1.BÖLÜM EĞİTİM

60 3 0
                                    

Yıl 2051 ve 2.nesil datron askeri olmaya hak kazanmama 1 yıl kalmıştı. Eğitimimi 10 yaşında almaya başladım ve bazı sınavlara tabi tutuldum. Sınıfımda en yüksek puana sahiptim başarabileceğime inanıyordum. Eğitimlerimiz gerçek silahlar altında yapılıyordu, bu yüzden 2 arkadaşımı kaybettim. Neden bukadar ağır bir eğitime tabi tutulduğumuzu anlamıyordum. Yukarıda bizi bekleyen şey neydi, yoksa öyle olması gerektiğini mi düşünüyordum bilmiyorum. Datronların bilip halkın bilmediği tek şey, delphinde olan bitenlerdi. Belkide onlarda ne olduğunu bilmiyordu ama orda bulundukları kesindi. Bugün arkadaşım lorry ve ben son eğitimimizde birlikte takım olmaya karar verdik, bu biraz Oliver ve takım arkadaşı Marrynin çok hoşuna gitmedi. Lorry ile aramızda gülüşmeye tam başlamıştık ki
yüksek bi sesle:

" Beni takip edin çaylaklar "

Eğitim odasından batı yönüne açılan bi kapıdan çıktık, önümüzde uzun bir koridor vardı yürümeye başladığımızda bir takım kapılarda robot askerler beklediğini gördük. 300 metre yürüdükten sonra üzerinde büyük F harfi işlenmiş bir çelik kapı açıldı ardında ise asansör vardı asansöre binip halka yasaklı bölge olan ve sadece datron askerlerin eğitildiği -1.kata indik. Önümüzde çok büyük bir çelik kapı vardı bu diğeri gibi değildi daha büyük ve daha kalın olduğu kesindi Önünde de nanoteknoloji giysisi ile bekleye 2 datron askeri vardı. İçeri girmeden önce son kez taramadan geçmeliydik. Nanoteknoloji bilekliğimiz kapıda proximaya okuttuktan sonra kapılar iki yana açıldı ve burası gerçek robot eğitim yeriydi. Robotlar gerçekten çok büyüktü bunlardan binlerce vardı belki daha fazla. Bunlar evet skyler robottu çok yüksek hızlara sahip bu robotlar aynı zamanda radyoaktif maddelerden korunmak için dış gövde tasarımları platin bor ve kurşun elementlerinden yapılmıştır.

Aramızda fısıldaşırken yükses bi sesle :
Yardımcı Marcus;
" Bunu sıranız gelince konuşursunuz sesinizi kesin ve beni dikkatilice dinleyin burası gerçek eğitim alacağınız yer burda yapacağınız tek hata hayatınızdan olmanızı sağlar onun için iyi bir datron asker olmak istiyorsanız bu eğitimi iyi dinleyin bundan sonra eğitiminizi burda Çavuş Christopher ve ben vereceğim."
Herkes tek tek Christopher la tanışmaya başlamıştı.

THE KEPLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin