Los Angeles

90 3 2
                                    

Arkadaşlar bu bölüm biraz kısa oldu üzgünüm. Hikâyem az okuma alınca bıraktım. Ama daha yeni gördüm artık daha çok okuma alındığını. Bu yüzden hemen bir bölüm yazmaya çalışıyorum.
Annem " Amber, Amber hadi uyan saat 04:00." ben " Bu kadar erken kaldırma beni." " Kızım 4 buçuk olunca gidicez" dedi. Sonra Los Angeles' i hatırladım. Hemen kalktım ve üstüme rahat bişeyler giydim. Max ve eşyalarımı da alıp, artık dünyanın öbür ucuna gitmeye hazırdım. Babam" Amber, Max sınırdan geçemez." ben " Nasıl yanı Max' i bırakıcaz mı? Hayır buna izin vermem onun kimliği var." Babam sadece gidiyoruz dedi ve arabaya bindik. Uçakla gidicekmişiz, ben çok korkarım. Ama olsun. Korkularımı yenicem. Arabayla tam olarak 3-4 saat yolculuk yaptık. Daha sonra uçakla gittik zaten. Şimdi uçağa bindik. Çok uykum var. Azcık kestirsem ne iyi olur.
Uzun süren yolculuktan sonra
Abim Luke" Amber uyan geldik." ben " Ne, tamam siz inin ben geliyorum." Ben de uçaktan indim ve arabayla yeni evimize doğru ilerledikçe. Vaay, Los Angeles çok güzelmiş. Ama yine de Hollanda' yı şimdiden özledim. İşte evimiz. Loyi Mahallesi, Angel Apartmanı, kat 4. Ben artık 5 katlı bir apartmanda mı yaşıcam. Rüya gibi... Her neyse içeri girdik ve hemen odama çıkıp eşyalarımı yerleştirdim. Babam birinidi tutmuş. O bizi yönlenderecekmiş. Adı Tamara. 24-25 yaşlarında. En önce Los Angeles' ın en iyi AVM' sine gittik. Daha sonra babamın iş yerine. Sonra Los Angeles' i seyretmeye tepeye çıktık. Oradan bütün Los Angeles görünüyordu. Oda bittikten sonra benim okuluma gittik. Çok eski bir okuldu. Olornya Mahallesi' ndeydi bu okul. Adı Olornya Akademisi. Ben okula bakarken Aby ve Luke gelip kulağıma fısıldadılar " İyi şanslar" ben " Haha çok komik" dedim sonra hep birlikte güldük. Benim okulumdan sonra Aby' nın okuluna baktık. Benim okulumun bir kaç sokak ilerisindeydi. Onun okulun adı Olornya İlkokulu. Aby 4' e başlamıştı. Bense lise 2' ye başlamıştım. Abim Luke üniversite 2' ye. Her neyse baya baya gezdik. Hepsi çok güzeldi. Fakat ben bunların içlerinden hep AVM' de olucam galiba. Eve geldik ve ben yatağa uzanım 2 dakika içerisinde de uyudum.

Yeni HayatımWhere stories live. Discover now