Κεφάλαιο 14: Ο Μοντελάκιας

1.3K 156 19
                                    

Παρασκευή βράδυ και γω με τις τρεις κολλητές μου πίναμε τα ποτά μας σε ένα καινούριο μαγαζί στην παραλιακή. Ευτυχώς το πρώτο θέμα της εβδομάδας είχε πλέον λήξει. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το θέμα "Πέτρος". Όλη την βδομάδα είδα και έπαθα να τις πίσω πως δεν έγινε τίποτα με μένα και τον Πέτρο αλλά αυτές είχαν κολλήσει. Τελικά το θέμα ξεχάστηκε και επιστρέψαμε στις παλιές, καλές μας συνήθειες. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον.

-Τι λες για εκείνον; Ρώτησα την Εύα και τον κοίταξε βαριεστημένα.

-Έχει γκόμενα. μου απάντησε και συνέχισε να παίζει με το ποτό της. Έχει να δει καλό σεξ από τότε που το έκανε με τον συμβολαιογράφο του σπιτιού μου και έχει λαλήσει. Έτσι καθόμασταν μόνες τέσσερις γυναίκες στο μπαρ να ψάχνουμε άντρα για την φίλη μας.

-Αυτός εκεί; Στο πίσω τραπέζι. Ο μελαχρινός; Ρώτησε η Νάνση.

-Δεν είναι ο τύπος μου. της απάντησε εκείνη αδιάφορα.

-Ο ένας σου ξινίζει, ο άλλος σου βρωμάει. Ένα πήδημα θα κάνεις. Δεν θα τον παντρευτείς κι όλας. Πάω για ποτά. της φώναξε η Κρίστη και χάθηκε από το οπτικό μου πεδίο.

-Καλά σου λέει. Μας έχεις εδώ και πόση ώρα και ψάχνουμε. Έλεος ρε Ευάκι. Και μετά εμένα λέτε βασίλισσα. Της είπα και τσέκαρα τον τύπο της απέναντι γωνίας που με κοιτούσε. Μόλις μου χαμογέλασε ήπια μια δυνατή γουλιά από το ποτό μου.

-Εγώ φεύγω. Με περιμένει ένα καστανό μανάρι. Ανακοίνωσα και η Κρίστη γέλασε.

-Αυτό είναι το κορίτσι μου. Πάνω του τίγρη. Μου είπε και αφού εισέπραξα ένα πονηρό βλέμμα από την Νάνση και ένα δολοφονικό από την Εύα, πήγα προς το μέρος γεμάτη αυτοπεποίθηση και ερωτισμό.

Αφού μιλήσαμε λίγο και έμαθα πως τον λένε Τάσο, είναι δημοσιογράφος και του αρέσει το τένις και αφού ήπιαμε αρκετά apple martinis καταλήξαμε σπίτι του. Ή καλύτερα στο κρεβάτι του. Με εμένα από πάνω να τον καβαλάω σαν να μην υπάρχει αύριο και αυτόν από κάτω να φωνάζει. Και ύστερα εγώ από κάτω, στα τέσσερα, ιεραποστολικό με εκείνον και το μεγάλο όργανό του να απογειώνουν το κορμί μου.

Κάπου στις επτά το πρωί του Σαββάτου ξύπνησα στο ξένο κρεβάτι χαρούμενη έπειτα από τους απανωτούς οργασμούς μου. Ο Τάσος κοιμόταν δίπλα μου. Πήγα να σηκωθώ αλλά ένα χέρι με κράτησε και έπεσα στην αγκαλιά του.

- Καλημέρα. Μου είπε αγουροξυπνημένος.

-Καλημέρα.

-Να κάνω καφέ;

Mαθήματα ΚυριαρχίαςOnde histórias criam vida. Descubra agora