Saby,Ita si Oro pe Facebook

280 29 50
                                    

Era o zi caniculara de iulie.Saby statea plictisita pe canapea si incerca sa-si aline suferinta provocata de caldura excesiva.

Saby:Blestemat fie bugetul asta mic care ne impiedica sa luam un aparat de aer condiotionat!*ofteaza*De fapt,daca stau sa ma gandesc mai bine,cauza principala din pricina careia nu avem destui bani este faptul ca Itachi si Orochimaru cumpara tot felul de porcarii!Oro cheltuieste bani pe cutii intregi de biscuiti oreo;Itachi isi cumpara saptamanal cate o sticluta de parfum Coco Chanel pentru barbati;amandoi au nevoie de produse de par si alte chestii si asa mai departe!Nu-i de mirare ca nu mai ramane aproape nimic!

Fata lua evantaiul de pe masa si incepu sa-si faca vant.

Saby:Ventilatorul si nici macar evantaiele nu reusesc sa faca fata caldurii asteia insuportabile!In fine,poate daca fac altceva si-mi iau gandul de la caldura,ma voi simti mai bine.Dar ce naiba sa fac?*se uita prin camera si isi atinteste privirea spre laptopul ei*Hmm,nu m-am mai uitat de mult ce naiba se intampla pe Facebook,deci hai sa vedem ce mai e nou...*isi ia laptopul si intra pe Facebook*

Vulpea Boss (Naruto Uzumaki) si-a actualizat statusul:IN SFARSIT AM REUSIT SA TERMIN JOCUL FIVE NIGHTS AT FREDDY'S 3!FUCK YA BITCHES!DATTEBAYO! 10 oameni apreciaza asta

SharinganFabulos (Sasuke Uchiha):Mare branza fraiere.Eu l-am batut intr-o singura zi pe tot si asta a fost cand a aparut pe piata!

CiresulFermecator (Sakura Haruno):Deci asta faceai de trei saptamani si nu mai dadeai niciun semn de viata?!Toti incepuseram sa credem ca ai patit ceva!Hinata isi facea griji ca poate ai cazut in vreo coma sau ceva si nu putea intra in camera ta pentru ca aveai usa inchisa!

Vulpea Boss:Hehe...In legatura cu asta...Imi pare rau toata lumea!Insa imi tot statea pe creier porcaria aia de joc si incepuse sa ma enerveze,asa ca am jurat sa nu ies din camera pana nu-l termin!Dattebayo!

SharinganFabulos:Si chiar asa ai facut...Esti un mare idiot Naruto!

Vulpea Boss:Oh mai taci Sasuke!Dattebayo!

PictorulMisterios (Sai):Hey Naruto,presupun ca ai obtinut si Finalul Bun,nu?

Vulpea Boss:Stai,exista un final bun?!

PictorulMisterios:Da ma,nu stiai?Chiar asa prost esti?Trebuie sa joci mini-game-urile si obtii finalul bun!

Vulpea Boss:Awww man!Acum imi doresc sa nu fi dezinstalat jocul dupa ce l-am terminat,dattebayo!=TT___TT=

SharinganFabulos:Eu cand iti zic ca esti prost nu vrei sa ma crezi!Ei,acum sa nu-mi spui ca iar ai sa te baricadezi in camera ta cu zilele ca sa obtii si finalul bun...

Vulpea Boss:Pai...Sincer sa fiu...Pentru o fractiune de secunda ma gandisem la asta...

CiresulFermecator:NICI SA NU-NDRAZNESTI PENTRU CA DACA IAR MA TREZESC CU HINATA PLANGAND LA USA,JUR CA VIN LA TINE,SPARG USA SI ITI FAC CALCULATORUL ALA GULER!SHANAROO!

Vulpea Boss:Bine!Bine!Nu te enerva asa,Sakura-chan datebayo!

SharinganFabulos:Sakura,eu zic sa nu te obosesti cu amenintarile pentru ca poti sa fi sigura ca tot o sa faca dupa cum il taie pe el capul...

CiresulFermecator:Macar merita sa incerc.Oricum,poti sa fi sigur ca daca cumva il prind ca face iar prostia pe care a facut-o inainte,chiar am sa ma tin de promisiune si ii fac calculatorul guler!

Vulpea Boss:Atunci,daca e, joc pe tableta...

CiresulFermecator:Atunci,ti-o fac si pe aia guler!

Vulpea Boss:Uups...Mai bine nu ziceam de tableta...=TT^TT=

SharinganFabulos:Baka!*smiley face care isi trage un facepalm*

Weekend cu Saby,Itachi si OrochimaruUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum