14.

260 22 1
                                    

Ráno jsem se probudila v prázdné posteli, nikdo krom mně tam nebyl. Takže to co se stalo včera se nestalo? To byl opravdu jenom sen?.
Postavila jsem se a šla si dát sprchu. Potom jsem na sebe dala kraťasy, černé tričko a žlutý svetr. Cestou dolů jsem uslyšela randál, rodiče to být nemohli ani Oliver. Natáhla jsem se pro nejbližší věc po mojí levé ruce.
Sešla jsem poslední schod který vedl do celého přízemí, přímo na proti mě stál Harry jenom v ručníků. Stála jsem tam jako socha, nemohla jsem uvěřit tomu, že stál předemnou.
"Zlato já nevěděl ,že si ještě hraješ s panenkama"zaculil se a políbil mě na čelo, já se koukla na věc ve své levé ruce. Jako vážně? Kdyby tu byl nějaký vrah já se budu bránit plastovou panou co sbírá moje máma? To bych určitě vyhrála..
Položila jsem pannu na bar a posadila se na barovou židli. Harry tam něco vařil nahla jsem se a viděla jahody, jednu jsem mu vzala. On jenom pokroutil hlavou a dal se tam věnoval vaření chtěla jsem si vzít další , ale Harryho ruka byla rychlejší a dal je pryč ode mne.
"Hej!" Zamračila jsem se na něho, " Jestli bys to pořád ujídala nic by nám nezbylo na snídani! "
"A co to vlastně kuchtíte pane Styles? "Vyplázla jsem jazyk a nakoukla jsem na sporák,viděla tam paničku a v ní těsto.
"To je tajemství paní Stylesova." Poslal mi vzdušnou pusu. Opravdu mě teď nazval paní Stylesovou? Pořádně jsem si ho prohlídla. Do prdele on tu stojí jenom v ručníků! Zrudla jsem jako rajče.
"Co je?" Uchechtl se,pokrčila jsem rameny a šla si sednout ke stolu.
Začala jsem prozkoumávat každé jeho tetování, stavila jsem se u velkého motýla na břiše, vypadal jak ten co jsem jednou na základní škole malovala.

Pamatuji si to do dodnes, byla jsem ve třetí třídě a přišla jsem jako druhá do výtvarné učebny. Nebyl to žádný předmět byl to kroužek chodila jsem na něho já a dvě holky z jiné třídy, vždy se tam se mnou bavila jedna nebo druha, ale nikdy když byly spolu. Sedla jsem si na své místo hned před před stojan na kterém byl blok ve kterém už byly před kresleny obrázky pro nás. Ani jedna z holek tam nebyla, obě dvě byly nemocné. Ten první člověk ,který tam musel být byl Harry. Byl po škole a žádná učitelka na něho dohlížet nechtěla a tak se toho ujala paní učitelka z mého kroužku. Do třídy přišla černovlasá mladá slečna s úsměvem se posadila za katedru a pozdravila nás.
"Harry budeš chtít kreslit s náma? " Nepřestávala se usmívat Harry na ní vykulil oči " Rád bych, ale nemám tužku ani pastelky, nemám nic na kreslení!" Pokrčil rameny a opřel se o opěradlo na židli. Podala jsem mu svoje pouzdro a usmála se na něho. On pouze na mě koukal šokovaně. "Můžeš si půjčit moje mě bude stačit jenom tužka. "Postavila jsem se a dala jsem mu pouzdro na lavici. Učitelka se usmála a otočila papír s papouškem který jsem kreslila včera, na druhou stranu. Byl tam krásný motýl. Paní Slandermanova odešla k sobě do kabinetu si něco dodělat,Harry si přisedl ke mě a koukal na mojeho motýla.
"Já nevěděl že umíš tak pěkně kreslit." Usmál se a dokresloval toho svého motýla,"To jsem o tobě taky nevěděla." Mile jsem na něho koukla, on se rozzářil jako měsíček v té nejtemnější obloze. "Myslíš ,že je to dobré?" V očích se mu za jiskřilo pár jiskřiček. "Není to dobré.." Trochu jsem to zdramatizovala, Harryho jiskřičky byly náhle pryč "Je to úžasné" pohladila jsem ho po rameni a usmála se na něho upřímně.
"Proč to vlastně deláš? " Zeptal se když už měl obrázek hotový, nechápavě jsem na něho pohlédla "No proč si na mě pořád hodná? "Jeho obočí se zvedlo trošku nahoru.
"I když se spolu už nebavíme, jsi přeci můj soused a pro mě pořád kamarád."
Do třídy vešla učitelka a koukla na naše obrázky " Páni Harry máš opravdu talent neuvažoval si o tom, že by si chodil k nám do kroužku? " Harry jenom zakýval hlavou,že ne. "Škoda, mohl z tebe být úspěšný malíř, jako tady z naší An." Usmála se na nás a chtěla si vzít naše obrázky, ale Harry ji zastavil "Paní učitelko nemohl bych si ten obrázek nechat? " Zeptal se zdvořile, ona koukla na něho a pak na mě" Já myslím ,že si je můžete nechat oba dva, ať máte památku na dnešek. " Papíry s obrázkem nám vrátila a šla s námi do šatny. Když se učitelka nekoukala Harry přišel za mnou a podal mi jeho obrázek.
"Vem si ho na památku." Usmál se,zašel si pro svůj batoh a čekal na mě. Já ze svého batohu vytáhla svůj obrázek a schovala jeho. Přeložila jsem ho napůl a podala mu to "To máš ty ode mne na památku." Dala jsem mu pusu na líčko a odešla za učitelkou.

