Mulțumiri

8.5K 308 51
                                    

    Dragii mei, am ajuns și aici. Acest capitol nu va fi numai pentru mulțumiri, va fi si pentru a va mărturisi ce ati facut voi pentru mine. Așa că încep cu asta:

     Cartea asta pentru mine înseamnă de zece ori mai mult decat înseamnă pentru voi. De ce? Probabil că niciunul dintre voi nu stie cu adevărat de ce recunoștința mea e așa de mare. Și acum am să vă spun, ca să puteți înțelege. De precizat este că nici măcar cei mai buni prieteni ai mei nu știau asta. Înainte de wattpad, de One Direction, de carte, de voi, înainte de vara lui 2015, eu am fost blocată într-o perioadă a ceva asemănător unei depresii. Nu eram prea deschisă cu lumea, prietenii mei erau puțini și nu eram o persoană fericită. Eram introvertită la maxim și mergeam pe ideea că durerea e soluția. Asta până în vară, când mi s-a prezentat trupa 1D de către o prietenă extraordinară. Mai apoi, am început să vorbesc foarte mult cu ea și râdeam. Râdeam mereu când mă uitam la videoclipuri cu ei și așa. Apoi m-am gândit să scriu asta și am făcut un pariu cu prietena mea că nu voi depăși 5K. Cred că v-aţi prins că am pierdut. Concluzia: Mulțumesc că m-aţi salvat.

     Acum... In primul rand ii multumesc lui Didykutza pentru simplul fapt ca e o prietena extraordinara si ca a fost una dintre persoanele care m-au adus din nou cu picioarele pe pamant. Multumesc, Dary, nu as fi reusit fara tine. Ii multumesc lui AleTomlinson24 pentru ca a fost mica mea scenarista. Ii multumesc din inima lui DiaStM pentru ca m-a ajutat enorm cu proiectul asta si pentru ca e o verisoara geniala. Ii multumesc lui Patry1612 pentru ca m-a sustinut.  Ii multumesc lui Evex129 pentru acel comentariu (stie ea care) ce m-a facut sa nu renunt.

     Dar cel mai important, va multumesc voua. Va multumesc din tot sufletul meu ca m-ati facut sa redevin eu, ca m-ati salvat. Nu o sa intelegeti vreodata cat m-ati ajutat. Poate nu mai eram acum, aici daca nu erati voi. Voi m-ati invatat ce inseamna sa plangi de fericire si ce inseamna cu adevarat viata. Mereu imi spuneti ca sunt geniala, dar adevarul este ca voi sunteti cei geniali de aici. M-ati salvat, asa ca puteti fi numiti usor ingeri. Sunteti totul pentru mine. Multumesc, multumesc, multumesc,......la infint.

       Pe langa faptul ca plang ca am terminat, m-ati intrebat daca fac o parte a doua. Nu am idei, dragilor, ca as continua cu inca trei carti. Si daca ar fi sa fac, ar dura ceva. Am sa incerc, dar nu promit nimic. Pana atunci, fiti cu ochii pe peretele meu de la JoStyles02 dar mai ales la BaeH1994. Acolo voi anunta ce fac si cand postez la Danger. Voi anunta sosirea primului capitol din Danger pe 31 oct pe peretele contului BaeH1994. Sper sa nu va dezamagesc cu acea carte si sa va placa si sa o cititi cu drag.

       Pe final as mai vrea sa promovez cate ceva. In primul rand, colaborarea de pe contul  Nizza34 ce a pregatit un fanfiction genial cu Liam. Este o colaborare intre autoarea cartii Fiica soferului lui Niall Horan si Mikki. Daca aveti chef de ras, aruncați o privire la Fabricadeglume care va posta in curand o carte scrisa de verisorul meu. Am mai mentionat si inainte, dar vreau sa va spun ca iubesc cartile lui ElliHoran_Offic si -just-no-one-. Noi ne mai vedem, nu e ultima oara  cand aveti de a face cu mine. See ya soon. Va iubesc din  tot sufletul ♥♥♥♥♥♥♥♥

       You learned me how to love.

Victima ( F.F.-Harry Styles)Where stories live. Discover now