Atarlı Güzel ™ #Wattys2015

6.2K 52 21
                                    

®™ Tüm Hakları Saklıdır.

~

Neden hep önce kız aşık olmak zorunda? Neden hep erkeğin de sevmesi için kız çok acı çekmeli? Neden hep kızlar acınası?

Hayır! Bu kez değil.

Destanlar gibi bir aşk hikayesi sizleri bekliyor. Bu kez işler çok değişik! Çünkü bu kez ilk erkek sevecek, ilk erkek yanacak, ilk erkek kanacak aşkın inanılmaz büyüsüne. Tutamayacak elini sevdiğinin. Öpemeyecek dudaklarından. Saramayacak kollarını beline. Taa ki, kız da aşkının farkına varana; erkeğe güvenene dek!

Rüya erkeklere neden mi güvenmiyor? Çünkü ilk kazığını babasından yedi!

~

Rüya, İstanbul'da farklı zamanlarda ve farklı yerlerde karsılastıgı kisilerin bir grubun en iyi arkadasları oldugunu, ayrıca kendi sınıf arkadasları oldugunu ögrenir. Ve bu birbirinden yakısıklı cocuklar, ilk kez gruplarına bir kızı dahil etmek ister. Bu genclerle aynı grupta olmak Rüya'ya oldukça cazip gelir. Bunun içinse Rüya'nın yapması gereken tek şey, grubun 1 numaralı adamı olan ve İstanbul'un uyuşturucu kacakcılarının korkulu rüyası olan Kusay Karaer ile iyi anlaşıp, gruba dahil olmaktır...

Ve tahmin edeceginiz üzere Atarlı Güzel'imiz Rüya, Kusay'ın gözüne girmeyi başarır. Rüya artık okulun gözdesi; First Leydi'sidir. Fakat Rüya, yüreğinde büyük bir Allah korkusu taşıyacak kadar imanlı, ölesiye korktuğu bir köpegi bile yaralı diye eve alacak kadar merhametli, aşkın ele degmeden kalbe degmesi gerektigini düşünecek kadar duygusal ve hayatındaki herkesi siktir edip, kendi başına da ayakta durabilecek kadar güçlü bir kız aynı zamanda.

Güzelliğini her daim reddeden, kalbini çalacak adamın da deyimiyle İman Puf Girl olan, atarlarıyla ün salmış, aşık olunası bir kız!

O... Atarlı Güzel.

~

Hem imanları, hem de aşkları başınızı döndürecek!

~

Romantik Komedi.

~

Küfür İçerir. Lakin kitap düzenlendiğinde gereksiz küfürler kaldırılacaktır.

~

10 Temmuz 2014


DÜZENLENMİŞ HALİ

Kusay Karaer, Türkiye'nin en büyük uyuşturucu kaçakçılarından birinin oğludur. Babasının böyle olmasına ve o küçükken annesine ettiği zulümlere bir türlü katlanamayan genç adam, bir kaç basit hile ile babasının sırlarını öğrenir ve dostlarıyla birlik olup hapse atılmasını sağlar. Ardından onun yokluğunda her gününü, babasının Anadolu'ya dağıttığı uyuşturucuyu temizlemeye çalışarak geçirir. Babasını alt ederken edindiği dostları daima yanındadır.

Kusay daima siyah düşünür, siyah yaşar. Ta ki, lisenin son yılında, kahverengi göz bebeklerine rağmen bakışları gökkuşağı gibi rengarenk olan bir kız okullarına ve gruplarına gelene dek!

*

İstanbul'un korkuyla önünde titrediği adam, her önüme geldiğinde bir çocukmuşçasına ağlıyordu aşkından!

-Rüya Keskin

*

Yazıyorum. Çünkü hayallerimdeki aşık olunası aşka, aşkla bağlanmanıza, umudunu kaybeden insanlara aşkla ulaşmaya ihtiyacım var!

- Zeynep Başak Tanrıkulu

*

Tüm Hakları Saklıdır!

Adana 13. Noterliği / Türkmenbaşı Blv.

Kitabın başlangıç tarihi, 20 Ağustos 2014

Wattpad'in EnleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin