5-YAKINLAŞMA

18.4K 565 82
                                    

Sabah belimde bir ağırlıkla uyandım.Refleks olarak gözleri açtığımda bir adet üstü çıplak Egemen yanımda yatıyordu.Uyandırmak amacıyla başımın altındaki yastığı alıp kafasına vurmak için kaldırdığımda bakışlarım bir an yüzüne takıldı, çok huzurlu uyuduğunu gördüm. Sert yüz hatları yumşamış ve dolgun dudağında hafif bir tebessüm vardı.Bu haliyle o kadar tatlıydı ki uyandırmaya kıyamadım.
"Ben ne diyorum ya " son anda kendime gelip yastığı kafasına indirdim.

-Ahh

Diye inledikten sonra gözleri beni buldu ve hafifçe kaşları çatıldı.

-Böyle mi uyandırılır

-Yanımda neden uyuyorsun.

-İstediğim yerde uyurum ben. Hem sen çok güzel kokuyosun. Yanında uyumayı seviyorum.

-Sevdiğin herşeyi yapamazsın.

-Ben sevdiğim herşeyi yaparım.

-Offf

-Bana oflama.Ayrıca iyi bir cezayı hakettin.

-Ne cezası ?

-Yastıkla kafama vurmanın cezası.

-Ama sen hakettin

-Şimdi sende hak etmiş olacaksın.

Dedi ve ben ne olduğunu anlamadan üstüme çıktı.Bu yaptığına karşın hiç bir tepki veremeden sadece yüzüne bakıyordum.Gözlerim şaşkınlıkla iri iri açılmıştı.Yavaş yavaş yüzüme doğru yaklaşıyordu.Nefes alamadığımı hissettim.Oda hissetmiş olacak ki alayla gülüp kısık bir sesle

-Nefes al küçük .

Her an bana biraz daha yaklaşıyordu.Yaklaştı yaklaştı ve başını boynuma gizledi.Nefesi tenime değiyor değdiği yerlerden alev çıkıyordu.

-Harika kokuyorsun.

Bunu dedikten sonra dudaklarını boynumda hissettim.Elektrik akımı tüm vücudumu ele geçirdi ve bir an irkildim. Bundan memnun olmuşçasına dudakları yukarı kıvrıldı.Sonra birden üstümden kalktı. Kendimi boşlukta hissetmiş bu durumdan rahatsız olmuştum.

-Cezanın yarısını verdiğimize göre sıra diğer yarısında. Bana kahvaltı hazırlayacaksın.

Dedi ve duşa girdi.İlk cezadan sonra bu o kadar hafif gelmişti ki itiraz etmeden dediğini yaptım ve mutfağa gittim.Kahvaltı için o kadar çok şey vardı ki hiç zorlanmadım.Reçelleri, peynirleri ,salam ve sosisleri çıkarıp güzelce tabaklara yerleştirdim.Patates kızartması ve melemeni de yapınca herşey tamamdı.Portakal suyunu bardaklara koyup Egemeni beklemeye başladım. Masaya baktığımda ekmek olmadığını gördüm.Ekmek koymak için sepeti alıp ekmekleri doğradım. Ekmekleri masaya koyduğum sırada kapıya yaslanan ve beni izleyen Egemeni gördüm.Üstü çıplak altında üstünden düşecekmiş gibi duran ve baksırını gösteren bir eşofman vardı.

-Masa harika görünüyor.

-Teşekkür ederim.

- Çok acıktım.

Alayla konuşmaya devam etti.

-Hemde sabahki kahvaltıdan sonra .

Yanaklarımın kızarmaya başladığını farkettiğinde gülmeye devam etti.Sinirlenmeye başlamıştım.Benimle alay edip duruyordu.Kaşlarımı çatıp ona baktım.

-Gülüp durma.

Dudaklarını birbirine bastırıp gülmesini engellemeye çalıştı.Yüzüme baktığında ciddi olduğumu görüp teslim olurmuş gibi ellerini havaya kaldırdı.Bu olaydan sonra sessiz sakin bir kahvaltı geçirdik.

-İlayda evden eşyalarını alalım istersen.

Aslında bu söylemek isteyip söyleyemediğim bir şeydi. Unuttuğunu düşünmeye başlamıştım.Bu durum beni çok sevindirmişti. Çünkü evde anne ve babamdan kalan eşyalar vardı.Sevinçle gözlerim parladı ve başımı salladım.

