SEÇMELER!

12.1K 439 104
                                    


BÖLÜM İTHAFI: Darkofprincess

Sabah uyandığımda banyoya girip rutin işlerimi hallettim. Çıktıktan sonra giysi odama gidip üzerime askılı beyaz bir üst altına da desenli yeşil tonları olan bir şort giydim. Ayakkabı olarak su yeşili burnu açık topuklu bir ayakkabı giydim ve çanta olarak ta püsküllü renkli bir çanta seçtim. (MULTİDE) Çantanın içine gerekenleri koyduktan sonra saçlarımı su dalgası yaptım. Makyaj olarak ta bakım kremlerini sürdüm. Daha sonra kirpik diplerime eyeliner sürdüm ve son olarak dudağıma nemlendirici sürdüm. Sonra aşağıya indim.

Aşağıya indiğim de annem dergilere bakarken babam da günlük gazetelerini inceliyordu. 'Günaydın' diyip ikisini öptükten sonra hep beraber kahvaltıya geçtik. 

Kahvaltı ettikten sonra çantamı da alıp otoparka doğru ilerledim. Arabama bindim ve Kübra'yı almak için Kübra'nın evine sürmeye başladım. Bir yandan araba sürerken bir yandan da radyoda müzik arıyordum. Sonunda bir tanesine denk geldim. Şarkı son zamanlarda çok popüler olan ve benimde çok sevdiğim bir şarkıydı. (Multide var. Ben çok seviyorum sizinde seveceğinize eminim. KESİNLİKLE DİNLEYİN!!!)

Araba sürerken bir yandan da şarkıyı mırıldanıyordum. Bir süre sonra Kübra'nın evine varmıştım. Kübra'yı arayıp aşağıya inmesini söyledim. Birkaç dakika sonra Kübra arabadaydı.

''Günaydın'' dedi.

"Günaydın. Eee... Bugün provalar var nasıl olacak acaba?"

Kübra'nın heyecanı gözlerinden okunuyordu. "Ayy!!.. Çok güzel olucak yaa.. Kesin bizi başkan olarak seçicekler."

"Bakıcazz.." dedim düşünceli bir şekilde. Planımız takır takır işliyordu. Ancak korkumda yok değildi hani. Can'dan her ne kadar nefret etsemde içimde engelleyemediğim aşk duygusu vardı. Her ne yaptıysa da aşk bu işte nasıl yönlendireceğini bilemiyorsun. Ve bu nedenle de planımdan vazgeçebilir ve kendimi belli etmeyebilirdim. 

Bunu düşünürken bir anda bana yaptıkları davranışları aklımdan atamıyordum. HAYIR PLANIMDAN VAZGEÇMEYECEKTİM. KANTİNDE SÖYLEDİKLERİMİ AÇIĞA ÇIKARTIP HERKESİ PİŞMAN EDECEKTİM. ÖZELLİKLE DE CAN'I. HER NE OLURSA OLSUN PLANIMDAN VAZGEÇMEK YOK. ONLARI KANTİNDE DE SÖYLEDİĞİM GİBİ PİŞMAN EDECEKTİM...

Ben bunları düşünürken okula gelmiştik bile. Kübra onca heyecanına rağmen benim bir şeyler düşündüğümü anlamış olacak ki yol boyunca hiç ses etmemişti. İşte ben bu kızı bu yüzden çok seviyordum. İkiz kardeşmişiz gibi birbirimizi anında anlıyorduk.

Ben arabayı bahçeye park ederken Kübra'da dikiz aynasından çardağa bakıyordu. Okula geldiğimizden beri yaptıkları şeyi yapıyorlardı. Yani BİZE BAKIYORLARDI!.. Arabayı park ettikten sonra okula doğru ilerlemeye başladık. İkimizde umursamaz görünmek için o tarafa bakmıyorduk. Sınıfa girdiğimiz de sınıfta sadece birkaç erkek sohbet ederken bir grup kızda dedikodu yapıyorlardı. 

Yerimize oturduktan sonra telefonumdan saate baktım. Dersin başlamasına 20 dk vardı. Bende;

"Kübra derse daha 20 dk var. Biraz bahçeye çıkıp gezelim mi?"

"Olur."

Bahçeye çıktığımızda mevsim ilkbahar olduğu için çoğunluk bahçedeydi. Çoğu çimlere uzanmışken bazıları da banklarda sohbet ediyordu. 

Kübra ile çimenlik alana doğru ilerledik. Oturduğumuzda Kübra içinde ki heyecanı daha fazla tutamamış olacak ki hemen konuşmaya başladı. 

"Yaa.. Çok heyecanlıyım!!. Hem planımız da tıkırında işliyor. Baksana nasıl bakıyorlar." dediği an kafamı çardağa doğru çevirdim. Tüm çete bize soru sorarmış gibi bakarken Can'ın yanından ayrılmayan ve sülük gibi yapışmış olan Sibel'i gördüm. Beni öldürecekmiş gibi bakışlar atıyordu. AYY!! ÇOK KORKTUM GERÇEKTEN!!

Ezik!! -ᗩᔕKIYᗩ ᗩᒪIᑎᗪIWhere stories live. Discover now