16. your kiss don't taste the same

227 11 2
                                    

Ik kan het niet geloven,gaat hij het echt doen? Ik probeer niks van emotie te laten zien op mijn gezicht, en kijk recht in de ogen van Samuel. Dan kijk ik naar Kayleigh die mij zielig terug aankijkt alsof ze zo wilt zeggen dat ze sorry is of iets. Maar ik begrijp het niet, ze zal toch niet het lef hebben om mij dat aan te doen, en nog wel voor mijn neus. '' ah kom op zoen '' hoor ik een van de vreemde zeggen waarvan ik de naam niet ken en nog nooit eerder gezien heb. Lindsey zucht, '' Jezus als jij het niet doet, doe ik het wel '' zegt ze geïrriteerd en pakt Samuel vol op zijn mond.

Samuel duwt zichzelf van haar af. Ik ondertussen sta hier zowat te koken van irritatie en woede voordat kind, al vanaf het eerste moment dat ik haar zag. Ik weet niet wat me bezielt maar ik sta op en mijn benen leiden mij naar Lindsey. '' tering wijf '' zeg ik hardop en geef haar een klap in haar gezicht.

Oh mijn god, wat heb ik nu gedaan. Ik schrik ervan en doe snel mijn hand voor mijn mond. Ze kijkt me aan, en ik zie de rode plek die ik op haar wang die ik heb achter gelaten. '' sorry ik bedoelde het niet je te slaan ''probeer ik nog snel. ''oh bitch, je hebt een hele grote fout begaan '' zegt ze woedend en stapt op mij af, maar nog voordat haar vuist mijn neus bereikt, springt Kayleigh op en duwt haar naar achter. '' oh echt niet, dat heb je verdient vieze sloerie'' zegt Kayleigh. Ik had het echt niet verwacht dat ze het zo voor mij op zou nemen. '' ach doe niet zo mens, jij bent hier de gene die nu de held wilt uithangen omdat je denkt Samuel je nog wilt.'' Reageert Lindsey fel wanneer ze weer opstaat met behulp van Colin.

'' ik maakt tenminste nog meer kans dan dat jij ooit had durven dromen '' antwoord ze.'' What the fuck '' zeg ik, onbewust hardop. Kayleigh draait haar verschrikt snel om naar mij '' nee sorry Carmen, zo bedoelde ik het niet '' en loopt naar mij toe. '' nee fuck off, of denk je dat ik het soms niet weet ? Wat jij en Samuel samen hadden, maar waarschijnlijk ben je daar nog steeds niet overheen '' mijn woorden kwamen er wat feller uit dan ik had bedoelt.

'' Wat the fuck man, wie heeft je dat wijs gemaakt '' hoor ik Samuel die intussen nu naast mij staat. Ik wijs naar Justin '' dat heeft Justin tegen mij verteld in de keuken, dus lul jezelf er maar niet onderuit ''. Justin zegt niks maar zijn lach laat zien dat die erg geamuseerd is met wat er nu allemaal zojuist heeft plaats gevonden. '' echt een klootzak ben je Jus '' zegt Samuel nijdig tegen Justin. Maar die haalt alleen zijn schouders op.

Als ik nu niet ongeveer 6 shotjes wodka op had, had ik haar nooit geslagen en zo voor mijzelf opgestaan. Maar alcohol doet wonderen zoals je ziet. Ik draai me om en probeer Samuel in zijn ogen te kijken, maar zijn hoofd begint alleen maar te draaien. En zie langzaam dubbel en hij krijgt twee hoofden, drie, vier.. Dan val ik naar voren zo tegen Samuel zijn borst aan, en begin te giechelen, ik kan niet meer stoppen met giechelen. Wat is er in godsnaam mis met mij, ik voel me zo licht. En alles is enorm grappig, ondertussen komen er 4 Kayleigh's op mij af. '' schat gaat alles goed '' fluistert Samuel bezorgt in mijn oren. Ik moet nu lachen omdat zijn lippen tegen mij oor begin te kietelen. Ik hoor vaag gemompel van Kayleigh en Samuel dat zijn de enige stemmen die ik kan identificeren. En ik val weg...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EINDELIJK EEN NIEUW DEEL !!

I know, i know. Het heeft even geduurd maar hier is dan eindelijk deel 16 ! Ik heb dit hoofdstuk wat korter gemaakt om te kijken hoeveel mensen het verhaal nog lezen. Dus laat me weten of jullie dit verhaal nog volgen met een stem of een comment !

Na 95 reads, nieuw deel. I promise ♥♥

xx Kimberley








Reckless boy and broken dreams - Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu