Capitolul 17 Queen

279 16 4
                                    

Am continuat sa mergem. Pana cand am simtit ca mi se taie picioarele. Am cazut jos. Jonathan s a asezat langa mine si ma tinea de mana. M a luat pe sus . Observam cum cizmele lui nici macar nu atingeau pamantul. Era un vampir destul de rapid. M a lasat jos la mine in camera si a chemat pe cineva sa ma ajute.
~ Am auzit o ca striga si am intrat.
De ce a mintit pentru mine? Nu eram obisnuita sa faca cineva asta pentru mine. M a descaltat de cizme in timp ce ajutoarele lui m au luat pe sus si m au dus in baie. I am mimat pe buze inainte sa merg un multumesc,iar el a dat numai din cap.

******
Am adormit in cada. Simt apa rece care ma inconjoara. M am trezit din cauza unor batai in usa.
~ Cine i?
Nu raspunde nimeni,dar usa se deschide,iar Demetri intra peste mine. Singurele lucruri care ma acopereau erau spuma si parul.
~ Iesi.strig Acum!
Statea neclintit in fata usii pana cand un pumn l a dezechilibrat si a cazut in baie. Jonathan era in fata usii aruncandu mi o rochie neagra. Mi am luat o repede si am iesit . Demetri statea in fata mea cu bratele deschise. M am apropiat de el si i am dat o palma.
~ Asta pentru ce a fost?
~ Mai vrei inca una... cu mare placere.
M am apropiat mai mult,dar deja plecase.
Jonathan mi a spus sa ma duc inapoi,dar deja refuzasem. M am intors in baie,mi am luat lenjeria pe mine si mi am prins parul. Am ieșit afara si Jonathan se uita la mine mirat.
~ Care e problema Jonathan?
~ Niciuna. Si prefer sa mi spui Jake daca se poate,asa imi spun prietenii.
Am aprobat. Deci Jake avea ceva dubios pe care nu l am descoperit inca,dar am sa o fac.
Ne am distrat pana am ajuns la masa micului dejun. Toata lumea inclusiv Jake s a aplecat in fata mea. Ma enervau deja plecăciunile astea, vampiri suntem in secolul douăzeci și unu nu pe vremea lui Napoleon.
Ne am asezat la masa cu toții. Am inceput sa mănânc,iar ceilalti aveau catre un pahar cu sânge. Am intrerupt linistea cu ideea mea strălucită.
~ Scuzati ma ca va întrerup. As vrea sa va anunt ca de acum înainte Jonathan va fi mana mea dreapta.
L am auzit pe Demetri râzând, m am ridicat privirea din farfurie spre el curioasă,iar Aro a observat asta.
~ Stapana, mai tarziu trebuie sa veniti in sala de ieri .
~ Bine. Si va ordon ca de acum încolo sa nu mi mai spuneți ,,stăpână,, sau ,,majestatea voastră,, exceptându l pe Demetri,el va continua.
Demetri se uita urat la Jonathan care mi a zambit. Nu eram eu foarte satisfacuta de alegerea pe care o facusem,dar nu eram nici dezamagita. Mi am luat un pahar cu inghetata in camera. Este greu sa fi conducatoarea vampirilor pana acum. Aveam nevoie de o iesire si nu orice iesire una cu actiune si totam felu de chestii ciudate.
Mi am luat o pereche de pantaloni negri si un tricou alb. Cizmele mele pe care nu le as da pentru nimic in lume. Am coborat tiptil scarile pentru ca nu vroiam sa ma vada nimeni,dar.. Jonathan ma prinsese iarăși in fapt.
~ Hahahammm.....pleci undeva?
Dau dezaprobator din cap si continuu sa merg. Nici nu mi am dat seama ca Jake ma urmarea,dar nu conteaza. Am ajuns in spatele catelului unde am vazut o gramada de masini care aveau multi vai putere. M am urcat in prima pe care am gasit o și am luat o spre oras. Era incredibil cata aflomeratie era seara. Cel mai ciudat mi se pareau fetele care erau mai dezbracate decat imbracate. Am dat muzica la maxim si am inceput sa turez masina pana cand toata lumea s a dat la o parte si mi a facut loc de parcare. M am dat jos,iar Jonathan si a lasat si el masina langa a mea . Am verificat daca mai am arma la mine si se pare ca aveam dreptate. I am facut semn lui Jonathan,iar el m a urmat tinandu mi spatele. Ne am apropiat,iar cand am vazut ca toata lumea se inscria la curse ne am bagat si noi in joc.
