Sfaturi practice despre cum sa inveti pentru teste,examene sau ascultare

363 38 28
                                    

Saby:Bine ati revenit la un nou episod din...

Itachi si Orochimaru:WEEKEND CU SABY,ITACHI SI OROCHIMARU!

Saby:Vad ca v-ati revenit destul de repede baieti.

Itachi:Mdea...Pana la urma episodul trecut cu Adevar si Provocare n-a fost chiar atat de ingrozitor.

Orochimaru:Mhm,a fost oarecum destul de suportabil.

Saby:Oarecum destul de suportabil?Wow,asta chiar e ceva nou din partea voastra!

Itachi:Oamenii se mai si schimba Saby!Oamenii se mai si schimba!

Saby:Dar certurile voastre monotone tot aceleasi raman.

Orochimaru:Si asta-i adevarat,dar n-ai ce sa-i faci!Atata timp cat Sharinganarul Cocalar va continua sa incerce sa mi te fure,nu ma voi da batut!

Itachi:Nici eu nu voi renunta in fata unuia ca tine!

Saby:Ei gata,gata baieti!Iar incepeti cu luatul la harta si asta nu-i ceva bun si nici practic!

Orochimaru:Saby-chan are dreptate,mai bine hai sa lasam disputele pentru dupa emisiune.

Itachi:Corect.

Saby:Regula aia ar fi trebuit sa se aplice si in afara emisiunii,dar na,nu va pot obliga sa faceti ceva ce nu vreti in timpul vostru liber.*ofteaza*In fine azi vom discuta despre...*e intrerupta de un sunet de rontait*

Orochimaru:*molfaind niste cipsuri*Ce?Mi-era foame!

Saby:...Azi vom discuta despre sfaturi practice despre cum sa inveti mai usor pentru teste,examene sau ascultarea la scoala.Ceea ce cam intereseaza pe toata lumea,am dreptate?Cea care ne-a propus acest topic a fost din nou Caps,care din cate se prea pare e cam singura ce propune topicuri practice sau usor de discutat,asa ca speram ca aceste sfaturi te vor ajuta,mai ales ca luna asta au loc si simularile de Evaluare Nationala.

Itachi:Niciodata nu mi-au placut examenele!Mereu tata ma punea sa petrec cate 10 ore la masa facand exercitii sau repetand conduita ninja!

Orochimaru:Mie-mi placea sa petrec ore bune in biblioteca din Konoha,niciodata n-am considerat studiul o povara,ci mai degraba l-am considerat ca pe o oprtunitate de a invata lucruri noi sau de a aprofunda chestiile pe care nu le puteai stapani calumea.

Itachi:Tocilarule...

Saby:Baieti,nimanui nu-i prea pasa daca voua va placea sau nu sa merget la scoala sau sa studiati,telespectatorii vor doar sa afle cum pot sa transforme invatatul si studiatul intr-o activitate oarecum mai placuta!

Orochimaru:De ce asta-mi suna mai mult ca un Ghid de Invatare?

Itachi:Poate pentru ca e un fel de ghid?

Saby:*ofteaza*Ati terminat?Iar irositi timp pretios,asa ca haideti sa-i dam drumul!

1.Locul potrivit pentru invatat

Saby:Unul dintre cele mai esentiale lucruri pe care trebuie sa le faci inainte sa te apuci de repetat pentru test/examen/ascultare este sa cauti un loc bun in care sa poti invata in liniste si pace.Cred ca nimanui nu-i place sa auda in jurul lui sunete enervante sau neplacute auzului in timp ce va chinuiti sa retineti teoria predata la scoala sau sa rezolvati exercitii,am dreptate?

Itachi:Da!Mai ales cand ai de invatat la o materie nu chiar atat de usoara!Imi amintesc si acum dupa-amiezele in care ma straduiam sa repet tehnicile ce ni le dadea sensei la scoala si il auzeam pe Sasuke in jur cum se juca de-a doctorul,vanzatoru,managerul sau gradinarul.Era chiar extrem de enervant!

Weekend cu Saby,Itachi si OrochimaruWhere stories live. Discover now