ITIRAF VAKTİ..!!

8.1K 380 105
                                    

Arkadaslar sizden bir sey istiyorum.. Berkcan'ın sembolik olarak kim olmasini istiyorsunuz?? Bana http sini atin..

Sabah gunesin isiklari ile uyanmak isterdim... ama benim boyle bir cevrem varken Nah!! Bana boyle uyanmak!
Sirtimda bir domuz tibi tepiniyordu. Tahmin edin bakalim. Hadi ama o kadar da zor degil!! Bence buldunuz. Benden size 100 puan. And cevap 'Kubra'! Tebrikler bizden size bir ceyiz seti!!
"Uyan. Uyan. Uyan"
"Kubra Allah belani versin. Emi!! Bana bak beni bu sekilde uyandirmaktan vazgec. Okey? Bana bak favori ekibimi cagiririm seni mahfederler. Okey? Bunu ogrenme hakkina degilsin ama ben yine de soyliyim. Favori ekibim Rıza Baba ve Yandasları. Sakin benim kendi koydugum lakabima satasma cagiririm favori ekibimde olan favori oyuncumu. O kim peki biliyon mu? Tabi ki bilmezsin! Sen bu zekayla hicbir sey bilemezsin. Ama bak kankaligimizin hatirina acikliyorum. O da Mesut Komser. Değerini bil bak ona gore. Simdi 3 kere Rıza Baba ve Yandaslari diye bagirirsam kapidan iceriye girerler ona gore. Biraz Selena'yi cagirirmis gibi oldu ama sorun değil. Sonucta ona ozel degil degil mi? Her neyse Selena'dan cikip Riza Baba ve Yandaslari'na donelim. Cagiriyim mi Ap! (Ap:Benim ve oz kardesim diye bildigim kisinin arasinda bir makara. Hani her kitaba ozel şeyler vardir ya hani bizim kitabında ozeli bu olsun. AP!!) Fakat eger gelirlerse seni sorguya aldiririm. Sorguyada Mesut'umu sokarim. Bilirsin adam sorguda mastir yapmis ve sorguda KING BASKAN!! Olmustur. VERIR ODUNU VERIR ODUNU!! Agzin ile burnunu benim icin yer degistirir ona göre. Her neyse iniyor musun inmiyor musun?" Ben bitirdikten sonra üzerimden buyuk buyuk büyük bir yuk kalkti. Ben tam üzerimdeki yuk kalkti uyuyacagim derken bir anda odada buyuk bir kahkaha patladi. Hayir ama bakin bu oylesine bir kahkaha degil anladin mi? Bu kahkaha sadece Kubra'dan beklenilecek bır kahkahaydı. Yani demek ıstediğim şuan burada olmayanlar sanki birisi onun bogazına bıçak dayanmış gibi. Off ya anlatamadım.. Napiyim şuan acayip derece uykuluyum. Anlayın işte be!

1-2 dk sonra kapı buyuk bir gürültü ile açıldı. Oha lan yoksa hakikaten Rıza Baba ve Yandasları'mı geldi? Aniden kafamı kaldırdım. Bir an arka fonda 'Bir sorun mu var evlat?' sesini duydum. Ohh be.. Annem ile babammış.. Yalnız o değilde keşke favori ekibim gelseymiş. Cünkü sun annem ile babamın surat ifadeleri- Ah! Devamını getiremeyeceğim çünkü şuan gülmek pardon anırmak ile meşgulüm.. Kübra kadar olmasada en az onun gibi kahkaha atıyordum.

Bu arada Kübra hala aynı sekilde kahkaha atiyor. Söyliyim dedim. Tam susmusken kafamı kaldırip annemlere baktım. Eskisinden daha komik oldukları için kahkaha duzeyimi yükselttim. Yani şuan Kübra ile aynı düzeyde kahkaha atıyoruz. Pardon ANIRIYORUZ!! Ve şöyle bir ayrıntıyi da unutmayalim.. Sanırım annem ile babam transa girdiler.

Yaklaşık 10 dk sonra..

Sonunda kahkahalarimiz dinmisti sadece arada aklımıza geldiğinde azicik daha gülüyorduk. Bilirsiniz iste o durumu anlattirmayin bana bir saatpn. Annem ile babamda transtan tam cikamamislardi. Ama Allah'tan ilk başta ki surat ifadelerini silmislerdi.

Transtan ilk olarak babam cikti. Fakat sorduğu soru üzerine keske cikmasaydi dedim bir an;

"Kızlar siz nasıl bu şekilde yani -birisi sanki boğazıniza bıçak dayamis gibi- gülüyor sunuz??" Bu soru uzerine bir an intihar etmeyi bile düşündum. Adam bizi o şekilde gördü ve transa girdi. Ancak transtan çıkar çıkmaz sordugu soru bu olamaz ama!!
Bu soruyu duyan annemde transtan cikip bize eslik ederek babama uzayli gormus orangutan gibi bakmaya basladik. Daha biricik akıllı annem asil soruyu sordu; (keske yazdigim gibi olsaymis)

"Kizlar siz o ses tonunu nasıl tutturdunuz?"

Bu soru uzerine garip garip bakmak yetmeyecegi icin Kubra ile ayni anda sol elimizin avuclarini yüzümüze vurduk. (Anladiniz siz!)

5 dk sonra..

Annem ile babam sonunda odadan cikmislardi. Onlara kısaca ozet gectikten sonra onlari kiskislamistik. Gec kaldigimizi anlayinca acele acele giyindik
Kubra dun getirdigi elbiseleri giyerken bende herzaman ki gibi (!) kiyafet secmekle ugrasiyordum. Ancak en sonunda ne giyecegimi buldum. Ilk olarak kisa pileli bir deri etek giydim. Ustune yesil ekose gomlek giydim ve uclarini etegin icine soktum. Ayakkabi olarak deri bilekte biten bir bot giydim. Makyaj masasina oturdum. Bakim kremlerini surdukten sonra fondoten surdum. Daha sonra sadece eyeliner cektim ve nemlendirici surdum.

Ezik!! -ᗩᔕKIYᗩ ᗩᒪIᑎᗪIOù les histoires vivent. Découvrez maintenant