Jonathan si cu mine eram in curse diferite. Mi am luat masina si am mers spre pista deoarece eu eram prima care avea de concurat. Jonathan ma urma tinandu mi spatele cu tot ca aveam un postol R500 pe care stiam sa l manuiesc.
M am urcat in Ferrari si priveam spre concurentii mei. Am tras frana de mana,am ambalat motorul si cand s a dat startul am apasat acceleratia pana in podea lasand in urma mea un nor de fum.
Am iesit din masina,iar Jake a venit la mine luandu ma in brate. Nu mai eram constienta de ceea ce se intampla cu tot ca Jonathan zambea.
Un tip se apropia de noi. Bine facut se vedea din cauza maieului negru lipit de abdomen. Avea in jur de 1,85 si umeri lati. Venea spre mine,iar gasca lui ii tinea spatele.
Acum este cu cativa metri in fata mea si se pare ca ma studiază din cap pana in picioare.
~ Cine esti?ma întreba.
~Sunt cea care a invins...
~ Stiu asta,ai concurat cu mine,eu conduc masina neagra mat pe care ai vazut o in spatele tau. Eu am fost regele strazii timp de trei ani in ceea ce consta cursele de masini, dar se pare ca o papusa mi a luat locul si nu orea imi place asta. Asa ca as putea avea onoarea de a ti știi numele?ironia din glasul lui ma ingretosa.
~ Nu o sa ai tu onoarea asta si nu mi zice mie păpușă.
Se apropie mai tare de mine,ii simt respiratia peurat gatul meu. Imi sopteste la ureche ,,ne mai vedem,, si pleaca urmat de gasca lui. Vad o motocicleta la departare, ma asez cu fundul pe bancheta ,dar nu pentru mult timp deoarece bad boy se intoarce singur de data asta. Se aseaza in fata mea pe bancheta întorcându se spre mine.
~ Papusa vrea sa dea o tura cu motorul meu.
~ M ai taci din gura. Daca vroiam sa dau o tura motocicleta ta era deja la mine.
A inceput sa rada,iar toata lumea se intoarse spre noi cu tot ca sirenele anuntau urmatoarea cursa. M am ridicat de langa el apucasem sa fac doar doi pasi ca mana mi a fost prinsa si trasa inapoi. Am ajuns lipita de pieptul lui misculos si privita de parca eram prada,iar el vanatorul.
~ Nu cred ca prietenului tau varcolac ii va placea asta!
~ De unde sti tu de el?
~ Sunt un prieten de al lui pe care l a trimis sa aiba grija de tine ,dar se pare ca sugatorul de sange de acolo e mai activ ca mine. Daca vrei sa vorbesti cu el suna ma .
Isi luase mana de pe talia mea si acum simteam ca ceva plat se afla in buzunarul meu. Mi am bagat mana in el si am scos un telefon negru si vechi pe care il recunosteam.Era telefonul vechi pe care l am bagat in maisna de spalat a buncilui cand aveam unspe ani. Nu era un telefon care sa iti sara in ochi,dar se pare ca Jonathan a observat asta si s a apropiat de mine.

- A cui este asta?

- Al meu. De ce m am gandit ca ar fi mai bine sa patricipam in curse diferite,doar daca vrei sa nu imi dai mie anii tai.

Jonathan a inceput sa rada. Sirenele au inceput sa sune si toata lumea s a alineat la start si mai multe fete cu fuste scurte au inceput sa se miste pe ritmul muzicii in jurul masinilor in care se aflau mai multi tipi musculosi.

Cred ca eram singura fata din cursa pana cand o masina rosie exact ca a lui Rosalie a parcat langa mine ,iar din ea a iesit nimeni alta decat...
     O sa continuu cartea la 200  de  steluțe. Mulțumesc.

Twilight saga 6Where stories live. Discover now