Pasta Savaşı Bölüm 5

536 22 3
                                    

Biraz geç oldu arkadaşlar kusura bakmayın çalışıyoruz bizde tatil boşa geçmiyor umarım anlıyorsunuzdur sizden ricamız lütfen votelerinizi bizden mahrum bırakmayın 

multide aker

Başlıyoruzzzz ;)

Birden herkes elini pastaya daldırarak pasta savaşı yapmaya başladı , şuan o kadar çok güzel gözüküyordu ki birden özgüre olan sinirim geçti ve yerine eğlenmek duygusu aldı . Bir yandan müzik diğer yandan kime denk geleceği bilinmeyen havada uçuşan pasta parçaları . 

Arkamı döndüğümde özgür yüzüme pastayı attı . Gel de sinir olma ne güzel sinirim geçmişti sinirlenmem kısa sürmedi bu çocuk benle niye uğraşıyor ki anlamadım gitti ya .  Etrafım da ki herkesin yüzü , elbiseleri  pasta olmuştu . 

Saate bakmak aklıma hiç gelmemişti yani doğum günüm bu sonuçta niye saate bakayım mı derken gözüm saate takıldı oha 12 ' ye geliyordu . Üstüm pasta içindeydi bu halde eve gidemem ki alara'yı bulmam gerek gördüm tam karşımda hemen yanına gitmeliyim yürümeye başlamıştım ki ayağım kaydı ve arkamdan iki kol beni yere düşmekten kurtardı .

'' Dikkat et doğum günü kızı bu arada ben aker .'' dedi . Oha sese bak ne kadar tatlı , ya ben ne diyorum ya kendi halimi düşüneceğime tanımadığım bir kişinin sesini düşünüyorum hemen bu düşüncelerden kurtularak '' Bende burada ki yazılardan anlayacağın üzere Aybike tanıştığıma memnun oldum hem kurtardığın için teşekkür ederim .''  dedim . Aker '' Herhalde  bu şekilde eve gidemezsin .''dedi . 

Arkadan alara '' Aybike üstümüzü değiştirmeye gidiyoruz hadi sende gel .''diye seslendi. Yavaş yavaş merdivenlerden yukarı çıktık. Bir odanın önünde durduk alara önden içeri girdi . Tabi  içerisi boş olur mu hiç tıklım tıklım dolu ve herkes üstünü değiştirmekle uğraşıyor . O da ne kızlar ve erkekler aynı oda da ve aynı yerde kıyafetlerini mi değiştiriyor ? Alara' nın sesi ile yüzümdeki buruşmanın yerini şaşkınlık aldı  . Alara '' Aybike sana kıyafet kalmamış ama Özgür burasının sahibi olduğu için büyük ihtimal burada odası falan vardır . Ondan istememiz gerek çünkü eve böyle gidemeyiz .'' dedi gel de sinir olma bu lafa ben nefret ettiğim birinden nasıl kıyafet isterim ki ya .

Ama düşününce gerçekten eve böyle gidemeyiz şuan tek seçenek zengin piçinden kıyafet istemekti . O sırada kapı açıldı ve içeriye özgür ve sevgilisi girdi . üstlerini Özgürün odasında değiştirmişlerdi galiba . Ne yani o kız onun önünde mi soyundu yok artık ya .... Aybike kendine gel ne oluyor sana böyle saçmalama diyerek iç sesimi susturmayı başardım . 

Yavaş adımlarla yanına gittim ve '' Özgür biliyorsun ki bu pasta savaşı senin suçun ve bunu telafi etmek için bize kıyafet vermelisin yani rica ediyorum offf kıyafet verir misin ? '' dedim .

Özgür birden gülmeye başladı ben nasıl bir cümle kurdum öyle ya rezillik . Ama bu niye onun karşısında  oldu ki şimdi anlamadım ve ben ondan niye istedim ki ya offf alara isteseydi ya ben istemedim ve saçmaladım üstelik oha ya sinirleniyorum yine . 

'' Artık gülmeyi keste kıyafet vereceksen ver . '' dedim kaşlar çatık bir şekilde . Ayağa kalkıp '' Beni takip et .'' dedi Alara'ya baktığımda iyi iş çıkardın şeklinde göz kırpıp el işareti yapıyordu. offf bir an önce eve gitmek istiyorum , bu doğum günüm çok güzel geçti ya .

İlk defa doğum günümü arkadaşlarım ile bir de barda geçiriyordum birde bir erkekten kıyafet istiyordum ben aybike miyim o boksçu sinirli kız nasılda böyle tavırlar sergiliyordu şaşıyorum gerçekten diye düşünürken bir kapının önüne geldik ve özgür kapıyı açtı '' Gir.'' dedi . Başta girmek istemedim ama mecburum girdik ne yapıcaz ki başka . Odaya girdiğimde ilk dikkatimi çeken şey yatağın büyüklüğü oldu o ne ya kocaman yatak .

Zengin GarsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin