Capitolul 4

18.5K 1K 140
                                    

Zâmbesc șiret și mă îndrept spre geamantanul încă nedesfăcut. Mă bat pe spate mintal pentru că mi-am luat la mine blugii și tricoul ăla. Mă îmbrac cu o viteză incredibilă, îmi pun tocurile și îmi las buclele șatene cu reflexii blonde să curgă pe spate până la talie.

Mă gândesc de două ori înainte să cobor rapid pe scara de incendiu. Știu că e o idee destul de copilărească, dar merită. Și e foarte benefică în momentul de față. Trec neobservată pe lângă Will și portar și urc în mașina din fața casei. Mă bucur atunci când văd cheile în contact. Trebuie să îi mulțumesc lui Will într-o zi că m-a învățat să conduc fără știrea mamei. Pornesc mașina și nu mă obosesc să mă uit înapoi.

***

Mă învârt în cerc de mai bine de o oră. Sunt în centru și nu știu unde pot găsi ceea ce caut. Luminițele New York-ului s-au aprins imediat ce soarele s-a afundat la apus. Cotesc la dreapta și ajung într-o suburbie a orașului după alte 10 minute de mers. Panoul cu 'Bar' îmi atrage atenția și parchez în fața lui, ușurată.

Iau ceva bani din mașină și cobor emoționată. Imediat ce intru, plămânii îmi sunt umpluți de fumul de țigară din abundență ce înconjoară locul. E aproape plin, iar muzica electronică bubuie prin difuzoare. Femei și bărbați se mișcă pe ringul de dans în ritmul muzicii. Mă duc spre barul nu prea glomerat și mă așez pe unul din scaunele înalte.

- Cu ce te servesc, drăguță? întreabă barmanul chipeș.

Încerc să îmi aduc aminte ce bea tata din când în când, căci eu am băut în viața mea doar o singură gură de bere când vine vorba de alcool.

- Hmm...un pahar de scotch. Cu multă gheață, vă rog.

Barmanul se întoarce zâmbind, probabil observând stângăcia mea. Îmi dă paharul cu lichidul maroniu în el, iar eu iau o gură temătoare. Băutură îmi arde gâtul și mă face să-mi încrețesc nasul.

- Ești nouă pe aici? întreabă barmanul rânjind la reacția mea.

- Mda. E așa de evident?

- Cam da. Îi cunosc în general pe cei care îmi frecventează barul. Iar tu pari foarte...

- Neștiutoare? Da, știu. Îl completez eu .

- Voiam să zic inocentă. De când nu ai mai băut? continuă el cu ochii săi negrii mijindu-se.

- Păi...eu...nu am mai băut până acum.

- Oh. Și atunci de ce ai începe acum?

Știam că va urma întrebarea asta. Era inevitabilă.

- Părinții, așa-i? Spune el citindu-mi gândurile.

- Mama. Ca să fiu mai exactă.
- Știam eu. Am plecat de acasă la 16 ani. Nu ești singura.

Poate că are dreptate. Nu sunt singura cu o situație dificilă. Înainte să-mi dau seama, barmanul își lasă sorțul pe un scaun și sare peste bar. Mă prinde de mână și mă conduce spre ringul de dans.

- Ești tânără! Tinerețea se arată prin fapte. Spune el în timp ce se amestecă prin mulțimea de oameni.

Dansăm, râdem și cel mai important ne distrăm la maxim. După acel pahar au mai urmat încă trei, plus 2 shot-uri. Acum, la ora 4 dimineața, stăm amândoi la bar și ne înfundăm suferința în băutură. Ochii mei sunt obosiți și roșii. Se pare că barmanul chipeș se numește Carson și e originar din Franța. O melodie lentă, dar intensă umple camera, iar eu decid să mă ridic. Carson îmi face semn să merg singură căci el e prea obosit. Impactul cu podeaua e dureros din cauza picioarelor mele amorțite, dar sunt prea beată să sesizez. Găsesc un grup de fete în mijloc ce dansează animate de lumini. Mă alătur lor și încep să îmi mișc și eu șoldurile. Mișcările provocatoare m-ar fi speriat dacă mă întrebai ieri, dar acum mă unduiesc de parcă sunt disperată după mișcare. Și nu sunt.

Simt pe cineva în spatele meu, dar nu bag în seamă. Nu mă obosesc să mă întorc cu fața la bărbat, ci continui să dansez pe lângă el. Acesta îmi prinde talia cu mâinile sale mari și apoi îmi simt spatele lipit de abdomenul său tare. În momentul în care buzele lui îmi ating baza gâtului, tresar, dar nu mă opresc.

- Ești foarte frumoasă de la spate. Hai să îți vedem și fața, iubire. Spune acesta cu o voce ușor răgușită și cu un accent superb.

Mă întoarce cu o mișcare bruscă, dar nu apuc să îl observ căci buzele lui le zdrobesc pe ale mele mai întâi tandru, iar apoi din ce în ce mai sălbatic. Nu ne ferim din a ne explora fiecare parte a corpului partenerului. El se desprinde din sărut și își reglează respirația alertă, exact cum fac și eu.

- Hai cu mine. Spune și mă trage spre ieșire.

Îl urmez ascultătoare și după ceva timp ajungem într-un fel sau altul într-o cameră de hotel. El încuie ușa și începe să mă sărute din ce în ce mai aprins.

Victima ( F.F.-Harry Styles)Where stories live. Discover now