pizza

8.2K 809 273
                                    

Yazar/Author: stereoactive
Çeviri: Benbeniyerim
Instagram: miyaov    




Oğlan kıza bakarak "Merhaba," diye soludu. Kız, oğlanın beklentisinden biraz daha fazla tereddütle gülümsedi. Birbirlerine, ilk kez baktılar. Kız, oğlanın kahverengi saçlarını ve yüzüne göre büyük kaçan çikolata rengi gözlerini anlamlandırdı. Kız, sonunda oğlanın sesini bir yüzle birleştirebiliyordu.

Oğlan, parlak kızıl saçlı, uzun ama dal gibi olan kızı süzdü. Kızın kahverengi gözlerinin tam içine baktı ve sonunda o da gülümsedi. Kız güzeldi, bunu farketmişti, ve belli bir şekilde kızardı. Kız kahkaha attı ve gözlerini devirdi. "Şu kızarmaca saçmalığına beni alet etme, Logan."

Oğlan sırıttı, bu tanıdığı Joey'di işte. "Bunu hayal bile etmem."

"Az önce ettin."

"Hayal etmiyordum, ediyor muydum?"

Kız güldü ve dedi ki, "Burada olmamın bir nedeni var"

"Neymiş?"

"Dün birden bire sinirle sana patladığım için üzgünüm, gerçekten çekilmez biriydim... Daha önce hiç... böyle bir şey yapmadım," Oğlan kızın kelimelerini özenle seçtiğini anlayabiliyordu, ve kaşlarını çattı.

"Tamam kes şunu. Benim bildiğim Joey konuşmadan önce düşünmez, o şuan davrandığın gibi hareket etmez. Neler oluyor?"

"Seni aptal, gerçekten... aşık olduğum kişinin yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum!"

"Gerçekten.Öyle.Ah."

"Logan, sadece şunu söyle- sen de beni seviyor musun? Eğer sevmiyorsan, zoraki duygular falan yok. Hala sana tüm şu Nicholas Sparks olayıyla işkence edeceğim."

"Bir de aptal olan benim... besbelli ki aptal olan sensin Joey. Marv neden dakikada bir başını tuvalete sıkıştırıyor sanıyorsun?"

"Problemi olduğu için?"

"Hayır, yalan söylüyordum. Sen bir şeyler söylediğinde nefesim kesiliyor ve telaşlanıyordum, böylece kaçıyordum. Çünkü senden acayip hoşlanıyorum. Sen pizzamın kahrolası pepperoni'sisin!"

"Vay, dostum, bu bayağı ciddi işte. Birbirimizi iki aydır tanıyoruz, ve senden hoşlandığıma eminim, ama... yani, pepperoni, pizza için ölüm kalım meselesidir ve pizza o olmadan olmaz."

"İşte sensiz ben de öyleyim"

"Buna ne diyeceğimi bilemiyorum..."

"Şuan geleceğimizi planlamıyorum, ama biliyorum ki aramızda bir şeyler var. Ayrıca, geleceği akışına bırakalım, çünkü bugünüm harika
" ve bununla birlikte, oğlan Joey'i baştan aşağı süzdü ve göz kırptı.

Kız gözlerini devirdi ve aniden "Peki madem! BEN PİZZA İSTİYORUM, aşk kankam." Diye bağırdı.

Oğlan kızın ani tepkisiyle şaşırdı, ve kızın ona söylediği takma ada sırıttı, aklı yarış içindeydi. "Hemen geliyor, aşk kankam."

Ve böylece, oğlan, Joey'i dışarda düşünceleriyle başbaşa bırakarak mutfağa girdi. Oğlan da hislerini kabul ettiğinde, içinde barındırdığı hislerini düşünüp taşındı. Hiç bir parıltı veya elektrik akımı hissetmemişti, havaifişek veya yıldızlar görmemişti... tek gördüğü o'ydu. Ve bu ona yetiyordu. Duyguların pek hayranı değildi zaten, ama gerçekten onları kontrol edemiyordu. Ayrıca, tüm bu duygular kötü de değildi, kendine bunu kabul ettirdi.

Pizzeria Boy (TÜRKÇE)Where stories live. Discover now