"Haló země volá mojí slečnu je tu?" Mával mi před obličejem Harry. Já se vzpamatovala a koukla na něho. Držel v ruce jahody a dával je na talíře na kterých byly palačinky.
"Ano jsem tady můj chlapče." Vzala jsem si jednu jahodu z talíře a usmála se na něho.

"Nad čím si přemýšlela? "Zeptal se když začal uklízet nádobí ze stolu. "Ale nad ničím důležitým jenom jsem se zadívala na tvého motýla a vzpomněla jsem si na ten den,kdy jsi byl po škole a musel si byt u mě v kroužku." Obejmula jsem ho a koukla jsem mu do očí. Usmál se, "Chceš něco vědět? " Posadil mě na kuchyňskou linku a chytl mě za ruce. Začal s něma obkreslovat toho motýla.
"Ten den, když jsi mi dala ten papír s tou pusou, tak každé ráno jsem se díval na toho motýla a pak si ho schoval do peněženky, když jsem přišel domu okamžitě jsem vytáhl obrázek a položil ho vedle sebe. Takhle jsem to dělal asi do páté třídy, pak jsem vyměnil peněženku a obrázek v ní nechal. Když mi bylo patnáct stratil jsem tu novou peněženku a musel si vzít starou, vytáhl jsem z ní ten obrázek a usmál vzpomněl jsem si na ten den." Pustil moje ruce a začal dělat konečky prstu neviditelné obrázky na mojích stehnech.
"Týden potom jsem šel na sve první tetování a nevěděl jsem co si nechat vytetovat rozhlížel jsem se potom salóně, kde vyselo plno obrázků, narazil jsem tam na motýla. Vzpomněl jsem si hned na tebe a v tom mi bliklo ,že si ho nechám vytetovat. A woalla tady je."Zazubil se a políbil mě, ani jsem nezaváhala a přitáhla jsem si ho co nejblíž k sobě.
Harry mě vyzvedl a šel se mnou ke schodišti, vylezl se mnou až nahoru a pak zalezl ke mě do pokoje zavřel dvěre a položil mě na postel.
Nepřestali jsme se líbat bylo to o něco vášnivejší než včera. Začal mi sundávat svetr a za svetrem letělo hned tričko troškou jsem se začervenala nikdy jsem před žádným klukem nebyla ve spodním prádle nebo nahá. Harry zakmital obočím a vrhnul se hladově na moje rty a pomalu se začal přesouvat na krk tam se přisál a jemně mi skousnul kůžičku, zavzdychala jsem. Harry se usmál a přesouval se dál pomocí pusinek. Když se zahačil prsty o kraťasy, koukl na mě a nadzvedl obočí já na něho jenom koukala co udělá. Začal mi odepínat knoflík a rozepnul mi zip. Šťastně se usmíval, ale když už mi je chtěl sundat vyrušil ho zvonek.
"To si ze mě někdo dělá prdel! " naštvaně se odtáhl abych se mohla obléct a odejít otevřít. Než jsem odešla tak jsem mu dala pusu a ztratila se v chodbě.
"No konečně!" Ve dveřích se objevili Niall a Christín. Dolů došel Harry ne s moc nadšeným pohledem. "Ahoj Harry" pozdravili ho oba, "Nazdar.."

Ahooj hlasím se s dalším dílem. Nevěřím tomu, že se prostě do kopu a napíšu to, ale tak je to pro vás tak to píšu ráda.:) Snad se vám bude díl líbit a omlouvám se za chyby.

Život plný překážekWhere stories live. Discover now