new house

1.1K 37 1
                                    

Ad Hope:

Het is ondertussen al een week nadat Niall en ik gekust hebben. In die week is er veel verandert.

Ik ga veel met Louis en Liam om, ook met Harry en Zayn maar meer met hun. En waarom ik Niall zijn naam niet zeg? Nou hij negeert me sinds 5 dagen geleden. Sterre vindt het verschrikkelijk. Ze zag Niall echt als haar papa maar nu Niall en ik elkaar dus negeren. Ziet ze hem niet zo veel. Zeg maar helemaal niet.

Ik heb ondertussen een klein maar gezellig huisje gekocht, zodat ik de jongens niet ten laste ben. Van mijn ouders heb ik niets meer gehoord, wat heel goed is. Ik hoef hun nooit meer te zien. Door hun was ik zeg maar dood.

Sterre weet niets van heel dit gebeuren en dat wil ik ook zo graag houden. Ook weet ze niet dat ik een huisje voor ons tweeën heb gekocht. Ik wil haar graag verrassen. Daarom is ze nu bij Louis en zijn famillie, zodat ik de laatste dingen kan afwerken. Gelukkig moet ik het niet alleen doen en is Liam hier om me te helpen.

Ik ben Sterre haar kamer in het lichtpaars aan het schilderen en Liam die is gaan shoppen in zijn eigen winkel. Ja je hoort het goed. In heb Hem naar de one direction winkel gestuurd met 200€ zodat hij allemaal spullen mag uitzoeken voor in Sterre haar kamer. Zo wordt het een kamer waar ze altijd van gedroomd heeft.

Als ik klaar ben met schilderen, hang ik het One Direction behang tegen het plafond. Het is speciaal behang voor het plafond, waardoor het er dus niet kan afvallen. Ik plaats het bed tegen de muur en kijk naar de grafitti tekeningen die Zayn erop heeft getekend. Het is echt super wat hij allemaal kan met een spuitbus.

Na een tijdje stop ik met kijken en doe verder aan de kamer. Ik hang foto's van de jongens met haar, alleen wij met zijn allen en de familie van Louis op. Zo heeft ze iedereen aan haar muur hangen wie belangrijk voor haar is. Als ik naar een foto van Niall kijk stromen er tranen over mijn wangen. Waarom moet het zo geindigd zijn? Hij was altijd bij mij, hij geloofde in mij, hij zorgde voor Sterre. Hij hield van mij en nu door ik weet niet wat is alles verpest. De jongen die er voor me was dag in dag uit negeert me en het ergste van al is dat ik niet weet waarom.

Ik schrik als ik armen om me heen voel. "Sttt het komt goed." hoor ik Liam zeggen. Terwijl Liam over mijn rug wrijft voel ik me rustig worden. Het is echt magisch hoe hij me zo snel troost. Niemand kon dat. "Wat is er?" vraagt Liam. "Niall ik mis hem zo." zeg ik snikkend. "Hey laat je niet doen door hem. Hij heeft foute keuzes gemaakt en dat zal hij in zien." zegt Liam. "Dankje." zeg ik en samen maken we de kamer van Sterre in orde.

Als we na anderhalfuur eindelijk klaar zijn kijk ik bewonderend naar de kamer. Het is echt prachtig! "Dankje Li." zeg ik. "Graag gedaan Hope." antwoordt Liam.

"Liam wil je mijn gsm gaan halen in mijn slaapkamer?" vraag ik zodat ik nog snel naar de vier andere kamers kan gaan kijken. Het is namelijk een muziekkamer + opnamestudio, ingebouwd zwembad en sauna , de derde is een kamertje voor Darcy en de laatste een logeerkamer met 5 dubbele bedden en twee badkamers voor de jongens en hun vriendinnen. Niemand weet hiervan daarom wil ik graag dat het straks een verrassing voor ze is.
De jongens en hun vriendinnen zie ik echt als familie. Michelle en Harry zijn namelijk ook een koppel. Waardoor Michelle eindelijk het gezin vormen waar ze zo lang op gewacht heeft.

Als ik naar de kamers kijk, zie ik dat alles in orde is. Dit huis is echt een geweldig huis. Ik kan niet wachten om te zien wat de andere buiten Niall want die spreek ik niet meer, er van vinden. En vooral kan ik niet wachten om hier met Sterre te komen wonen.

Who is that boy?Where stories live. Discover now