• 11 •

2.1K 61 11
                                    

Louis pov.

Wat beteuterd zit ik bij Niall op bed en ik kijk naar hoe hij zijn tas in pakt. Zayn, Niall en Liam gingen een weekje weg om wat zaken te regelen. Ik vond het niet erg om alleen te zijn met Harry maar ik wou hun eigenlijk helemaal niet missen. Ik kijk op als Niall omhoog komt. Hij gaat naast me zitten en legt zijn armen om me heen. ''We zijn snel terugg, en ik neem iets moois voor je mee.'' Hij drukt een dikke kus op mijn wang. ''Maar ik ga je missen, en jullie gaan het te druk hebben om me elke dag te bellen.'' Ik kijk hem aan en Niall glimlacht. ''We maken tijd voor je, nou kom op.'' Hij trekt me overeind en samen met hem loop ik naar de woonkamer waar ik Zayn en Liam ook nog een dikke knuffel geef. ''Doe alsjeblieft voorzichtig.'' Zayn knikt grijnzend. ''Niet zo kijken, dan geloof ik je niet.'' Zayn neemt mijn hand vast en drukt er een kus op. ''We doen heus wel voorzichtig, je kent ons toch.'' Ik kijk hem aan. ''Er is toch een rede waarom ik zeg dat jullie voorzichtig moeten doen, omdat ik jullie ken.'' Liam lacht. ''Ik let wel op ze.'' Ik geef hem nog een knuffel en daarna gaan ze naar de auto.

''En toen waren wij nog over.'' Zeg ik zacht als ze de auto in gaan en de straat uitrijden. ''We gaan er een feestje van maken samen en iets bedenken voor als ze terug zijn.'' Ik leg mijn armen om Harry heen en hij drukt een kus op mijn haar. ''Ik ben bang dat ze gewond raken.'' Harry neemt me mee naar de bank en we gaan daar zitten. ''Ze zijn een stel idioten af en toe, maar ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Er gebeurt vast niks.'' Hij drukt een kusje op mijn neus en ik knik zachtjes. ''Zullen we een film kijken?'' Harry knikt en gaat wat drinken halen terwijl ik er een disney film in doe. Het was misschien kinderachtig maar ik vond ze nog steeds heel erg leuk. Ik kruip met mijn dekentje op de bank en Harry komt weer naast me zitten.

Later die dag

De film was al weer een tijdje afgelopen en Harry was nu even boodschappen doen. Ik vond het niet leuk om alleen te blijven maar het was nu even niet anders. Ik loop een beetje door het huis rond en vind de deur van een kamer waar ik van Harry eigenlijk niet mocht komen. Waarom snapte ik niet, zou hij hier lijken bewaren? Ik giechel zacht bij het idee en ik probeer de deur te openen... Op slot. Ik maak een zielig geluidje voor mezelf en ga dan naar de kamer van Harry om de sleutel te zoeken. Ik ga de kamer in en ik begin in de laatjes en de kastjes te kijken. In het onderste laatje van zijn nachtkastje vind ik een foto. Ik frons even en ik kijk ernaar. Kleine Harry met een meisje. Was dit zijn zus? Ze leken op elkaar. Ik bijt zacht op me lip. Er was een hoop wat ik nog niet wist van deze jongen.

Dan hoor ik de deur, shit. Ik leg snel de foto weg en ga alles dicht doen. Dan trap ik me schoenen uit en duik op het bed zodat het lijkt alsof ik er gewoon de hele tijd heb gelegen. ''Heey.'' Zeg ik net iets te snel als hij binnen komt en hij fronst. ''Hey.'' Hij kijkt de kamer even rond. ''Ruim je schoenen op, alsjeblieft en ik heb je lievelings eten voor vanavond.'' Ik glimlach breed en knik. Hij kruipt even bij me op bed en gaat over me heen hangen. ''Wat was je aan het doen in mijn kastjes?'' Fluistert hij in mijn oor en ik kijk hem verbaasd aan. ''Je kastjes? Ik? Niks.'' Hij grijnst klein. ''Je kan het beter zeggen of je krijgt de kietel dood.'' Ik probeer gelijk onder hem uit te komen maar hij gaat op me zitten en drukt me tegen het bed. ''Tell me.'' Ik giechel zacht als zijn gezicht heel dichtbij komt. ''Neeh.'' Hij begint me te kietelen en ik schiet in de lach. ''Harry niet doen.'' Lach ik terwijl ik hem weg probeer te duwen maar het lukt niet heel erg. ''Ik zocht een sleutel!'' Beken ik na een tijdje en hij kijkt me aan. ''Oh god, van die kamer waar je niet mag komen?'' Ik knik onschuldig. ''Ik moet jou niet meer alleen laten of ik sluit je ergens op.'' Ik pruil. ''Ik ben nieuwsgieriggg, al vanaf de eerste dag dat ik bij je ben wil je me niet vertellen wat erin zit.'' Hij grijnst. ''Misschien voor een kusje mag je het wel weten?" Stelt hij voor en likt zachtjes over zijn onderlip. ''Daar doe ik het voor.'' Ik trek hem zachtjes bij me en duw mijn lippen zachtjes tegen de zijne aan. Weer gaat dat fijne goeie gevoel door me lichaam heen. Het was zo sterk als ik Harry zoende, het voelde zo goed. Harry plaatst zijn handen op mijn wangen en ik vouw mijn armen om zijn nek. Zacht bewegen onze lippen tegen elkaar. Het past precies, het is gewoon perfect. Alsof we voor elkaar bestemd zijn. Mijn fantasie momentje word onderbroken zodra Harry onze lippen weer langzaam scheid. ''Jij mag echt niet weten wat daar in zit.'' ''Maar'' Hij schud zijn hoofd en ik zucht zielig. ''Waarom moest ik je dan zoenen?'' Ik kijk hem schuin aan. ''Omdat ik hou van mooie zachte lippen.'' Hij gaat er met zijn duim over, langzaam worden mijn wangen rood, hoeveel effect deze jongen wel niet op mij had. ''Nawh cutie.'' Ik trek een kussen over me hoofd. ''Je maakt het erger.'' Murmel ik gesmoord en hij kietelt me weer even waardoor ik giechel. ''Weet ik, dat is leuk. Jij bent héél leuk als je bloost.'' Harry maakte het alleen maar erger. Nu was ik giechelig en rood. Harry haalt langzaam het kussen van mijn gezicht en drukt nog een kus op mijn lippen. Ik glimlach breed naar hem en hij grijnst klein. ''Kom, je moet me helpen met het eten.'' Samen staan we op en ik volg hem naar de keuken.

Kidnapped | Larry Stylinson (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu