''. '' ja zegt dat wel '' zegt Samuel en loopt weer weg.

Ik ga op zijn bed zitten, en krijg dan een shirt naar mijn hoofd gegooid. '' hier trek aan, aangezien je geen pyjama bij je hebt, je mag wel in een van mijn shirts''. Ik loop naar de badkamer om mij om te kleden, en als ik mezelf dan in de spiegel zie. Schrik ik me rot, mijn haar zit helemaal wild. Ik moet er een beetje om lachen eigenlijk, en doe mijn haar dan in een knot, doe mijn kleren uit en trek zijn shirt aan. Het zit aangenaam lekker, het is natuurlijk veel te groot en zwem ik er zowat in. Ach ja beter dan niks, ook al denk ik dat Samuel dat niet zo erg had gevonden.

Terug in de kamer zie ik Sam al omgekleed, of nou ja eerder gezegd uitgekleed. Hij heeft alleen ze onderbroek aan. '' kom je erbij '' zegt hij terwijl hij het bed in gaat. Wat, wil hij nu dat ik bij hem kom slapen ? weetje fuck it, ik vind het eigenlijk niet eens zo heel erg. Ik ga naast hem liggen, hij doet het licht uit. Het is nu super donker en ik zie niks meer. Ik zorg dat ik lekker lig, en doe mijn ogen alvast dicht. Dan voel ik dat Sam wat dichterbij komt, en tegen mij aanligt en zijn arm om mijn middel slaat. Ik voel Samuel zijn six-pack gewoon een soort van tegen mij rug aan, hier valt zeker niet over te klagen denk ik bij mezelf. '' welterusten '' zegt hij zacht en plant een kus in mijn nek. '' welterusten Sam '' zeg ik terug.


Weetje ? Ik denk dat ik Samuel leuk begin te vinden, en dan bedoel ik heel erg leuk.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

en zoals beloofd, na 100 reads een nieuw hoofdstuk ! Bedankt voor het stemmen en de comments op het vorige hoofdstuk. Altijd leuk om feedback te krijgen. Dus stem en comment wat je van dit hoofdstuk vond.

bij 100 reads weer een nieuwe ! xxxo


Reckless boy and broken dreams - Samuel LeijtenWhere stories live. Discover now