∞Четвърта глава∞

7.7K 348 1
                                    

***Така пускам нова глава по простата причина че ми е скучно и нямам какво да правя. ;д Искам да благодаря на тези ,които следят историята ни колкото и малко да са те.Приятно четене. :) ;д
***

Събудих се,вече отпочинала и с нови сили.Погледнах малкия бял часовник на шкафчето ми и с изненада установих че е 20:00 вечерта.Спала съм цял ден?Станах и отидох до тоалетката.Погледнах се в огледалото-разрошена коса,светещи очи,бях с тениската на Хари.И тогава всички спомени от тази сутрин се върнаха в главата ми.А къде беше Хари?И защо е толкова тихо?Излязох от стаята и тръгнах надолу по стълбите несигурна в стъпките си.Не се чуваше шум от всекидневната,затова се запътих към кухнята,от където се чуваше тихо жужене.Видях брат ми,Роуз,момчетата,Ан и Джема(майката и сестрата на Хари) ядящи пица насядали на високите столове от двете страни на барплота.Щом се приближих Джема ме видя и широка усмивка се изписа на лицето и.

-А ,ето я и снаха ми! -каза тя все така усмихнато.

Всички се обърнаха,а щом Хари ме видя се умихна сладко.Застанах между краката му,а той ме прегърна през корема.

-Нападай сестричке,иначе няма да остане. -каза ми Луи с пълна уста.

...

След 40 минути всички бяхме вече нахранени,изкъпани,пременени в пижами и затворени в стаите. ;д Бях сама и ми беше страаашно скучно.Отворих вратата на стаята,внимавайки да не вдигам шум.Без да чукам влязох в стаята на Хари,която се намираше точно срещу моята.Нямаше го.Чух течаща вода,къпеше се.Легнах на леглото му по корем и гушнах една от възглавниците му и прекрасния му аромат ме завладя.След може би 5 минути чух отваряне и затваряне на врата.

-Пам? -попита,по скоро,за да провери будна ли съм.

Обърнах се към него и седнах по турски на леглото.

-Какво правиш тук?

-Беше ми скучно. -отвърнах монотонно прехапвайки долната си устна,изпивайки тялото му с поглед.

Бе увил бяла кърпа на кръста си.Косата му беше мокра,а по перфектното му тяло още се стичаха капчици вода.Опитах да не показвам колко много го желая,но сякаш разбрал намеренията ми той се засмя и се приближи до мен.

-Хмм така значи.. - вече бяхме на сантиметри разтояние и усещах дъха му срещу моя.- ще ти осигуря забавление тогава,само спри да хапеш тази устна ако не искаш да те опъна на секундата -той се засмя и дръпна с палец устната ми която до сега бе межди зъбите ми.

Докато Хари подсушаваше косата си с кърпа,аз отново се бях сгушила в завивките ухаещи на него и се наслаждавах на красотата му.Беше само със сив тънък анцунг,което беше още един плюс за мен.Той се приближи до леглото с думите "Само моя си сега",хвана ме през кръста и започна да ме целува жадно.Колкото и да ми беше приятно обаче,трябваше да го спра.Сложих ръце на гърдите му и го избутах неуспешно.

-Хари -изскимтях в устата му и се дръпнах по настоятелно.

Той ме погледна изненадан.

-Какво има?

-Хари какви сме ние?

-Какво имаш предвид? -попита неразбиращо.

Как можеше да не разбира??

-По дяволите Хари,та ти ме чука!Два пъти за последните 2 дена и предполагам преди точно 2 минути искаше да го направиш отново!

Той ме гледаше изненадан.Виждаше колко сериозна бях.

-Обичам те Пами!

Т-той ми каза,че ме обича.Каза го нали?

-А-азз не-е знам как-кво да.. -опитвах да свържа изречение,но не можех да кажа дори дума вярно,докато той не ме целуна и просто не ми се наложи.

След като се отделихме от целувката казах изнемощяло:

-Ще си в-вървя.

-Остани при мен.-помоли ме той с мили очички.

Погледнах несигурно и сякаш прочел мислите ми той добави:

-Без секс!

Усмихнах се и се обърнах с гръб към него,а той обгърна малкото ми тяло с големите си ръце.Точно когато бях готова да заспя го чух да казва:

-Обичам те Памела.

-Хмм..-изморморих ,но не можах да прозвучи както исках,затова просто се приближих към него още повече унасяйки се в сън.

Under your controlWhere stories live. Discover now