Welcome to the 1D family

1.2K 37 3
                                    

Ad Michelle:

Ik kon het niet geloven, eerst zie ik Niall terug terwijl ik niemand van hun ooit meer wou zien en dan krijg ik te horen dat 1 van mijn beste vriendinnen dood is. Dat Niall van Darcy afweet is niet zo heel erg maar dat Hope gewoon dood is, is iets wat ik niet kan begrijpen. Allemaal vragen spoken er door mijn hoofd terwijl Darcy vraagt waar haar papa en Hope is. "Papa is verleden tijd Darcy en Hope is naar een betere wereld." zeg ik terwijl ik me schuldig voel. Ze zal nooit weten wie Darcy echt is. Ze zal blijven denken dat het mijn zusje is inplaats van mijn bloed eigen dochter. Ik zou zo graag willen dat ik het haar had verteld want dan zat ik me nu niet een hele tijd schuldig te voelen doordat ze nooit de waarheid zal kennen. Dit maakt het verlies alleen nog maar groter.

Ad Sterre:

"Ome Lou?" vraag ik als af de trap ga. "Ja Ster?" "heb je nog iets van papa gehoord?" vraag ik zachtjes. "Sorry Sterre heb nog niets gehoord." Waarom stuurt papa niets? Is hij me vergeten? Vind hij mama niet? "Ster wat is er?" vraagt Lottie die naar beneden komt. Ik wil antwoorden maar tranen komen eruit inplaats van woorden. Lottie pakt me op en knuffelt me.

Na een tijdje wanneer ik stop met wenen begin ik alles tegen Lottie te vertellen. Gelukkig dat we eerst naar haar kamer zijn gegaan want niet iedereen vertrouw ik.

Ad Lottie Tomlinson:

"Het is 2 dagen geleden dat ik papa gehoord heb. Hij zei dat hij elke dag iets ging sturen maar dat heeft hij niet gedaan. Hij zal me ook vergeten net zoals mijn echte ouders. Niemand wilt mij als hun dochter hebben. " zegt Sterre zachtjes.

Ik wil haar zeggen dat Niall wel iets heeft gestuurd maar dat we gingen afwachten op meer nieuws voordat we het aan Sterre gingen vertellen. Ik kan haar nu het slechte nieuws niet brengen want dan wilt ze naar Hope en voor iemand van 10 jaar zou dat veel te erg zijn om haar zo te zien. Als ik Niall mag geloven.

"Ster geloof me Niall heeft nog nooit zoveel gehouden van iemand als van jou en Hope. Hij doet alles voor jou. Herinner je je het concert in België nog daar heeft hij je met veel trots aan de rest van de wereld laten zien. Hij zal je nooit vergeten. Ik ken hem en weet dat hij eijn belofte altijd zal nakomen. Hij gaat de beste vader voor je zijn en ik weet zeker dat hij dat zal doen. Misschien dat hij het even te druk heeft maar wanneer hij even tijd zal hebben, ben ik er zeker van overtuigd dat hij Louis of mij zal bellen om met jou te kunnen spreken. Twijfel nooit meer aan jezelf of aan de mensen die van je houden. Maar onthou dat we zielsveel van jou houden en dat we alles zullen doen om jou blij te zien. Je bent niet zomaar Sterre, je bent Sterre het meisje dat vanaf nu af aan bij de 1D family behoort. Iedereen zal voor je zorgen alsof jij ons eigen zusje of dochter bent."

Who is that boy?Where stories live. Discover now