-Ben hemen hazırlanırım.

Hazırlanmak için yukarı çıktım ve kızlar geç hazırlanır tezini çürütüp 5 dakikada aşağıdaydım.Egemende şaşırmış görünüyordu.Ona gülümseyip

-Hadi gidelim.

Dedim. Gözleri gülümseme takılınca onun da güldüğünü ve rahatladığını gördüm. Evden çıkıp arabaya bindik. Tabiki o harika arabayla eve varmamız uzun sürmemişti.Kapının önüne geldiğimizde içime bir hüzün çöktü.Ailemden kalan bütün hatıralarım bu ev ve içindekilerdi. Titrek ellerimle anahtarı çevirdim ve içeri girdim.Hemen ardımdan da Egemen girdi. Evin her köşesinde bakışlarımı gezdirdim en son olarakda odama girdim.Başucumda duran aile fotoğraflarımızı ve öldüklerinde üzerinde bulunan eşyaların bulunduğu kutuyu aldım.Kıyafetlerimi alacağım zaman Egemen

-Onları alma istediğin zaman buraya gelebiliriz. O zaman kullanırsın.

Dedi. Bu adama alışmaya başlamıştım ve beni düşünmesi çok hoşuma gidiyordu.

-Teşekkür ederim.

Dedim ve annemlerin odasına çıktım. Onların odasına çıkınca içimde bir şeyler koptu.Yatağa oturdum ve gözlerimden akmaya yemin etmiş olan gözyaşlarımı serbest bıraktım.Bir yandanda

-Neden, neden ben,neden siz.

Diye mırıldanıyordum.Kapının gıcırdamasıyla başımı çevirdim ve göz göze geldik. Beni görünce kaşları çatıldı.Gözyaşlarımı saklayamayacak kadar güçsüz hissediyordum.Hemen kapının ordan geldi ve benim gibi yatağa oturdu.Yanıma yaklaşıp yüzümü avuçları arasına aldı.Gözyaşlarımın her bir damlasını kuruladı.

-Ağlama.O gözyaşlarının her bir damlası benim yüreğime ateş olarak düşüyor.

Dedi ve saçlarımın üstünü öptü. Bunu yapmadan önce kokumu içine çektiğini hissettim.Bana sarıldı ve

-Ben seni asla bırakmayacağım hiç yalnız kalmayacaksın.

Bu sözlerinden sonra bende onun sarılmasına karşılık verip ellerimi beline yerleştirdim.Bana okadar sıkı sarılıyordu ki kaslarının gücünü kullandığına yein edebilirdim.Bir süre böyle kaldıktan sonra ilk ayrılan o oldu ve ellerini yüzüme yerleştirip

-Daha iyimisin.

dedi.

Sorusuna karşılık başımı salladım.Sonra elimi tuttu ve eşyalarla birlikte arabaya bindik.Elimi tutmasına izin vermiştim. Çünkü yaptığı şeyler kalbime işliyordu. Sert görüntüsünün altından böyle düşünceli birinin çıkması beni şaşırtmıştı.Ona bir şans vermeye karar verdim.Her ne kadar kendime itiraf edemesemde ondan hoşlanıyordum.Ailemden sonra bana iyi geliyor ne zamandır mahrum kaldığım güven duygusunu bana tekrar yaşatıyordu.Eve gelince dinlenmek için salona oturduk.Bakışları üzerimdeydi.İyi olup olmadığımı kontrol edermiş gibi bana bakıyordu.Bunu fark edip ona iyi olduğumu belirtmek istercesine gülümsedim.Benim gülümsememle onun yüzünde güller açtı.

ARKADAŞLAR MALUM DÜĞÜN MEVSIMINDEYİZ KUZENİMİN VE DAHA BIRCOK KİŞİNİN DÜĞÜNÜNE GİTTİK VE BEN BÖLÜM YAZAMADIM. HIKAYEMİ OKUYANLAR HER GEÇEN GÜN ÇOĞALIYOR HİKAYENİN DEĞERİNİN VOTE İLE BELİRLENDİĞİ BU PLATFORMDA DESTEKLERİNİZİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

SERT KOCAMWhere stories live. Discover now