RASLANTI

174 3 1
                                    

Multimedya Gece Kara ❤

Gözlerimi açtığımda kendimi yine o parkta buldum. Sanırım uyuya kalmıştım. Belim tutulduğu icin yavaşça doğrultup saate baktım. Neredeyse sabah ezanı okunacaktı. Hızla yerimden kalktım, eğilip yerden yarısı dolu sigara paketini kaptım ve parkın çıkışına doğru seri adımlarla ilerlemeye başladım. Az da olsa alkol aldığım için adımlarım sarsaktı, parkın çıkışına ulaştığımda bir kaç gülüşme sesi duydum. Reflexlerim hazır beklerken, bu saatte burada kim olabilir düşüncesiyle geriye doğru bir bakış attım. Fakat zifiri karanlıktan başka birşey yoktu.

Hayal olmadığını biliyordum, aptal değildim. Biri benimle oynuyorsa veya oynamak istiyorsa çok yanlış zaman seçmişti anlaşılan. Önüme dönüp hızlı adımlarla tekrar yürümeye başladım. İlerdeki sokaktan sağa döndüm ve tam çapraz da benim evim göründü. Derin bi nefes alıp apartmana doğru koşmaya başladım. Kapının önüne gelince anahtarlarımı aradım fakat yoktu. Bi yerde düşürmüş olmalıydım. Şu an bunu düşünecek vaktim yoktu, gözlerim hızla etrafı tararken yağmur borularını gördüm.

'Neden olmasın ki' diye bi hışımda o tarafa doğru ilerledim. Elimden destek alarak hızla yukarı tırmandım. Benim evinin olduğu kata geldiğimde durdum ve balkonumdan içeri atladım. Üzerimi düzeltip balkondan aşağı baktım. Kimse yoktu, sokak bomboştu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 20, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

THE MASUMWhere stories live. Discover now