-12-

91 8 8
                                    

Ertesi Gün

Samuel,Eric'in de bir kahraman olmasına şaşırmıştı.Özellikle de Daredevil olmasına.Çünkü kör değildi,sağlıklıydı ama aynı Matt ve onun gibi yetenekleri vardı.Onun sebebi kriptonitti.Her bir kriptonit Eric'de farklı etkiler gösteriyordu.Mor kriptonit Eric'e Daredevil güçleri veriyordu.Parası başka kriptonite yetmediği için sadece mor kriptonit kullanıyordu o yüzden de Daredevil olmuştu Eric.Daredevil Beyond Adıyla.

Samuel,Wesley ve Eric ile bir limuzin içinde hava limanına doğru ilerliyorlardı otobandan.Çünkü Samuel'in babası Kingpin,şehre geri geliyordu.Karısının ölümü yüzünden Wilson,şehre geri gelip oğlunu tekrar görme ihtiyacı hissetmişti.Avrupa'dan geri geliyordu.

Eric,Wilson Fisk'i ilk defa göreceği için heyecanlıydı.Samuel'in onu öldüreceğini biliyordu o yüzden onu son defa görmek istiyordu.Limuzin hava limanına ilerlerken aracın arka tarafındaki oturma kısmı sesi dışarıya çıkarmıyordu.Yani arkadakiler istemedikçe,öndeki şöförler bir şey duyamazdı.

Üçü de Kingpin'nin nasıl durdurulabileceği hakkında konuşuyordu.Eric'de Samuel'e yardım etmek istiyordu ama Samuel bu fikre pek sıcak bakmıyordu."Bu babam ile benim aramdaki bir mücadele Eric,olaya senin de dahil olmanı istemiyorum" dedi sertçe.

Eric'de ona karşı bir şey diyemedi,çünkü onun kararıydı,değiştiremezdi.Samuel'in sert tepkisinden sonra araçta kısa bir sessizlik oldu ama o sessizlik çok uzun sürmedi.Wesley konuştu "Efendim intikam almak çok da kolay bir iş değil.Annenizin cinayetinden sonra babanızın etrafı da sıkı korunacaktır.Onu nasıl alt etmeyi düşünüyorsunuz efendim".

Samuel elini çenesine götürdü ve düşünmeye başladı.Wesley haklıydı,aylar önce Fell ve Anna yanlarında dört kişiyle birlikte kocaman bir robot ordusu karşı savaşsalar bile Kingpin'i ellerinden kaçırmışlardı.Samuel bunu tek başına nasıl yapacaktı?.Silah kullanabilirdi ama sadece yakın menzil.Samuel çok derin düşünüyordu.

Annesinin cinayetinden sonra Kingpin,Avrupa da "Hazırlıklı Milyoner" adıyla beraber çalıştı ve ondan çok şey öğrendi.Yani Kingpin,her şeye hazırlıklı olacaktı.

Araç hava limanına geldiğinde Kingpin'nin olduğu uçağın yanına yanaştı.Wesley,hemen arabadan inerek uçağın merdiveninin dibinde beklemeye başladı.Eric'de arabadan çıkıp Samuel'in kapısını açtı ve onu merdiveni dibine kadar eşlik etti.

Hava limanının ortasındaydılar,yani etrafların da bir şey yoktu.Samuel,uçağın içinde onun olduğunu anladı,nefes alışı aynıydı ama yaşlanmıştı,hala saçı yoktu,üstünde siyah takım vardı.Samuel,bunların hepsini görmeden anlamıştı.Üçü de bekleyiş içinde iken,Eric çok heyecanlıydı.

En sonunda o uçağın içinden çıktı.Samuel,yumruğunu sıktı.Kingpin karşılarındaydı,elinde bastonu vardı,hala aynı bastondu.Samuel'i bırakıp gittiği gün kullandığı bastonu kullanıyordu hala.Bu Samuel'in hoşuna gitmemişti.Kingpin,yavaşça merdivenlerden indi "Wesley,şehre tekrar hoş geldiniz efendim" dedi.Sonra da Samuel "Hoş geldin,baba" diyerek sarıldı babasına.

Ardından Kingpin'de oğluna sarıldı.Ortada bir aile tablosu vardı ama pek mutlu bir aile sayılmazdı "On beş yıl baba,on beş yıl burada yoktun.Bunu nasıl affettireceksin".Kingpin oğlunu kafasını omzundan kaldırdı ve onun suratına baktı "Affettiremeyeceğim,biliyorum.Ama yine de buradayım".Sonra Samuel ona bir soru sordu "Peki annem ölmemiş olsaydı buraya gelir miydin".Kingpin,bir şey diyemedi.Lafı savuşturmayı denedi "Sonra konuşuruz bunu,peki anneni mezarı nerede".

Samuel,sarılmayı bırakıp geri çekildi.Her ne kadar babasını öldürmek istese de,gerçekten istiyor muydu?Her ne kadar Wilson Fisk,dünyanın en iyi babası olamasa da,her çocuğun içinde olan baba sevgisi Samuel'i engelliyor muydu intikam arzusundan.Ama vazgeçmemesi lazım,yıllardır planladığı arzusunu bitirmesi,görevini yerine getirmesi gerekiyordu.

Daredevil | Şeytandan Daha ÖlümcülHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin